2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Evet canım her gün 1 dilim yedim. Ama sadece ilk 3 gun transferden sonra. Ben öyle okumuştum. Bunda da yaptım aynısını cuma günü sonuç alacağım inşallah. Bakalım ananas tezi curuyecek mi:duduk:

Anladım canım ben pek sanmıyorum ananasın sıkıntı yapacağını inşallah sende pozitif alırsın da sürer gider ananasın faydası :KK48:

kinalikadin kinalikadin Canım benimm nasılsın ne yapıyorsun başladın sende tedaviye Allahın izniyle bir sıkıntın yoktur inşallah :KK19: :KK200:
Kuzum benim başladım bakalım. Yarın kontrole gideceğim ilaç işe yaradı mı yumurtalar cevap verdi mi öğreneceğiz asıl yarın önemli bakalım hayırlısı diyorum. İlaç yüksek dozda verdi ondan sanırım bel ağrım var fazlaca bir de halsizlik. Bugünümüze de şükür. Sen nasılsın az kaldı seninde bebişlerle kavuşmana kuzummm:dua::KK200::KK200::anneadayı:

Kızlar sakın idrar testi yapmayın , sonuç pozitif bile olsa erken olduğu için idrarınızda çıkmayabilir boş yere üzersiniz kendinizi. Kendinizi istediğiniz gibi üzebilirsiniz ama Bebişler içinizdeyse bide onları üzeceksiniz işte ona müsaade edemem. Kıyamam yiğenlerime . Sakın yapmayın kızarım heee:sinirli: 10. Günde kan testi yaptırabilirsiniz illa 12 yi beklemenize gerek yok ama idrar testi olmaz bu konuda anlaşalım.

Canım benim doktorun takipte sonuçta değil mi? Kimdi doktorun? ALLAH ın izniyle birşey olmaz ilkiyle kıyaslama bu sefer daha bilinçlisin ve herşeyin farkındasın. Bende umudu kesemiyorum senden nedense çok istediğimdendir belki, umutla bekliyorum hala. Kendine çok yükleniyorsun rahatlamaya çalış biraz , doktorun süreçle ilgili rahatlatmamış bilgilendirmemiş seni biraz gıcık oldum ona başka bir doktora gidip danışsan mı acaba?

Değildir kuzum denersin merak etme biraz kendine müsaade et çok yoğunlaşma, bu esnada eşine yönelik tedavi süreci başlatın bence. Hulusi hoca vitamin ilaç vs. Veriyormuş, mikrochip yöntemi öneriyormuş siz öyle mi yapmıştınız hatırlamıyorum ama. Kaan Aydos var bide bu alanda uzman. İş ve kayınvalide süreçlerini de atlatıp başlarsınız tekrar herşey güzel olacak inşAllah biraz zamana ihtiyacın var.
Canımsın yaa kalbi güzel kader arkadaşım benim..

Kuzum benim başladım bakalım. Yarın kontrole gideceğim ilaç işe yaradı mı yumurtalar cevap verdi mi öğreneceğiz asıl yarın önemli bakalım hayırlısı diyorum. İlaç yüksek dozda verdi ondan sanırım bel ağrım var fazlaca bir de halsizlik. Bugünümüze de şükür. Sen nasılsın az kaldı seninde bebişlerle kavuşmana kuzummm:dua::KK200::KK200::anneadayı:

İnşallah güzel haberler alacaksın yarın da canım benim Allahın izniyle bizide mutlu edeceksin :KK54: Vermiştir senin minnoşlar cevap inşallahhh :dua: Anladım canım dinlenmeye çalış meyve yemeye çalış bol bol halsizliğini alır canlandırır seni biraz olsun. Senin yazdığını görür görmek bi mutlu oluyorum ya eşim mesaj attığında nasıl gülerek falan bakıyorsam sen yazdığında da öyle oluyor canım benim inşallah yarında güzel haberler vererek daha da mutlu edeceksin bizi :KK68: Ayy evet canım az kaldı şükür ama bu ayki adetimi olmadım daha normal heralde gecikmesi 3 gün gecikti bugün 3. günüm biran önce olmak istiyorum ki hemen nisan daki adet gelsin diye sabırsızlanıyorum artık yavrularıma kavuşmak için :KK24::KK200::emir_bebek:

Insallah:dua: bi de benim doktorum istediğini yiyebilirsin demişti kısıtlama ya da bi tavsiye getirmedi

Aynen canım bence en iyisi kısıtlama getirmemek tabi zararlı olan şeyler hariç hakkımızda hayırlısı olsun öyle ya da böyle Rabbim nasip ettikten sonra ne yaparsak yapalım olur zaten inşallah güzel haberler veririz hepimiz sırayla :dua::KK200:

valla cnm sol tarafımda ağrı olmuştu ama cok asırı degıldı ben uzerıne adet gordugum ıcınde hiç aklıma gelmemıstı.Son gece cok agrım oldu ama adet sancısından daha fena sabah kalktıgımda 1 damla kan gormustum.6 7 haftalıkmıs o zmn ben erken adet oluyorum sanmıstım.O gun aksamustune kadar zor dayandım terlemeye baslamıstım en son gazım var zannetmıstım cok sık olur bende:olamaz: ben gıdene kdr kanamam artmıs ama dısarıya degıl ıc kanamaydı.Gene aynı sey olur dıye cok gergınım acıkcası.Tedavının olumsuz olması fln bır sekılde ınsan kabullenıyor.tekrar amelıyat ve kurtaj delırecek gıbı oluyorum 1 sene de 2. dıs gebelık olacak ya off.İnsalah kendı duser.ılacları da hala devam dedı doktorum ben ılac kullanırken nasıl dusecek onu da hıc anlamadım.
Dr da sanırım bir umut acaba diye kullandırıyor ilaçları demek ki. Çünkü ben burada da okudum değer çok düzgün yükselmemesine rağmen sonrasında sağlıklı gebelik geçiren.Yani gerçekten insanın kafası karışıyor bende belirsizliği hiç sevmem maalesef insan ne yapacağını şaşırıyor neye göre hareket edeceksin şaşırıyorsun. Evet olmamasına alışıyorsun bir şekilde ama şu durum da olmak daha zor. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim dualarımdasın inşallah gönlünden geçen nasip olsun..

Aynen canım bence en iyisi kısıtlama getirmemek tabi zararlı olan şeyler hariç hakkımızda hayırlısı olsun öyle ya da böyle Rabbim nasip ettikten sonra ne yaparsak yapalım olur zaten inşallah güzel haberler veririz hepimiz sırayla :dua::KK200:
Inşallah allah hak eden herkese nasip etsin anne baba olmayi. Ama ben idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bi yandan sabırsızlanıyor bi yandan tadını çıkarıyorum hamile sayılırım şu an :anneadayı:

Inşallah allah hak eden herkese nasip etsin anne baba olmayi. Ama ben idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bi yandan sabırsızlanıyor bi yandan tadını çıkarıyorum hamile sayılırım şu an :anneadayı:

Aynen öyle canım bencede tadını çıkar valla yapma derim idrar testini hiç strese girme boşu boşuna şuan rahatsın o zaman pozitif olsa kanda çıkacak mı diye düşüneceksin negatif çıkarsa ayrı bir dert zaten bence keyfine bak günün geldiğinde direk kan ver dayan sabret :emir_bebek::KK48::KK200:

Aynen öyle canım bencede tadını çıkar valla yapma derim idrar testini hiç strese girme boşu boşuna şuan rahatsın o zaman pozitif olsa kanda çıkacak mı diye düşüneceksin negatif çıkarsa ayrı bir dert zaten bence keyfine bak günün geldiğinde direk kan ver dayan sabret :emir_bebek::KK48::KK200:
Zaten bi de o kadr çok ilaç kullanıyoruz ki doğru sonuç vermez diye avutuyorum kendimi

İnşallah güzel haberler alacaksın yarın da canım benim Allahın izniyle bizide mutlu edeceksin :KK54: Vermiştir senin minnoşlar cevap inşallahhh :dua: Anladım canım dinlenmeye çalış meyve yemeye çalış bol bol halsizliğini alır canlandırır seni biraz olsun. Senin yazdığını görür görmek bi mutlu oluyorum ya eşim mesaj attığında nasıl gülerek falan bakıyorsam sen yazdığında da öyle oluyor canım benim inşallah yarında güzel haberler vererek daha da mutlu edeceksin bizi :KK68: Ayy evet canım az kaldı şükür ama bu ayki adetimi olmadım daha normal heralde gecikmesi 3 gün gecikti bugün 3. günüm biran önce olmak istiyorum ki hemen nisan daki adet gelsin diye sabırsızlanıyorum artık yavrularıma kavuşmak için :KK24::KK200::emir_bebek:
Oyyy güzel yüreklim benim iyi ki varsın bende senin yazdıklarını okuyunca nasıl mutlu oluyorum anlatamam bana pozitif hissettiriyorsun canmm arkadaşım benimm görmeden sevdim seni inan ki:KK200: Adet olamaman çok normal onca ilaç tabii gecikme de olabiliyor erken de olabiliyorsun merak etme canım. Ada çayı iç diyecem ama tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalan o kadar çok oluyor ki belki sende de olur. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah bir mucize olsun hep gülsün yüzün:dua::dua::KK200::KK200:

Yarin ben de gidecegim kontrole, bakalim hayirlisi. Igne kacinci bugun senin? Ben bugun 7. i vuracagim.
Bu arada bende de kasikta batma ve bel agrisi var

Girmedim canım bnmmm yeni gördüm kuzum saol yaa ne kadar iyi arkadaşlarım var Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah canımm:KK200::KK200:
metk ettm bu kız nerde gözüm buralarda kaldı habire sayfayı yeniliyorum canm benim rabbim busefer yüzünü güldürsün kuzum insallah olck hpimizzin. demin bi arkadaslar kk mesaja knustum onnda olmuyoomus biyerde tüpler kapalı demisler istanbulda bakmslar acıkmış yumurta rezerv azlığı varms ama 2 yada 3 denemesnde hamile kalms tüple hic bnm bu sorunm var deme rabbim ol derse oluyo sennde olck :-)

Oyyy güzel yüreklim benim iyi ki varsın bende senin yazdıklarını okuyunca nasıl mutlu oluyorum anlatamam bana pozitif hissettiriyorsun canmm arkadaşım benimm görmeden sevdim seni inan ki:KK200: Adet olamaman çok normal onca ilaç tabii gecikme de olabiliyor erken de olabiliyorsun merak etme canım. Ada çayı iç diyecem ama tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalan o kadar çok oluyor ki belki sende de olur. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah bir mucize olsun hep gülsün yüzün:dua::dua::KK200::KK200:

Canımm benimm sende iyiki varsınn iyiki tanımışım senin gibi bir insanı Rabbim yüz yüzede görüşmeyi nasip etsin inşallah seninle oturup saatlerce konuşsam sıkılmam hiç. Sende her zaman bana pozitif hissettiriyorsun sayende ne olursa olsun pes etmemeyi anladım ben canım benim güzel kardeşimm seviyorum seni :KK200: Aynen canım bende öyle düşündüm normal gecikme olması benimde aklımdan o geçti valla içecektim aslında ama ya hamile kaldıysam falan diye bir geçirdim aklımdan Allahtan ümit kesilmez sonuçta bi 2-3 gün daha olmazsam bir test yaparım ona göre içerim canım büyük ihtimalle hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Aminnn canım benimm inşallah Rabbim senin yüzünüde güldürsün inşallah ağlatacaksada mutluluktan ağlatsın inşallahh canımmm :KK200::KK68::KK19:

hayırlısı olsun canm insallah olir sen nkadr sutle nasl yaptın? düşük yaptm demişsin ondan yapışıklık olmuştur belki cnm. bizde bende sorun benm sag tüpüm kapalı sol açık 1negtf aşılamam 1negatf tüp bebek oldu 3dondulmuşm var bekliyorz sütü deniym olmazsa nisnda gtcez cnm
Yarım litre inek sütü hazır paket olmasın canm yarım demet maydanoz kaynasın ilk sıcağı çıksın yoksa pişirir oraları sonra cam bı kapa koy ve otur etrafında battaniye sar sıcak sadece oraya vursun sonra kendini sıcak tut canım üşütmemen lazım yaptıktan sonra ilişkiye de girebilirsiniz ve ayaklarını dik yat bu kadar kolay gelsin şimdiden ❤

X