2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Tekrar göreceğiz dedi dr benim ilaç dozu yüksek diye yarın da çağırabilir canım yumurtalar birden büyürse falan diye. Hayırlısı diyorum Allah ım büyük sen naptın ne zaman başlayacağın belli mi kuzu
Çok sevindim Allah ın izniyle bu sefer olacak büyük hissediyorum inşAllaaaaaaah :dua: Bizim sezon başladı fiziksel olarak yoğun dönem eylül de bitecek bende Eylül’den sonra Hulusi hoca da başlamayı düşünüyorum şuan bi aklım daha gelmezse tabii :deli: sizleri okudukça da içim içime sığmıyor hemen başlayasım geliyor ama şartların olgunlaşması için en azından Eylül’ü beklemem lazım. Bu esnada da vucüdu hazırlayayım diyorum arı sütü propolis polen tüketeceğim bu sene taze taze hayırlısı bakalım

Canım seninde az kaldı. Ben sanırım 7. Gün kan testi vereecğim. Önce 7 yi sayıylrum. Sen düşünüyor musun cnm?
10.gün ver bence en erken A anneveoglusu çok haklı , erken verenler genelde pişman oluyor canım. Yok yere stres olacaksın, merak strese göre daha iyi bence az daha meraklanıver

yok cnm yarın yapıcam. 5. gün transferınde sanırım burdakı herkes 11. gün yapıyor ilk testi bana 9. gün yaptırdılar.Şimdi de bana hastaneden senin test günün erkendi belki bebek yavas buyuyor dedıler kafam corba oldu tamamen:işsiz:

Ayyy inşaAllah öyledirrr Sinemimmm yaaaa... O kadar çok istiyorumm kii anne olmanııı :KK36:

K Katrem123 cnm bende bütün belirtiler var mide bulantısı kasıklarda ağrı uyku midem her gecen gın daha cok bulanıyor ama sonuc olumsuz:işsiz: kullandıgımız ılaclar etkılıyor bızı herkeste farklı etkıler gosterıyor kendını dınleyıp strese sokma.
İnsallah olumlu sonuc alacaksın kafanı dagıtacak bıseyler bulmaya calıs cnmsevıyorsan fılm fln ızle kafan dagılsın biraz Rabbım yardımcın olsun:KK200:

tugken tugken Ayyy inşaAllahjh bebeğiniii göreceklerrrr, kalp atışlarınıda duyacağın günlerrr geleceeeek ayyy canım benim yaaaaaa :KK16:

kinalikadin kinalikadin Ayyy tedavinnn öyle güzel geçecekkk kiiii bundan çok eminimmmm canımmm arkadaşımmmm. Bir gün sende burayaa hamileyimmmmm diyeceksinnn, tam o esnadada bebiş göbüşüne vuracakkk :21:

INCIK BONCUK INCIK BONCUK KoncuyUmay KoncuyUmay Dlk2606 Dlk2606 nasılsınızzzz canlaaarrrr.

Ayyy kızlar ben hepinizii çok özledimmm yaaaaa, burayaa yazmadıkçaa ailemden ayrılmış gibi oluyorummm vallaaa:KK57::KK61:

Ayyy inşaAllah öyledirrr Sinemimmm yaaaa... O kadar çok istiyorumm kii anne olmanııı :KK36:
cnm benim ya aglatmayın benı gelıp sarılmak ıstıyorum hepınıze cok ıyı gelıyorsunuz bana:21:bende cok ıstıyorum ama kısmet yanı yapacak bıseyım kalmadı artık. Rabbım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versın ınsallah:KK200:Elınde sonunda her sey guzel olacak ınsallah:KK200:

cnm benim ya aglatmayın benı gelıp sarılmak ıstıyorum hepınıze cok ıyı gelıyorsunuz bana:21:bende cok ıstıyorum ama kısmet yanı yapacak bıseyım kalmadı artık. Rabbım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versın ınsallah:KK200:Elınde sonunda her sey guzel olacak ınsallah:KK200:

İnşaAllahhh canımmm benimmm yaaaa, bir gün mutluluktanda ağlayacağızzz inanıyorummm bunaaa. İmanımız bizde oldukçaa dahaa ne güzel günler göreceğizz birlikteee Allah'ın izniylee :dua::KK200:

yok cnm yarın yapıcam. 5. gün transferınde sanırım burdakı herkes 11. gün yapıyor ilk testi bana 9. gün yaptırdılar.Şimdi de bana hastaneden senin test günün erkendi belki bebek yavas buyuyor dedıler kafam corba oldu tamamen:işsiz:

Ayyy hadi inşAllaaaaah öyledir evet genel de en erken 10. Gün diyorlar teste inşAllah erken olduğu için değerler düşüktür inşAllah , merkezine gıcık oluyorum çok fena pataklayasım var oradakileri :kızgın: umarım güzel olur herşey hadi bakalım haberdar et bizi de

tugken tugken Ayyy inşaAllahjh bebeğiniii göreceklerrrr, kalp atışlarınıda duyacağın günlerrr geleceeeek ayyy canım benim yaaaaaa :KK16:

kinalikadin kinalikadin Ayyy tedavinnn öyle güzel geçecekkk kiiii bundan çok eminimmmm canımmm arkadaşımmmm. Bir gün sende burayaa hamileyimmmmm diyeceksinnn, tam o esnadada bebiş göbüşüne vuracakkk :21:

INCIK BONCUK INCIK BONCUK KoncuyUmay KoncuyUmay Dlk2606 Dlk2606 nasılsınızzzz canlaaarrrr.

Ayyy kızlar ben hepinizii çok özledimmm yaaaaa, burayaa yazmadıkçaa ailemden ayrılmış gibi oluyorummm vallaaa:KK57::KK61:

Çok şükür iyiyiz hamd olsun bugünümüzü ALLAH aratmasın , sen nasılsın canım ? Bende de aynı durum söz konusu en son telefon elimden düşmediğinde eşimle nişanlıydık :KK48:

Canım benimm Allah razı olsun iyiyim çok şükür hasta olmayı bekliyorum ya bugünde dahil 4 gün gecikti ilaçlardan sınırım bu ay oluyumda artık Nisandaki gelsin yavrularımı almak için sabırsızlanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sen nasılsın :KK54:

Benim 5. Gün embriyosu 9. Gün 178 çıkmıştı. Çok da erken değil 5. Gün embriyosu için. Bu da 5. Gün embriyosu yine 9. Gün test olacak

Benim 5. Gün embriyosu 9. Gün 178 çıkmıştı. Çok da erken değil 5. Gün embriyosu için. Bu da 5. Gün embriyosu yine 9. Gün test olacak
valla ne dedikleri belli değil ben ilaçları bırakmak istiyorum bırakmayayım diye sanırım bana umut olabilir diye kandırmaya çalışıyorlar beni gibi geliyor.Hakkımızda hayırlısı.Size de hayırlısı olsun inşallah.

Herkes için aynı olmuyor işte demek ki senin yumurta gelişimin iyiydi değerlerin gayet güzelmiş, bazılarının yavaş oluyor gelişimi onlar için erken oluyor. Ve boş yere üzmüş ve strese sokmuş olabiliyorlar anne adaylarını. İnşAllah Sinem de de öyle olmuştur da tek boş yere üzüldüğümüzle kalırız

Ayyy hadi inşAllaaaaah öyledir evet genel de en erken 10. Gün diyorlar teste inşAllah erken olduğu için değerler düşüktür inşAllah , merkezine gıcık oluyorum çok fena pataklayasım var oradakileri :kızgın: umarım güzel olur herşey hadi bakalım haberdar et bizi de

Çok şükür iyiyiz hamd olsun bugünümüzü ALLAH aratmasın , sen nasılsın canım ? Bende de aynı durum söz konusu en son telefon elimden düşmediğinde eşimle nişanlıydık :KK48:
Artık belli olucak yarın da düzgün artış olmazsa bana hala belki artabilir demezler heralde 4. test olacak.Ben kabullendım cnm olumlu olacagını da dusunmuyorum acıkcası tek derdım cok uzamadan basıma da bısey gelmeden bu surecı atlatmak.Bir daha ki sefere inşallah olumlu sonuc alırım:KK200: Hastaneye kım daha fazla gıcık hıc sorma korkuyorum dıyorum daha once dıs gebelık yasadım beklıcez beklıcez habıre aynı seyı soyluyorlar.Zorla erken ultrasona alacaklar ya ben demesem onu da yapmayacaklar.Sınır oldum.

Canım benimm Allah razı olsun iyiyim çok şükür hasta olmayı bekliyorum ya bugünde dahil 4 gün gecikti ilaçlardan sınırım bu ay oluyumda artık Nisandaki gelsin yavrularımı almak için sabırsızlanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sen nasılsın :KK54:
Bir test mi yapsan acaba ne dersin :KK76:

X