2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Ya kızlar neyi yeme diye yazmışanız yemişim neyi yiyin dediyseniz de yememişim onu gördüm:KK43: benim doktorum hiç yenilecek veya yenilmeyecekler diye liste vermedi:KK43: Allah ım sana emanetim. Daha havuç suyu bile içmedim. Yunurta badem ceviz bunlar ok. Zaten kendimi dinleye dinleye hastalık hastası oldum.
Benim doktorum da hiç bi şey demedi canım ne istiyorsa onu yiyorum. Sadece özellikle ananas yedim

Fostimon Fsh içeriyor aynı ama merional Fsh ile birlikte diğer 2 hormon da içeriyor. Doktorla da herkesin durumuna göre veriyor herhalde. Bana da yarın gittiğim de bir kaç gün daha devam et diyecek gibi geliyor
Evet saf fsh içeriyormuş o ilaç. Dur bakalım en son kaç mm dedi yumurtalara. Her gün 2 mm kadar büyüyormuş sanırım. Ben öyle hesaplardım hep

Evet saf fsh içeriyormuş o ilaç. Dur bakalım en son kaç mm dedi yumurtalara. Her gün 2 mm kadar büyüyormuş sanırım. Ben öyle hesaplardım hep
Yok ben gecen salı gittim doktora , o aksam iğneye basladım. Bugun 7. Kez vurucam. Gunde 2 mm ise su an 14 mm falan olacak. Kaç mm de toplamaya hazır oluyor? Yarın ilk kez bakılacak yumurtalara

Canım lütfen kendini üzme strese sokma. Benim dr stres olursa tutmaz bu bilimsel bir şey dedi. Böyle gergin olursan nasıl tutunsun bebeğin vücut sağlığı kadar beynimizin de rahat olması çok önemli hadi bakalım kendine gel bir şöyle dolan evin içinde dua ede ede. Allah büyüktür ne kadar üzülsen de kendini yıpratsan da eline ne geçecek :KK54:
Evet biraz gerginim canım. Şöyle bir kötü huyum var bişeyin hep önce negatifini düşünürüm sonra pozitif olursa ne ala;( hep olumsuz olursa ne yaparım modu. Az önce yine bir arkadaşımın hamile haberini aldım sanırım ondan da etkilendim. Rabbim herkese versin onun için sevindim tabiki ama işte kendim için içim acıdı yine. Neyse dediğin gibi yapıyorum tamamdır evin içinde döne döne dua dimi canım:KK52:

Amaaaan zaten birinin dediği diğerini tutmuyor boşveeer, kendini dinleme kız şimdiden ağlamakta neyin nesi:olamaz: keyfini çıkaracağın günler bu günler, el ense yatacağın günler az rahat ol:kahve:
Ooo ben daha ilk günden saldım kendimi görsen:KK66: evet ya iyi ki varsınız ben burayı çok sevdim. Hemen kafayı boşaltmaya çalışıyorum:KK28: bugünü çıkartır bu moral yarına söz veremem:mad:

Aslinda olacagi varsa her türlü olur , yemeye icmeye bakmaz.biz cok istedigimiz icin kafayi cok takiyoruz. Sen de aglama ama güzel bir sey icin cabaliyoruz. Dua et bol bol, sıkma canını

Senın transfer oldu galiba,3. Günün
Evt canım transfer günü hariç bugün 3.gün yarın 4 inş. Sanırım 7. Gün test yapacağım gibi:KK66:) çok dua ediyorum hepimize. Dediğin gibi çok istiyoruz canım en ufak şeyi kafaya takıyoruz:KK64:

Ooo ben daha ilk günden saldım kendimi görsen:KK66: evet ya iyi ki varsınız ben burayı çok sevdim. Hemen kafayı boşaltmaya çalışıyorum:KK28: bugünü çıkartır bu moral yarına söz veremem:mad:
Eyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendinee :KK43: klasik muzik dinlemek rahatlatiyo hatta mozartin iyilestirici ozelligi hakkinda makaleler var.. ben onu dun yaptim bugun de youtubeda komikli videolar izledim hep inanilmaz moral veriyor :KK70: o yuz gulecekkk :KK200:

Senin kaçıncı günün canım. Ananas alayım yarın olmadı ya. Hiçbir ne kağıt ne özellikle dikkat et dediği bişey olmadı. Nasip inş Rabbim hepimize nasip eder canım..
Bana bi çıktı verildi. Ilaclarin günlük kullanım şekli dozu yazıyordu. Bir de 3 gun yatilacak 2 gun banyo yapılmayacak vs yazıyordu ama yeme içme yoktu. Benim transfer gününu saymazsak 6. Gün. Normalde perşembe test günüm ama gidemeyecegim cuma yaptiracagiz

Eyvaaaah olmaaaz yapma bunu kendinee :KK43: klasik muzik dinlemek rahatlatiyo hatta mozartin iyilestirici ozelligi hakkinda makaleler var.. ben onu dun yaptim bugun de youtubeda komikli videolar izledim hep inanilmaz moral veriyor :KK70: o yuz gulecekkk :KK200:
Ben geçmiyor günler müziğini dinleyeceğim:confused: aklıma getirdin şimdi yine:) ya sosyal platformları unuttum bu süreçte. Elimde telefon bilgisayar varsa girdiğim yer burası oluyor canın günün sonunda kendimi burada buluyorum. Çalışıyorum işte bile tele bakar oldum. Millet sende bi hal var deyip duruyor. Hayır evli olmasam sevgili buldum zannedecekler. Geçen bir arkadaş kiminle yazışıyorsun ya çok merak ettim dedi. O sıra yine buraya yazıyordum:KK36:

Bana bi çıktı verildi. Ilaclarin günlük kullanım şekli dozu yazıyordu. Bir de 3 gun yatilacak 2 gun banyo yapılmayacak vs yazıyordu ama yeme içme yoktu. Benim transfer gününu saymazsak 6. Gün. Normalde perşembe test günüm ama gidemeyecegim cuma yaptiracagiz
3 gün yatmadım dün çok daraldım biraz dolaştım geldim, bakalım. Ya bişey kalmamış senin canım çokk sevindim. İnş güzel haberi ilk senden alacağız o zaman. İdrar baktın mı direk kan mı yapacaksın?

3 gün yatmadım dün çok daraldım biraz dolaştım geldim, bakalım. Ya bişey kalmamış senin canım çokk sevindim. İnş güzel haberi ilk senden alacağız o zaman. İdrar baktın mı direk kan mı yapacaksın?
Idrara bakmak ıstiyorum ama hem de gidip merkezde öğrenmek istiyorum sonucu. Kızımın test sonucunu 45 dk ağlayarak beklemistim. Hiç unutamıyorum. Sonuçtan sonra da sevinçten aglamistik bütün ekip birbirimize sarılıp :KK61:yine orda yaptiricaz totem yaptık. Inşallah hepimizin yüzü gülsün

Vaaaay klasik müzik demek hımmm hemde Mozart :-) kız benim kanım çekilir daha çok gerilim asil bir zevkin var :KK70:

Idrara bakmak ıstiyorum ama hem de gidip merkezde öğrenmek istiyorum sonucu. Kızımın test sonucunu 45 dk ağlayarak beklemistim. Hiç unutamıyorum. Sonuçtan sonra da sevinçten aglamistik bütün ekip birbirimize sarılıp :KK61:yine orda yaptiricaz totem yaptık. Inşallah hepimizin yüzü gülsün
Hadi inş canım güzel haber alacağız amin.

X