- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.881
Bugün 4. iğnemi vurucam canım. Hiç batma hissi yok daha bakalım yumurtalar büyüdükçe batma oluyor. İnşallah yarın güzel geçer muayenelerimizYarin ben de gidecegim kontrole, bakalim hayirlisi. Igne kacinci bugun senin? Ben bugun 7. i vuracagim.
Bu arada bende de kasikta batma ve bel agrisi var
İnşallah canım benim güzel kardeşim seninde yüzün gülecek ben çok inanıyorum sende anne olacaksın kalbi güzel bir anne olacaksın evladın ya da evlatların çok şanslılarCanımm benimm sende iyiki varsınn iyiki tanımışım senin gibi bir insanı Rabbim yüz yüzede görüşmeyi nasip etsin inşallah seninle oturup saatlerce konuşsam sıkılmam hiç. Sende her zaman bana pozitif hissettiriyorsun sayende ne olursa olsun pes etmemeyi anladım ben canım benim güzel kardeşimm seviyorum seniAynen canım bende öyle düşündüm normal gecikme olması benimde aklımdan o geçti valla içecektim aslında ama ya hamile kaldıysam falan diye bir geçirdim aklımdan Allahtan ümit kesilmez sonuçta bi 2-3 gün daha olmazsam bir test yaparım ona göre içerim canım büyük ihtimalle hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Aminnn canım benimm inşallah Rabbim senin yüzünüde güldürsün inşallah ağlatacaksada mutluluktan ağlatsın inşallahh canımmm
İnşallah hepimizin olur kuzum Rabbim yardımcımız olsun bir topik daha açalım hamile anneler diyemetk ettm bu kız nerde gözüm buralarda kaldı habire sayfayı yeniliyorum canm benim rabbim busefer yüzünü güldürsün kuzum insallah olck hpimizzin. demin bi arkadaslar kk mesaja knustum onnda olmuyoomus biyerde tüpler kapalı demisler istanbulda bakmslar acıkmış yumurta rezerv azlığı varms ama 2 yada 3 denemesnde hamile kalms tüple hic bnm bu sorunm var deme rabbim ol derse oluyo sennde olck
İnşallah canım benim güzel kardeşim seninde yüzün gülecek ben çok inanıyorum sende anne olacaksın kalbi güzel bir anne olacaksın evladın ya da evlatların çok şanslılar
ayyyyyy keşke cnm keşke bian önce anne olsakkkİnşallah hepimizin olur kuzum Rabbim yardımcımız olsun bir topik daha açalım hamile anneler diye
Bugün 4. iğnemi vurucam canım. Hiç batma hissi yok daha bakalım yumurtalar büyüdükçe batma oluyor. İnşallah yarın güzel geçer muayenelerimiz
Canımsın yaa kalbi güzel kader arkadaşım benim..
Aynen , benim doktorda hicbir dey soylemedi, valla ben mantigima uygun yararli vitaminli ne varsa yemeye calisiyorumYa kızlar neyi yeme diye yazmışanız yemişim neyi yiyin dediyseniz de yememişim onu gördümbenim doktorum hiç yenilecek veya yenilmeyecekler diye liste vermedi Allah ım sana emanetim. Daha havuç suyu bile içmedim. Yunurta badem ceviz bunlar ok. Zaten kendimi dinleye dinleye hastalık hastası oldum.
4.iğnemi vurucam yazmışım kafam yerinde değilBenim 7. diye batma oluyor sanirim. Yarin guzel haberler alalim, hayirlisiyla transfer sonrasi da saglikli bebislerimizin haberlerini alalim
Bende öyle yaptım bakalım. Off ya akşamları olsun istemiyorum ya tutmazsa diye daha 3. Günden ağlamaya başladımAynen , benim doktorda hicbir dey soylemedi, valla ben mantigima uygun yararli vitaminli ne varsa yemeye calisiyorum
Hayırlı olsun tedavin canim ınsallah buradan hepimiz birbirimize guzel sonuçlar bildiririz. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah.Bugün 4. iğnemi vurucam canım. Hiç batma hissi yok daha bakalım yumurtalar büyüdükçe batma oluyor. İnşallah yarın güzel geçer muayenelerimiz
Canım lütfen kendini üzme strese sokma. Benim dr stres olursa tutmaz bu bilimsel bir şey dedi. Böyle gergin olursan nasıl tutunsun bebeğin vücut sağlığı kadar beynimizin de rahat olması çok önemli hadi bakalım kendine gel bir şöyle dolan evin içinde dua ede ede. Allah büyüktür ne kadar üzülsen de kendini yıpratsan da eline ne geçecekBende öyle yaptım bakalım. Off ya akşamları olsun istemiyorum ya tutmazsa diye daha 3. Günden ağlamaya başladımkeyifsizim.. ne kadar zor Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.
Ya kızlar neyi yeme diye yazmışanız yemişim neyi yiyin dediyseniz de yememişim onu gördümbenim doktorum hiç yenilecek veya yenilmeyecekler diye liste vermedi Allah ım sana emanetim. Daha havuç suyu bile içmedim. Yunurta badem ceviz bunlar ok. Zaten kendimi dinleye dinleye hastalık hastası oldum.
Amin canım inşallah şöyle hepimiz hamile kalıp buradan 2018 anneleri diye topik açıp o tarafa geçerizHayırlı olsun tedavin canim ınsallah buradan hepimiz birbirimize guzel sonuçlar bildiririz. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah.
Valla igneler benim kafayi da etkiliyor galiba :))) benim igne Puregon günde 200 Ie vuruyorum, bugun son bakalim. Sen ?4.iğnemi vurucam yazmışım kafam yerinde değil3. iğnemi vurdum bugün yarın 4.gün olacak demek istemiştim. Hangi iğneyi kullanıyorsun
Aslinda olacagi varsa her türlü olur , yemeye icmeye bakmaz.biz cok istedigimiz icin kafayi cok takiyoruz. Sen de aglama ama güzel bir sey icin cabaliyoruz. Dua et bol bol, sıkma canınıBende öyle yaptım bakalım. Off ya akşamları olsun istemiyorum ya tutmazsa diye daha 3. Günden ağlamaya başladımkeyifsizim.. ne kadar zor Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın.
Benim doz yüksek Fostimon 300 ve merional 150. Bizim Dr iki çeşit iğne veriyor genelde aynı anda vuruyorumValla igneler benim kafayi da etkiliyor galiba :))) benim igne Puregon günde 200 Ie vuruyorum, bugun son bakalim. Sen ?
Benim doz yüksek Fostimon 300 ve merional 150. Bizim Dr iki çeşit iğne veriyor genelde aynı anda vuruyorum