2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Eyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendinee klasik muzik dinlemek rahatlatiyo hatta mozartin iyilestirici ozelligi hakkinda makaleler var.. ben onu dun yaptim bugun de youtubeda komikli videolar izledim hep inanilmaz moral veriyor o yuz gulecekkk
Süpersin ya helal olsun böyle olmak lazım işte moral önemli pozitif olmamız lazım mozart dinleyim bende transferi görürsem tabii

Senin kaçıncı günün canım. Ananas alayım yarın olmadı ya. Hiçbir ne kağıt ne özellikle dikkat et dediği bişey olmadı. Nasip inş Rabbim hepimize nasip eder canım..
Dr zaten hiç demez şunu ye bunu iç yat kalkma..vs transfer sonrası ananas,kivi,dut kurusu,kayısı,çiğ badem,balık,yumurta,havuç suyu,bol su,hurma..tüketilmeli ben bunları ilk tüp bebek denememde araştırmıştım

Benim de eşim diyor maşallah yok gibisin sürekli telefonlasın diye

Ayy başladın mi tedaviye canım hadi hayırlısı inşallah sen de pozitif haberini verirsin burdan bize :)

Ayy başladın mi tedaviye canım hadi hayırlısı inşallah sen de pozitif haberini verirsin burdan bize :)
Başladım da bakalım tedaviye cevap verir inşallah benim yumurtalar canım geçen denemem yarım kalmıştı da sen naptın kuzum

Evet cnm embiriyolarımız geç geliştiği için belki rahminde de geç büyüyor belli olmaz belki olabilir diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası.Ne olacağını bilmeden beklemek ztn insanı en yoran şey.İnşallah çok büyük olaylar yaşamadan başımıza bişey gelmeden bu süreci de atlatırım.

Canım benim allah razı olsun Rabbim senin gönlüne göre de elbet verecektir hayırlı evlatlar.Yarın ki tahlilden sonra az cok bellı olacak sanırım Persembe kontrole gıdıcem inşallah o zmn artık ne yapacagımız bellı olur.Ben de bu işkenceden kurtulurum dıye umuyorum.

cnm allah yardmcın olsum allahtan ümit kesilmez nasl bi insanlar ya ölmüş bebegine nasl laf ederya anne degilmi o kadn ya yazk valla yazk :-(
diyecek bişey yok cnm işte her doğuran anne olamıyor.Biz burda afedersin bi yerlerimizi yırtıyoruz evlat sahibi olmak için kimisi de hiç uğraşmadan oluyor bu sefer kıymet bilmiyor.Rabbimin vardır bi bildiği başka açıklama bulamıyorum.

öyle canm ben eltimin çocuğunu cok sviyodm çocukta beni öyle bsey olsa kendimimmis gbi kşuyordum ama elltm benle knusmama kararı alnca tek başıma kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…