- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.921
Öylemii benim Dr Hulusi zeyneloğlu sana da yüksek doz vermiş dr benim fsh gen de sorun çıktığı için verdi yüksek doz. Geç cevap veriyormuş yumurtalarAaa benim de boyleydi ilaclarimiz ayni.. hangi doktor??
Süpersin ya helal olsun böyle olmak lazım işte moral önemli pozitif olmamız lazım mozart dinleyim bende transferi görürsem tabiiEyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendineeklasik muzik dinlemek rahatlatiyo hatta mozartin iyilestirici ozelligi hakkinda makaleler var.. ben onu dun yaptim bugun de youtubeda komikli videolar izledim hep inanilmaz moral veriyor o yuz gulecekkk
Dr zaten hiç demez şunu ye bunu iç yat kalkma..vs transfer sonrası ananas,kivi,dut kurusu,kayısı,çiğ badem,balık,yumurta,havuç suyu,bol su,hurma..tüketilmeli ben bunları ilk tüp bebek denememde araştırmıştımSenin kaçıncı günün canım. Ananas alayım yarın olmadı ya. Hiçbir ne kağıt ne özellikle dikkat et dediği bişey olmadı. Nasip inş Rabbim hepimize nasip eder canım..
Benim de eşim diyor maşallah yok gibisin sürekli telefonlasın diyeBen geçmiyor günler müziğini dinleyeceğimaklıma getirdin şimdi yine:) ya sosyal platformları unuttum bu süreçte. Elimde telefon bilgisayar varsa girdiğim yer burası oluyor canın günün sonunda kendimi burada buluyorum. Çalışıyorum işte bile tele bakar oldum. Millet sende bi hal var deyip duruyor. Hayır evli olmasam sevgili buldum zannedecekler. Geçen bir arkadaş kiminle yazışıyorsun ya çok merak ettim dedi. O sıra yine buraya yazıyordum
Ayy başladın mi tedaviye canım hadi hayırlısı inşallah sen de pozitif haberini verirsin burdan bize :)Kuzum benim başladım bakalım. Yarın kontrole gideceğim ilaç işe yaradı mı yumurtalar cevap verdi mi öğreneceğiz asıl yarın önemli bakalım hayırlısı diyorum. İlaç yüksek dozda verdi ondan sanırım bel ağrım var fazlaca bir de halsizlik. Bugünümüze de şükür. Sen nasılsın az kaldı seninde bebişlerle kavuşmana kuzummm
Başladım da bakalım tedaviye cevap verir inşallah benim yumurtalar canım geçen denemem yarım kalmıştı da sen naptın kuzumAyy başladın mi tedaviye canım hadi hayırlısı inşallah sen de pozitif haberini verirsin burdan bize :)
Evet cnm embiriyolarımız geç geliştiği için belki rahminde de geç büyüyor belli olmaz belki olabilir diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası.Ne olacağını bilmeden beklemek ztn insanı en yoran şey.İnşallah çok büyük olaylar yaşamadan başımıza bişey gelmeden bu süreci de atlatırım.Dr da sanırım bir umut acaba diye kullandırıyor ilaçları demek ki. Çünkü ben burada da okudum değer çok düzgün yükselmemesine rağmen sonrasında sağlıklı gebelik geçiren.Yani gerçekten insanın kafası karışıyor bende belirsizliği hiç sevmem maalesef insan ne yapacağını şaşırıyor neye göre hareket edeceksin şaşırıyorsun. Evet olmamasına alışıyorsun bir şekilde ama şu durum da olmak daha zor. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim dualarımdasın inşallah gönlünden geçen nasip olsun..
Canım benim allah razı olsun Rabbim senin gönlüne göre de elbet verecektir hayırlı evlatlar.Yarın ki tahlilden sonra az cok bellı olacak sanırım Persembe kontrole gıdıcem inşallah o zmn artık ne yapacagımız bellı olur.Ben de bu işkenceden kurtulurum dıye umuyorum.İnşAllah kuzum ne demek, bence de susma zaten. Nasıl rahat olacaksan öyle davran iyi olur inşAllah kuzum sonuçlarından ya da gelişmelerden bizi haberdar et. Umarım işin kolaylaşır zorlaşmaz. Her konuda ALLAH yardımcın olsun elimizden duadan ya da dert paylaşmaktan başka birşey gelmiyor maalesef, her zaman dinleriz bildiğimiz birşey barsa söyleriz arkadaşım ALLAH güzel gönlüne göre versin inşAllah
Amin cnm allah razı olsun.Rabbım senınde gönlüne göre versin inşallahCanim ınsallah yıpranmadan büyük sıkıntıya düşmeden atlatırsın. Rabbim yardımcın olsun. Hepsinde vardir bir hayır
diyecek bişey yok cnm işte her doğuran anne olamıyor.Biz burda afedersin bi yerlerimizi yırtıyoruz evlat sahibi olmak için kimisi de hiç uğraşmadan oluyor bu sefer kıymet bilmiyor.Rabbimin vardır bi bildiği başka açıklama bulamıyorum.cnm allah yardmcın olsum allahtan ümit kesilmez nasl bi insanlar ya ölmüş bebegine nasl laf ederya anne degilmi o kadn ya yazk valla yazk :-(
Bekliyorum buyk günü hayırlısı ileA anneveoglusu nasılsın canm
öyle canm ben eltimin çocuğunu cok sviyodm çocukta beni öyle bsey olsa kendimimmis gbi kşuyordum ama elltm benle knusmama kararı alnca tek başıma kaldımdiyecek bişey yok cnm işte her doğuran anne olamıyor.Biz burda afedersin bi yerlerimizi yırtıyoruz evlat sahibi olmak için kimisi de hiç uğraşmadan oluyor bu sefer kıymet bilmiyor.Rabbimin vardır bi bildiği başka açıklama bulamıyorum.
ben bekllemediym nisanda başlıycam 3tane dondurulmuşum var. şuan süt maydonoz kür buharını yapıym. sen ne aşamadaydınBekliyorum buyk günü hayırlısı ile
Senin tedavin hangi aşamada arkadasim
Hayırlısı olsun inşallahben bekllemediym nisanda başlıycam 3tane dondurulmuşum var. şuan süt maydonoz kür buharını yapıym. sen ne aşamadaydın
inşallah rabbim herkese nasip etcek. Senn için hayırlısı olur inşallah kuzum pozitifi yazarsn burayaHayırlısı olsun inşallah
Ben transferin 7. Günündeyim 31. Mart test günüm