2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Aboooo ne diyosunuzzz simdi dusup yerlere bayilcam neden hepsi bi kararda bulusmuyorlar anlamiyorum ki asiri sacmalikli geldigi icin bana da pek sorgulamadim sayili gun cabuk gecer nitekim.. koyun muyum neyim

Aboooo ne diyosunuzzz simdi dusup yerlere bayilcam neden hepsi bi kararda bulusmuyorlar anlamiyorum ki asiri sacmalikli geldigi icin bana da pek sorgulamadim sayili gun cabuk gecer nitekim.. koyun muyum neyim

Aynen öyle canım bende anlamış değilim neden her doktor farklı söylüyor iyice deney tahtası olacağız valla

Hurma önerilmez zaten doğumu yakın kadınlara onerlrir
Ananas aşırıya kaçmadan yenebilir ben iki dilim yedim bu surecte
Turşu yasak canım bende öyle biliyorum ama sunuda belirteyim ben oğluma gebe kaldığımı bilmeden şalgam suları içtim öyle böyle değil

ananas yasak mı dedi ananas diye çok okuyorum o zman yemiyim ben

Salgam miiii agzimin sulari akti smileysi yok mu burdaaa yesil zeytine devam ediyim ben bari napiyim..

Aynen öyle canım bende anlamış değilim neden her doktor farklı söylüyor iyice deney tahtası olacağız valla
Hurmayı araştırdım kızlar içeriğinde bol miktarda fosfor bulunuyormuş bu kısırlığı önleyen birşeymiş acve hurması özellikle. Erkeklerde hareketliliği ve sayıyı artırıyormuş bayanlarda rahim kaslarını geliştiriyormuş yemeyin demelerinin sebebi bu olabilir, Rahmi açıyorsa tutunmasını engelleyebilir transfer öncesi belki yenebilir ama transfer sonrası dikkat edilmeli o zaman

insalllah iyo grlir bize canm bizim umudumuz olur. sen adett oldunmu yani adetten snra yapılıyormuş ya? bide sorun neydi sizde-?
Evet canım oldu bitti yumurtlamamda yakın bı deneyeyim bakalım benim daha önce kendiliğinden oldu ama düşükle sonuçlandı bizim sorunumuz önceden esimdeydi sperm problemi sayi iyiydi ama hareket sifirdi ilaçla falan biraz düzelince aşılama yaptırdık tutmadı sonra hemen ameliyat oldu yaklaşık 1 sene olcak o düzeldi baktık gene olmuyor bı tüp bebek uzmanına gözükelim dedik rahim filmimde tüplerde zedelenme var dedi yapışıklık varmış tek taraflı sanırım bide hidroselpinks tek taraflı 1 ay falan önce öğrendik daha 2 ay bekleyin dedi Dr 1 ayı gitti bakalım kısmet işte bekliyoruz sizin neydi canm probleminiz ??

ananas yasak mı dedi ananas diye çok okuyorum o zman yemiyim ben
İlk tup bebek tedavisine karar verdik, googlea girdim tup bebek tedavisinde yazinca direk ananas diye tamamlamasi.. girdim baktim forumda da konular mevcut bana asiri komik gelmisti canimda cekmisti baslamadan nolur noolmaz diye gidip bi kosu almistim asla anlamini bilmiyorum ama takildigim birsey varsa havuc suyu gidip suan kati meyve sikacagi alacagim saracoglunun youtube’da onu soyledigini ben de izledim.. yalniz sabah aksam icmek asiri seker yuklemesi demek diye dusunuyorum asiriya kacirmasak daha iyi

Aynen canım bende bu şekilde duymuştum dikkat etmek gerek

Aynen canım yani genelde doktorlar sabah kahvaltısında 1 adet haşlanmış yumurta günde sadece 1 dilim ananas ve yine günde 1 su bardağı havuç suyu öneriyorlar benim duyduklarım böyle

Ayy inşallah canım kendiliğimden kalsam dünyalar benim olur heralde Allahım büyük canım bizede nasip olacak birgün inanıyorum geçeceksin tabikide Allahın izniyle hemde en kısa zamanda inşallah canım benim
hemde nasl bizim olur dünyalar neler almayz onlara yerim ben onları allahn izniyle hepimiz grcez onlları

Evet canım her gün 1 dilim yedim. Ama sadece ilk 3 gun transferden sonra. Ben öyle okumuştum. Bunda da yaptım aynısını cuma günü sonuç alacağım inşallah. Bakalım ananas tezi curuyecek mi
Asiri merakla bekliyoruz ama kesinlikle moral bozacak birsey de degil cunku “ ben cilginlar gibi yedim hamileyim” yazanlar da vardi ilk arastirmamda.. bir ihtimal ilaclarin degiskenligine gore etkilesim gosterebilen bisey olabilir tamamen prosedurdur belki diye dusunuyorum.. ona bakarsaniz transfer yapildigim ilk dakikalardan beri hapsuruyorum ne alakaysa dustulerse dustuler zaten ananasla hurma hak getire yani

hayırlısı olsun canm insallah olir sen nkadr sutle nasl yaptın? düşük yaptm demişsin ondan yapışıklık olmuştur belki cnm. bizde bende sorun benm sag tüpüm kapalı sol açık 1negtf aşılamam 1negatf tüp bebek oldu 3dondulmuşm var bekliyorz sütü deniym olmazsa nisnda gtcez cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…