- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 35
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.901
Benim doktorum da hiç bi şey demedi canım ne istiyorsa onu yiyorum. Sadece özellikle ananas yedimYa kızlar neyi yeme diye yazmışanız yemişim neyi yiyin dediyseniz de yememişim onu gördümbenim doktorum hiç yenilecek veya yenilmeyecekler diye liste vermedi Allah ım sana emanetim. Daha havuç suyu bile içmedim. Yunurta badem ceviz bunlar ok. Zaten kendimi dinleye dinleye hastalık hastası oldum.
Evet saf fsh içeriyormuş o ilaç. Dur bakalım en son kaç mm dedi yumurtalara. Her gün 2 mm kadar büyüyormuş sanırım. Ben öyle hesaplardım hepFostimon Fsh içeriyor aynı ama merional Fsh ile birlikte diğer 2 hormon da içeriyor. Doktorla da herkesin durumuna göre veriyor herhalde. Bana da yarın gittiğim de bir kaç gün daha devam et diyecek gibi geliyor
Yok ben gecen salı gittim doktora , o aksam iğneye basladım. Bugun 7. Kez vurucam. Gunde 2 mm ise su an 14 mm falan olacak. Kaç mm de toplamaya hazır oluyor? Yarın ilk kez bakılacak yumurtalaraEvet saf fsh içeriyormuş o ilaç. Dur bakalım en son kaç mm dedi yumurtalara. Her gün 2 mm kadar büyüyormuş sanırım. Ben öyle hesaplardım hep
Canım sen nerdeydin hangi doktora gidiyordun?Yok ben gecen salı gittim doktora , o aksam iğneye basladım. Bugun 7. Kez vurucam. Gunde 2 mm ise su an 14 mm falan olacak. Kaç mm de toplamaya hazır oluyor? Yarın ilk kez bakılacak yumurtalara
Hulusi hoca gün aşırı kontrol ediyor değil mi yumurtaları?Yok ben gecen salı gittim doktora , o aksam iğneye basladım. Bugun 7. Kez vurucam. Gunde 2 mm ise su an 14 mm falan olacak. Kaç mm de toplamaya hazır oluyor? Yarın ilk kez bakılacak yumurtalara
Aaa benim de boyleydi ilaclarimiz ayni.. hangi doktor??Benim doz yüksek Fostimon 300 ve merional 150. Bizim Dr iki çeşit iğne veriyor genelde aynı anda vuruyorum
Evet biraz gerginim canım. Şöyle bir kötü huyum var bişeyin hep önce negatifini düşünürüm sonra pozitif olursa ne ala;( hep olumsuz olursa ne yaparım modu. Az önce yine bir arkadaşımın hamile haberini aldım sanırım ondan da etkilendim. Rabbim herkese versin onun için sevindim tabiki ama işte kendim için içim acıdı yine. Neyse dediğin gibi yapıyorum tamamdır evin içinde döne döne dua dimi canımCanım lütfen kendini üzme strese sokma. Benim dr stres olursa tutmaz bu bilimsel bir şey dedi. Böyle gergin olursan nasıl tutunsun bebeğin vücut sağlığı kadar beynimizin de rahat olması çok önemli hadi bakalım kendine gel bir şöyle dolan evin içinde dua ede ede. Allah büyüktür ne kadar üzülsen de kendini yıpratsan da eline ne geçecek
Ooo ben daha ilk günden saldım kendimi görsenAmaaaan zaten birinin dediği diğerini tutmuyor boşveeer, kendini dinleme kız şimdiden ağlamakta neyin nesikeyfini çıkaracağın günler bu günler, el ense yatacağın günler az rahat ol
Evt canım transfer günü hariç bugün 3.gün yarın 4 inş. Sanırım 7. Gün test yapacağım gibiAslinda olacagi varsa her türlü olur , yemeye icmeye bakmaz.biz cok istedigimiz icin kafayi cok takiyoruz. Sen de aglama ama güzel bir sey icin cabaliyoruz. Dua et bol bol, sıkma canını
Senın transfer oldu galiba,3. Günün
Eyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendineeOoo ben daha ilk günden saldım kendimi görsenevet ya iyi ki varsınız ben burayı çok sevdim. Hemen kafayı boşaltmaya çalışıyorum bugünü çıkartır bu moral yarına söz veremem
Senin kaçıncı günün canım. Ananas alayım yarın olmadı ya. Hiçbir ne kağıt ne özellikle dikkat et dediği bişey olmadı. Nasip inş Rabbim hepimize nasip eder canım..Benim doktorum da hiç bi şey demedi canım ne istiyorsa onu yiyorum. Sadece özellikle ananas yedim
Yok canım ben yurtdısındayım, Alman bir doktor yapıyor takibimi. Gecen salı basladım iğnelere daha kontrol olmadı, yarın ilk kontrolümHulusi hoca gün aşırı kontrol ediyor değil mi yumurtaları?
Bana bi çıktı verildi. Ilaclarin günlük kullanım şekli dozu yazıyordu. Bir de 3 gun yatilacak 2 gun banyo yapılmayacak vs yazıyordu ama yeme içme yoktu. Benim transfer gününu saymazsak 6. Gün. Normalde perşembe test günüm ama gidemeyecegim cuma yaptiracagizSenin kaçıncı günün canım. Ananas alayım yarın olmadı ya. Hiçbir ne kağıt ne özellikle dikkat et dediği bişey olmadı. Nasip inş Rabbim hepimize nasip eder canım..
Ben geçmiyor günler müziğini dinleyeceğimEyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendineeklasik muzik dinlemek rahatlatiyo hatta mozartin iyilestirici ozelligi hakkinda makaleler var.. ben onu dun yaptim bugun de youtubeda komikli videolar izledim hep inanilmaz moral veriyor o yuz gulecekkk
3 gün yatmadım dün çok daraldım biraz dolaştım geldim, bakalım. Ya bişey kalmamış senin canım çokk sevindim. İnş güzel haberi ilk senden alacağız o zaman. İdrar baktın mı direk kan mı yapacaksın?Bana bi çıktı verildi. Ilaclarin günlük kullanım şekli dozu yazıyordu. Bir de 3 gun yatilacak 2 gun banyo yapılmayacak vs yazıyordu ama yeme içme yoktu. Benim transfer gününu saymazsak 6. Gün. Normalde perşembe test günüm ama gidemeyecegim cuma yaptiracagiz
Idrara bakmak ıstiyorum ama hem de gidip merkezde öğrenmek istiyorum sonucu. Kızımın test sonucunu 45 dk ağlayarak beklemistim. Hiç unutamıyorum. Sonuçtan sonra da sevinçten aglamistik bütün ekip birbirimize sarılıp3 gün yatmadım dün çok daraldım biraz dolaştım geldim, bakalım. Ya bişey kalmamış senin canım çokk sevindim. İnş güzel haberi ilk senden alacağız o zaman. İdrar baktın mı direk kan mı yapacaksın?
Vaaaay klasik müzik demek hımmm hemde MozartEyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendineeklasik muzik dinlemek rahatlatiyo hatta mozartin iyilestirici ozelligi hakkinda makaleler var.. ben onu dun yaptim bugun de youtubeda komikli videolar izledim hep inanilmaz moral veriyor o yuz gulecekkk
Hadi inş canım güzel haber alacağız amin.Idrara bakmak ıstiyorum ama hem de gidip merkezde öğrenmek istiyorum sonucu. Kızımın test sonucunu 45 dk ağlayarak beklemistim. Hiç unutamıyorum. Sonuçtan sonra da sevinçten aglamistik bütün ekip birbirimize sarılıpyine orda yaptiricaz totem yaptık. Inşallah hepimizin yüzü gülsün
Hahahahhah koptum vallahiVaaaay klasik müzik demek hımmm hemde Mozartkız benim kanım çekilir daha çok gerilim asil bir zevkin var