2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kızlar yukarıda okudum üzerinden biraz zaman geçmiş ama bilgi vermek istedim. Hurma rahim kaslarını genişlettiği için sadece son aylarda kolay doğum için öneriliyor. Onun dışında gebeliğe hazırlık ve gebelik döneminde hurma yasak bilginiz olsun.

Evet canım bende bu şekilde duydum teşekkür ederiz bilgin için :KK200:

Canım ne yaptın geldin mi hastaneden ne durumdaymış senin yumuşlar :KK54:
Çok şükür cevap vermişler canım yarın ya da diğer gün tekrar kontrole çağıracaklarmış inşallah böyle devam eder dedi dr hayırlısı kuzum canm bnmm

Essah ne dediler bende merak ettim
Tekrar göreceğiz dedi dr benim ilaç dozu yüksek diye yarın da çağırabilir canım yumurtalar birden büyürse falan diye. Hayırlısı diyorum Allah ım büyük sen naptın ne zaman başlayacağın belli mi kuzu

Çok şükür cevap vermişler canım yarın ya da diğer gün tekrar kontrole çağıracaklarmış inşallah böyle devam eder dedi dr hayırlısı kuzum canm bnmm

Ayy bugün duyduğum en güzel haber canım benim çok şükür hep böyle devam edecek Allahın izniyle inşallahhh :KK200::KK68::KK19:

Ben beklemedeyim canım yaza kadar
Hayırlısı olur inşallah yumurtalar için yaza kadar hazırlanmış olursun güzel güzel beslenip spor yaparak mesela. Bende neredeyse 1 senedir bekliyordum kilo verecem diye ne çektim sevdiğim şeyleri yiyemedim herkes yedi içti ben baktım kenardan ne yapayım sırf tedaviye başlayabileyim vücudum hazır olsun diye.Rabbim yardımcımız olsun hepimiz anne olalım inşallah

Ayy bugün duyduğum en güzel haber canım benim çok şükür hep böyle devam edecek Allahın izniyle inşallahhh :KK200::KK68::KK19:
Allah razı olsun can arkadaşım inşallah hayatın boyunca hep yüzün gülsün, hep mutlu ol, anne ol, sağlıklı ol, huzurlu ol inşallah..:dua::KK200:

Canım ben hiç bişey hissetmedim ne kaşık ağrısı ne batma ne halsizlik ne başka bişey. Sonucu öğrendikten sonra adet ağrılarım olmaya başladı. Aslında herkesin hissettiği adet ağrısı . Değişik bişey yok. Sen hiç takılma öle şeylere.
Evet adet ağrısı gibi ağrı oluyor o da kafayı iyice karışırıtıyor sanırım. İnş güzel haberler alırız:KK200:

Allah razı olsun can arkadaşım inşallah hayatın boyunca hep yüzün gülsün, hep mutlu ol, anne ol, sağlıklı ol, huzurlu ol inşallah..:dua::KK200:

Ya ne kadar güzel sözler bunlar bitanesin sen ya canım benimm Rabbim seninde güldürsün hep o güzel yüzünü o kalbinin güzelliği nasıl yansıyor yazdıklarına bir insanın edeceği en güzel duayı ettin canım benim inşallah sende hep mutlu ol, sağlıklı ol, anne ol inşallahh canım kardeşimmm :KK200: :KK68::KK19:

Canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? Allahım inşallah en hayırlısını en güzelini nasip eder sana bol bol dua ederek rahatlayabilirsin kafandaki olumsuzlukları atmaya çalış yemeye içmeyede çok takılma belirtilere hele hiç takılma hamileliğinin kaçıncı haftasına gelip hala belirtisi olmayan birçok kişi var adet olacakmış gibi hisseden. Kendini dinleme başka uğraşlar bul zamanın geçsin canım.

Burada benim şu şu belirtim oldu pozitif aldım şöyle oldu pozitif aldım vs. gibi şeylere de çok takılma çünkü bu belirtiler zaten sadece ilaçların etkileri tutunup tutunmamasıyla alakası yok günler ilerledikçe belirtiler olmaya başlar. Sen daha 4. günündesin psikolojik de olabilir kendini rahatlatma çalış canım benim inşallah güzel haberler vereceksin bize. :KK200:
Ya zaten sorma canım bide çalışıyorum buna rağmen hep aklımda kafamda. Evde olsam bilmiyorum nasıl vakit geçecekti. Çok dua ediyorum korkuyorum biraz ondan bütün tedirginliğim sanırım. Hepimize dua ediyorum. Allah ım ne olur güzel haberler vermemizi nasip et birbirimize.

Var kız var ben çok okudum herkes hissetmiyor, toplu iğne ucu kadar ya var ya yok , hisseden de belki başka bişeyi hissediyor farkında değil sen de bi sal kendini, o belirtiler çok aldatıcı oluyor ilaçlardan dolayı kendini dinleyip durmanın bir faydası Yok emin ol
Ben kendimi dinliyorum ya ondan herşey. En ufak bişeyde hoopp lavaboya:110:ne hissetiğimi de anlamıyorum ki o da ayrı komedi.

Canım seninde az kaldı. Ben sanırım 7. Gün kan testi vereecğim. Önce 7 yi sayıylrum. Sen düşünüyor musun cnm?
Yok canım bu sefer pozitif ise değer yükseldi mi yukselmedimi onu merak ederim iki günde bir bu stres gerer negatif ise o gün değil test günü yuzlesecegim bu arada ben 7. Gundeyim

Ya zaten sorma canım bide çalışıyorum buna rağmen hep aklımda kafamda. Evde olsam bilmiyorum nasıl vakit geçecekti. Çok dua ediyorum korkuyorum biraz ondan bütün tedirginliğim sanırım. Hepimize dua ediyorum. Allah ım ne olur güzel haberler vermemizi nasip et birbirimize.

Aa ne güzel işte çalışman senin için çok daha iyi işe odaklan canım düşünme hiç başka birşey evde olman daha zor olurdu zaman geçmezdi. Evet canım maalesef hepimiz korkuyoruz ya olmaz sa diye ama hayırlısı deyip korkumuzu aşmamız gerekiyor kendimizede bebişimize de stres yapmamız lazım o yüzden hep olumlu düşün Allah razı olsun canım benim aminn inşallah canım inşallahhh :emir_bebek::KK200: :KK36:

X