- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.961
Kızlar yukarıda okudum üzerinden biraz zaman geçmiş ama bilgi vermek istedim. Hurma rahim kaslarını genişlettiği için sadece son aylarda kolay doğum için öneriliyor. Onun dışında gebeliğe hazırlık ve gebelik döneminde hurma yasak bilginiz olsun.
İnşallah kuzum iyi haberler vereceksin inşallah bende bugün gittim belki karşılaşırız orada diye sormuştumIyiyim canım çarşamba günü kontrolüm sabahtan . Inşallah güzel haberlerle gelirim
İnşallah kuzum iyi haberler vereceksin inşallah bende bugün gittim belki karşılaşırız orada diye sormuştum
İnşallah kuzum iyi haberler vereceksin inşallah bende bugün gittim belki karşılaşırız orada diye sormuştum
Canım ne yaptın geldin mi hastaneden ne durumdaymış senin yumuşlar
Çok şükür cevap vermişler canım yarın ya da diğer gün tekrar kontrole çağıracaklarmış inşallah böyle devam eder dedi dr hayırlısı kuzum canm bnmmCanım ne yaptın geldin mi hastaneden ne durumdaymış senin yumuşlar
Ben beklemedeyim canım yaza kadarBaşladım da bakalım tedaviye cevap verir inşallah benim yumurtalar canım geçen denemem yarım kalmıştı da sen naptın kuzum
Tekrar göreceğiz dedi dr benim ilaç dozu yüksek diye yarın da çağırabilir canım yumurtalar birden büyürse falan diye. Hayırlısı diyorum Allah ım büyük sen naptın ne zaman başlayacağın belli mi kuzuEssah ne dediler bende merak ettim
Çok şükür cevap vermişler canım yarın ya da diğer gün tekrar kontrole çağıracaklarmış inşallah böyle devam eder dedi dr hayırlısı kuzum canm bnmm
Hayırlısı olur inşallah yumurtalar için yaza kadar hazırlanmış olursun güzel güzel beslenip spor yaparak mesela. Bende neredeyse 1 senedir bekliyordum kilo verecem diye ne çektim sevdiğim şeyleri yiyemedim herkes yedi içti ben baktım kenardan ne yapayım sırf tedaviye başlayabileyim vücudum hazır olsun diye.Rabbim yardımcımız olsun hepimiz anne olalım inşallahBen beklemedeyim canım yaza kadar
Allah razı olsun can arkadaşım inşallah hayatın boyunca hep yüzün gülsün, hep mutlu ol, anne ol, sağlıklı ol, huzurlu ol inşallah..Ayy bugün duyduğum en güzel haber canım benim çok şükür hep böyle devam edecek Allahın izniyle inşallahhh
Öylemi keşke denk gelsek bi gün ne güzel olur tanışırız. Insallah denk geliriz canim çok isterimİnşallah kuzum iyi haberler vereceksin inşallah bende bugün gittim belki karşılaşırız orada diye sormuştum
Inşallah güzel güzel büyüyüp kaliteli yumurtalar olur dollenip Allah yüzüne baksınÇok şükür cevap vermişler canım yarın ya da diğer gün tekrar kontrole çağıracaklarmış inşallah böyle devam eder dedi dr hayırlısı kuzum canm bnmm
İnş canım inş Allah razı olsun canımKuzm kendini çok olumsuzluga kaptiriyosun öyle hisler oluyor adet olcakmş gbii insalllah pozitifi göreceksin inşallah
Evet adet ağrısı gibi ağrı oluyor o da kafayı iyice karışırıtıyor sanırım. İnş güzel haberler alırızCanım ben hiç bişey hissetmedim ne kaşık ağrısı ne batma ne halsizlik ne başka bişey. Sonucu öğrendikten sonra adet ağrılarım olmaya başladı. Aslında herkesin hissettiği adet ağrısı . Değişik bişey yok. Sen hiç takılma öle şeylere.
Allah razı olsun can arkadaşım inşallah hayatın boyunca hep yüzün gülsün, hep mutlu ol, anne ol, sağlıklı ol, huzurlu ol inşallah..
Ya zaten sorma canım bide çalışıyorum buna rağmen hep aklımda kafamda. Evde olsam bilmiyorum nasıl vakit geçecekti. Çok dua ediyorum korkuyorum biraz ondan bütün tedirginliğim sanırım. Hepimize dua ediyorum. Allah ım ne olur güzel haberler vermemizi nasip et birbirimize.Canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? Allahım inşallah en hayırlısını en güzelini nasip eder sana bol bol dua ederek rahatlayabilirsin kafandaki olumsuzlukları atmaya çalış yemeye içmeyede çok takılma belirtilere hele hiç takılma hamileliğinin kaçıncı haftasına gelip hala belirtisi olmayan birçok kişi var adet olacakmış gibi hisseden. Kendini dinleme başka uğraşlar bul zamanın geçsin canım.
Burada benim şu şu belirtim oldu pozitif aldım şöyle oldu pozitif aldım vs. gibi şeylere de çok takılma çünkü bu belirtiler zaten sadece ilaçların etkileri tutunup tutunmamasıyla alakası yok günler ilerledikçe belirtiler olmaya başlar. Sen daha 4. günündesin psikolojik de olabilir kendini rahatlatma çalış canım benim inşallah güzel haberler vereceksin bize.
Ben kendimi dinliyorum ya ondan herşey. En ufak bişeyde hoopp lavaboyaVar kız var ben çok okudum herkes hissetmiyor, toplu iğne ucu kadar ya var ya yok , hisseden de belki başka bişeyi hissediyor farkında değil sen de bi sal kendini, o belirtiler çok aldatıcı oluyor ilaçlardan dolayı kendini dinleyip durmanın bir faydası Yok emin ol
Canım seninde az kaldı. Ben sanırım 7. Gün kan testi vereecğim. Önce 7 yi sayıylrum. Sen düşünüyor musun cnm?Bende hissetmiyorum canım 7. Gun
Yok canım bu sefer pozitif ise değer yükseldi mi yukselmedimi onu merak ederim iki günde bir bu stres gerer negatif ise o gün değil test günü yuzlesecegim bu arada ben 7. GundeyimCanım seninde az kaldı. Ben sanırım 7. Gün kan testi vereecğim. Önce 7 yi sayıylrum. Sen düşünüyor musun cnm?
Ya zaten sorma canım bide çalışıyorum buna rağmen hep aklımda kafamda. Evde olsam bilmiyorum nasıl vakit geçecekti. Çok dua ediyorum korkuyorum biraz ondan bütün tedirginliğim sanırım. Hepimize dua ediyorum. Allah ım ne olur güzel haberler vermemizi nasip et birbirimize.