2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

:KK200:
K Katrem123 cnm bende bütün belirtiler var mide bulantısı kasıklarda ağrı uyku midem her gecen gın daha cok bulanıyor ama sonuc olumsuz:işsiz: kullandıgımız ılaclar etkılıyor bızı herkeste farklı etkıler gosterıyor kendını dınleyıp strese sokma.
İnsallah olumlu sonuc alacaksın kafanı dagıtacak bıseyler bulmaya calıs cnmsevıyorsan fılm fln ızle kafan dagılsın biraz Rabbım yardımcın olsun:KK200:
Çalışıyorum canım bende Allah tan öyleyim yoksa kafamı dağıtamayacağım. Rabbim inş en kısa zamanda sana da nasip etsin canım duamdasın. İnş dualarınızla herşey olumlu olur iyi ki varsınız:KK200:

:KK200:
Çalışıyorum canım bende Allah tan öyleyim yoksa kafamı dağıtamayacağım. Rabbim inş en kısa zamanda sana da nasip etsin canım duamdasın. İnş dualarınızla herşey olumlu olur iyi ki varsınız:KK200:

Aynen öyle yap canım benimm aminn inşallah sende hepinizde benimde dularımdasınız Rabbim hayırlısını nasip etsin kabul etsin dularımızı inşallah sende hepinizde iyi varsınız canım arkadaşlarım :KK200: :KK15: :KK19::KK19:

ay cnmmmmmmmmm inşallah hamilesindir ayyy çok sevinirim valla çok gzel olur bıcır bıcır canm arkadaşım yarn sabah 8de burda olucam sende sabah kalk yap bekliycem senniiiii :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı: hadi gzel anne

Canım benimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsın bu anne kelimesini duymak nasıl duygulandırıyor beni İnşallah bir mucize olur inşallahhh Allahım büyük yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım bakalım hayırlısı olsun olmasada üzülmek yok zaten Nisan da yavrularımı alıcam inşallah :dua: Eşim de heyacanlanır şimdi ona bile demeden yapacağım kendim sonra o da üzülüyor ister istemez bende üzülüyorum inşallah rabbiim nasip eder :KK200::KK68:

Çıkar artık bence ama yarın ilk idrarla yaparsan daha sağlam olur dayanabilirsen dayan• ay neden olmasın yaaa 10 numara 5 yıldız olur olursa inşAllah ben umutlandırmak istemiyorum ama benim ki zamanında kahverengi leke ile başlayınca bile kanama başlayana kadar acaba diyorum kendi kendime o da saolsun hiç sektirmiyor tıkıyor umudumu kursağıma:olamaz:

Ayyy aynııı benn :))) Sırf bu yüzden bile ne sancı çektim ilaç içmeyipp. Hani belki yerleşme kanamasıdır içmiyim diye sabret sabret sonunda acillik oluyodummmmm. Bana kalsa kaç kez yerleşme kanaması yaşadım haddi hesabı yokk:KK70::KK70::KK70:

Canım benimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsın bu anne kelimesini duymak nasıl duygulandırıyor beni İnşallah bir mucize olur inşallahhh Allahım büyük yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım bakalım hayırlısı olsun olmasada üzülmek yok zaten Nisan da yavrularımı alıcam inşallah :dua: Eşim de heyacanlanır şimdi ona bile demeden yapacağım kendim sonra o da üzülüyor ister istemez bende üzülüyorum inşallah rabbiim nasip eder :KK200::KK68:
inşallah canm anne olmak hepimize yakışacak rbbim o duyguyu yaşatacak bize. eger benmde olmazsa nsann 20 falan adet olcm snra gderim 2gündür bel ağrım kasik ağrım adet olacakmışım ssanki mide blantm var hayr olsun artk canm heppimz için

Ayyy aynııı benn :))) Sırf bu yüzden bile ne sancı çektim ilaç içmeyipp. Hani belki yerleşme kanamasıdır içmiyim diye sabret sabret sonunda acillik oluyodummmmm. Bana kalsa kaç kez yerleşme kanaması yaşadım haddi hesabı yokk:KK70::KK70::KK70:

Aynen öyle benimde valla canım eczacı sayemde zengin oldu test ala ala :KK70::KK70:

inşallah canm anne olmak hepimize yakışacak rbbim o duyguyu yaşatacak bize. eger benmde olmazsa nsann 20 falan adet olcm snra gderim 2gündür bel ağrım kasik ağrım adet olacakmışım ssanki mide blantm var hayr olsun artk canm heppimz için

Yakışmaz olur mu yakışacak tabi canım benimmm :anne: İnşallah kendiliğinden kalırsın canım benim inşallahhhhh Allahım büyük mucizeleri çok İnşallah hepimiz tadacağız o güzel duyguyu kısa zamanda :KK200: :dua:

Ayyy kızlaaar artık bendee transfer günümm bugünnn duaa edinn, 5. 3. 4. gün embriyosuu demek istiyorummmm. Kan testi yaptımmm sonucummm çıkacakkkkk demek istiyorumm çok mu şeyyy istiyorummmmmm :bicak::KK56::KK34:

Tabikide çok şey istemiyorsun canım benim sabret seninde bunları yazacağın ve hatta pozitif alacağın günler gelecek hemde çok kısa zamanda inşallah geç olsun güç olmasın yeterki Allahım hepimize sırayla nasip etsin inşallahh :KK68: Nisan da ne zaman adet olacaksın başlayacaksın canım sen

T
Ayyy kızlaaar artık bendee transfer günümm bugünnn duaa edinn, 5. 3. 4. gün embriyosuu demek istiyorummmm. Kan testi yaptımmm sonucummm çıkacakkkkk demek istiyorumm çok mu şeyyy istiyorummmmmm :bicak::KK56::KK34:
Yediklerine çok dikkat et canım 2 bardak havuç suyu iç gunde

Inşallah o günlerde gelecek şuan tedavin ne durumda canım Allah gönlüne göre versin

Tabikide çok şey istemiyorsun canım benim sabret seninde bunları yazacağın ve hatta pozitif alacağın günler gelecek hemde çok kısa zamanda inşallah geç olsun güç olmasın yeterki Allahım hepimize sırayla nasip etsin inşallahh :KK68: Nisan da ne zaman adet olacaksın başlayacaksın canım sen

Ayyy inşaAllahhh yaaa Allah razı olsunnn bacımmmmm:KK54: Nisanın 4ünde ama uzamazsa inşaAllahhh

Inşallah o günlerde gelecek şuan tedavin ne durumda canım Allah gönlüne göre versin

Allah razı olsunnn canımmm yaaaa.. ŞUAN nisan adetimi bekliyorum canımm olduğumda başlanacak inşaAllahhh:spor:

T

Yediklerine çok dikkat et canım 2 bardak havuç suyu iç gunde

Şuann havuç incir kürü yapıyorum canımmm. Eşimde Maranki'nin kürünü yapıyorr. Keşkee tüp bebeğe gitmeden hamilelik mucizesi yaşasaaaammm:skandal:

X