2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

öyle canm ben eltimin çocuğunu cok sviyodm çocukta beni öyle bsey olsa kendimimmis gbi kşuyordum ama elltm benle knusmama kararı alnca tek başıma kaldım
Aman konusmasın ya bosver kendı bılır.Bız yaklasık 1 bucuk senedır denıyoruz 2 kere hamıle kaldım ama bu da 2. bu da negatıf.Esımın kardesı cocugunu abısıne bıle vermıyor sevsın dıye hadı benı gectım yanı cocugu yıyecegız sankı.Bır degıl ıkı degıl yanı esım de konusmuyor artık kardesıyle 1 senedır.yedık cocuklarını tanı haklılar.Herkes bı aılem ya gercekten hıc takma kafana valla.

aynn knuşmasn sanki bi tek onların ccugu var yycez çocuklarını inşallah birgün bizimde olur cnm ozman kendi çocuklarımızı severiz esinde başlarınınkini sevsin onunkinii sevmesin ozman anlar

Hiçbir belirtim yok sanki hasta olacakmışım gibi. Bazı arkadaşlar hissediliyor demiş nasıl hissediliyor ya hiçbirşey anlamıyorum. Benim gibi bişey hissetmeyip pozitif olan var mı?
Kuzm kendini çok olumsuzluga kaptiriyosun öyle hisler oluyor adet olcakmş gbii insalllah pozitifi göreceksin inşallah

Hiçbir belirtim yok sanki hasta olacakmışım gibi. Bazı arkadaşlar hissediliyor demiş nasıl hissediliyor ya hiçbirşey anlamıyorum. Benim gibi bişey hissetmeyip pozitif olan var mı?
Canım ben hiç bişey hissetmedim ne kaşık ağrısı ne batma ne halsizlik ne başka bişey. Sonucu öğrendikten sonra adet ağrılarım olmaya başladı. Aslında herkesin hissettiği adet ağrısı . Değişik bişey yok. Sen hiç takılma öle şeylere.

Canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? Allahım inşallah en hayırlısını en güzelini nasip eder sana bol bol dua ederek rahatlayabilirsin kafandaki olumsuzlukları atmaya çalış yemeye içmeyede çok takılma belirtilere hele hiç takılma hamileliğinin kaçıncı haftasına gelip hala belirtisi olmayan birçok kişi var adet olacakmış gibi hisseden. Kendini dinleme başka uğraşlar bul zamanın geçsin canım.

Burada benim şu şu belirtim oldu pozitif aldım şöyle oldu pozitif aldım vs. gibi şeylere de çok takılma çünkü bu belirtiler zaten sadece ilaçların etkileri tutunup tutunmamasıyla alakası yok günler ilerledikçe belirtiler olmaya başlar. Sen daha 4. günündesin psikolojik de olabilir kendini rahatlatma çalış canım benim inşallah güzel haberler vereceksin bize.

Var kız var ben çok okudum herkes hissetmiyor, toplu iğne ucu kadar ya var ya yok , hisseden de belki başka bişeyi hissediyor farkında değil sen de bi sal kendini, o belirtiler çok aldatıcı oluyor ilaçlardan dolayı kendini dinleyip durmanın bir faydası Yok emin ol

Kesinlikle bu şekilde düşünmelisin canım K Katrem123

Hah aynen böyle dedim bende okuyunca kalp kalbe karşıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…