- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.301
Aminn cümlemizOndandır o zaman kesin canım neyse geç de olsa çıktı ve çok şükür güzelde ilerliyor hep böyle mutlu bir şekilde sıkınıtısıx dertsiz geçirirsin 9 ayını canım benim Allah razı olsun amin inşallah
amin cnm çok aminAhhh ahh elime bi geçirsem :) amin canım sizlerinde daha guzeli olacak
Kuzum gözümüz aydın değerlerin yükselecek inşAllah, o lekelenme de yerleşmedir inşAllah az daha sabret nolur gevşemeye çalış olacak inşAllah , bu mübarek günde Rabb im masumların hürmetine dualarımızı kabul etsin yavrunu hayırlısıyla sana bağışlasın. Çok zor bir süreçten güzel bir netice çıktı ALLAH ın izniyle devamı da gelecek inşAllah.Kızlar beni hastaneden aradılar zorla verdiler sonucu hemşire aradı istemiyorum ben akşam öğrenicem dedim kız zorla whatsaptan attı sonucu yasonradan öğrendim eşim benden önce arayıp hastaneyi aramış arkamdan iş çevirmişler.Sonuç 57 çıktı biraz düşük.Çok olumlu değil ama allahtan ümit kesilmez.Cumartesi günü tekrar edeceğim testi inşallah yükselir değer kızlar allah rızası için nolur dua edim bana burdan başka kimse bilmiyor siz dua ettiniz ettiniz yani başka edecek kimsem yok
Canım maşAllah senin de gözün aydın hayırlısıyla güzel bir gebelik ve Doğum olur inşAllah. Ne güzel Çifter Çifter geldi güzel haberler daim olsun inşAllahKizlaaarrrr Rabbime sonsuz sukurler olsun. Hemen cevap veremedim size yarim saattir sevincten hickira hickira agliyorum. Pozitif cikti. Ben yillarca hep bu ani beklemistim ben ne kadar hasretlik cekmisim ben ne kadar istemisim. Rabbim tüm isteyen kullarina nasip etsin insallah. Hic bir zaman Allahimdan umidimi kesmedim olmasa bile birgun hayirli bi sekilde olacagindan hic suphe etmedim. Allahima sonsuz sukur. Sizlerdende Allah binlerce kez razi olsun. Hepiniz destek oldunuz dua ettiniz iyki varsiniz
Kuzum yaa içim parçalanıyor sen öyle yazdıkça bu sefer yüzünüz gülecek inşAllah şimdiden düşünüp sabrını dağıtma. ALLAH ım imtihan ediyor işte , bence güzel bir sonuç bir test kadar yaklaştınız artık derin bir nefes alıp bekleme zamanıvalla ne bileyim cnm hastanedekiler orta bir değer dediler.ne olumlu ne olumsuz hayatımda arada kalmaktan nefret ederim her türlü konuda ya olumlu ya olumsuz hemen olsun bende ona göre ne yapacağıma karar vereyim isterim geldi gene başıma ya Rabbim sınıyor farkındayım.Ben iyiyim de eşim moda girdi tamamen isim falan bakıyor ya anlatmaya çalıştım şartlama kendini ne olacağı belli değil diye ama kaptırdı kendini olumsuz olursa çok üzülecek ona dert edindim kendime.Zaten ilk bebeğimizi kaybettik bun da kaybetmeyiz inşallah.Eşimi nasıl toplarım bilmiyorum.
ALLAH çabalarınızı boşa çıkarmasın, teşekkürler yazınız için. Çok bilinçli ve gayretisiniz tecrubeleriniz bize de ışık oldu. İnşAllah tutunur bebeğiniz de pozitif haberinizi de alırız buradanMerhaba, bizim hikayemiz biraz uzun.ben 39 , eşim 42 yaşında. Çocuk istediğimiz ve muayene için gittiğimizde ben yaşımdan dolayı sorun yaşayacağımı düşünürken eşimin semen analizi kötü geldi. Morfoloji 0 olarak tespit edildi ve globozoosperm teşhisi konuldu. Akabınde sperm DNA hasarı için bir takım testler yapıldı neticemiz 2 ay sonra geldi ve tamamen vitamınlerden oluşan bir reçete yazıldı. Globozosperm doğuştan gelen ve tedavısı mümkün olmayan bir durum olduğu, vitamınlerle daha sağlıklı sperm bulmaya çalıştıkları söylendi. Spermde akrozom bulunmadığından döllenme şansımızın çok düşük olduğu bunun donasyona kadar gidebıleceği telaffuz edildi. Yaşadığımız sıkıntıyı kelimeler anlatamam İnan’ın yetersiz kalıyor. 3 aylık vitamin takviyesi sonrası sperm sayısı %100 arttı ve bu sefer spermlerde baş ve kuyruktan yapışma meydana geldi. 2 aya yakın onun tedavısı sürdü. Yapışmaya ilişkin tedavı bırınce Son olarak 90 günlük bir ilaç tedavısı uygulandı. Sürecimiz tam bir Çin işkencesi gibi... Dr bu ay ilk denememizi yapabılırız dediğinde sevinçten ağladım..Ocak ayında ilk tedavı ile 1 embrıyo elde edildi ve 3 gün donduruldu. Dr havuz işlemi yapacağız dedi ve şubatta ikinci tedavıdede 1 embrıyo elde edildi. Dr havuza devam dedi ama ben durumumuzu görebilmek için transfer istedim. Spermden kaynaklı sıkıntılar 3 günden sonra çıkacağı için 5 güne gidişlerinin izlenmesi gerekti . 5 güne giderken 1 kayıp verdik ve tek embrıyo ile 5 güne geldik. Genetik test için parça alındı ve donduruldu. Şuan İspanya’dan test neticemizin gelmesini bekliyorum. Bu forumda olan yada olmayıp tüp bebek tedavısı yaptıran herkesin Allah yardımcısı olsun. Manevi ve maddi olarak zor bir süreç. Bu mübarek günde sizlerdende dua bekliyorum. Umarım güzel bir sonuç gelir. Düşündükçe tedavıye Baştan başlamak çok zor geliyor. Grs üzere iyi günler
Yerleşecek yerleşecek inşallahay yerlessın ya valla agzıma ettı yanı esekogluesseksinirlerim bozuldu ya kusur bakma
Amin kuzum amin gözümüz aydın ALLAH a şükür, ne güzel maşAllah. Rabb İm hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağında göstersin , bundan sonraki süreçlerin güzel olur sıkıntı çıkmaz inşAllahKızlar ikinci gün testim sonucu cıktı 279 allaha şükür ilki 121.9
şaka gibi öğün verince bizi sabaha kadar beklettiler şimdide hemen cıktı
Darısı herbirinizin basinaaaa amin amin
Amin güzel yüreklim inşallah abbim sanada yaşatır bu mübarek günün hürmetine çocuksuz ev kucak bırakmasın rabbimKızlarrr bu ne güzel bir gün Kandiliniz mübarek olsun , bugünlerde biraz yoğunum yetişemiyorum o yüzden biraz uzatcam elim değmişken affedin, öpüyorum hepinizi
Kuzum gözümüz aydın değerlerin yükselecek inşAllah, o lekelenme de yerleşmedir inşAllah az daha sabret nolur gevşemeye çalış olacak inşAllah , bu mübarek günde Rabb im masumların hürmetine dualarımızı kabul etsin yavrunu hayırlısıyla sana bağışlasın. Çok zor bir süreçten güzel bir netice çıktı ALLAH ın izniyle devamı da gelecek inşAllah.
Canım maşAllah senin de gözün aydın hayırlısıyla güzel bir gebelik ve Doğum olur inşAllah. Ne güzel Çifter Çifter geldi güzel haberler daim olsun inşAllah
Kuzum yaa içim parçalanıyor sen öyle yazdıkça bu sefer yüzünüz gülecek inşAllah şimdiden düşünüp sabrını dağıtma. ALLAH ım imtihan ediyor işte , bence güzel bir sonuç bir test kadar yaklaştınız artık derin bir nefes alıp bekleme zamanı
ALLAH çabalarınızı boşa çıkarmasın, teşekkürler yazınız için. Çok bilinçli ve gayretisiniz tecrubeleriniz bize de ışık oldu. İnşAllah tutunur bebeğiniz de pozitif haberinizi de alırız buradan
Yerleşecek yerleşecek inşallah
Amin kuzum amin gözümüz aydın ALLAH a şükür, ne güzel maşAllah. Rabb İm hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağında göstersin , bundan sonraki süreçlerin güzel olur sıkıntı çıkmaz inşAllah
Ne güzel maşallah rabbim inşallah sonucunuzu güzel eylesin.haklısınız.bende bi defter tutup tek tek görüşmeliyim.bide sanırım kader .en iyi yer deriz belki ilk denemede tutmaz.kötü deriz belki ilk denemede tutar.sağol arkadaşım bilgilendirdiğin içinEvet resmen para basıyorlar ve sanki devlet hastanesinin acili gibi yoğun çalışıyorlar. Bu süreçte insanın kafasının da rahat olması lazım merkezi seçtiğinde bi git gez dolaş içine sinmezse gitme oraya. Ben ilk yaptirdigimda kocaman bi deftere not almıştım bütün telefon görüşmelerini. Bazılarını telefonda elemistim. Mesela çok meşgulse orası olmaz istediğim zaman ulasamam diyip ciziyirdum üstünü. Sonra hepsinden tek tek aynı güne randevu aldım sırayla gidecektim ki anatolia da mehtap hocayla görüştük içime çok sindi başka yere gitmeyelim dedik başladık. Çok şükür ilk denemeden bi kızım var şimdi kardeş için dondurulmuslarla devam ediyoruz
canm allah sabrını veriyo allaaha havale edip geciceksin benim eltim 2ciye hamile kaldı idrr tesiti yaptı pozitif grdu hastaneye gttik bana dedi üzüldünmü herkes senden beklerken benden oldu yooo dedm ktu oldu snra bana dedi acaba sende ablan gbimisin olmuyoya bende yooo ablamn guatri zehirli dye olmuyo ama suan ablamn 1bucuk yasnda ccugu var. eltimin annesi bile bana tembel dedi ve eltimin annesininde 9sene ccugu olmams snra eltimi dgurmuş ne diyim ben bu insanlara daha eltimde sorunumu bildigi halde dedi yaniO nasıl bir cümledir yaa hayret bir şey... Benimde gözüme soka soka hamileyim sen değil misin hala diyen arkadaşım vardı kestim bağımı.. İnsanın iyiliğini istemeyen insanlarla bağ kurdukça iyi olamıyor insan.. En güzeli iletişimi kesmek. Herkes yerinde sağ olsun ama herkes yaptığını dediklerini yaşamadanda ölmez ne yazik ki..
aynn cnm oyle biraz daha uygn fyatli oluyor rabbm bizede nasip etsnİyiymiş bir daha 6 milyar gibi bi rakam ödemeye gerek kalmıyor ozaman.
Hic caninizi sikmayin nolur kizlar rabbim buyuk ins bu gungunde ettigimiz dualarimizi kabul edecek ve hayirli evlatlar verecek ins hepimizecanm allah sabrını veriyo allaaha havale edip geciceksin benim eltim 2ciye hamile kaldı idrr tesiti yaptı pozitif grdu hastaneye gttik bana dedi üzüldünmü herkes senden beklerken benden oldu yooo dedm ktu oldu snra bana dedi acaba sende ablan gbimisin olmuyoya bende yooo ablamn guatri zehirli dye olmuyo ama suan ablamn 1bucuk yasnda ccugu var. eltimin annesi bile bana tembel dedi ve eltimin annesininde 9sene ccugu olmams snra eltimi dgurmuş ne diyim ben bu insanlara daha eltimde sorunumu bildigi halde dedi yani
ay yerlessın ya valla agzıma ettı yanı esekogluesseksinirlerim bozuldu ya kusur bakma canm eve git hemen dinlen aksamda namazını kıl dua et rabbim onu sana bagislasn bisey olmasn
ooohhhh şükürler olsun gittikce artıyooo kesecikleriii grmek var sıradaKızlar ikinci gün testim sonucu cıktı 279 allaha şükür ilki 121.9
Moral bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok canım kuzenin aklına gelirim arar yok mu hala bir şey diye bir de misafirliğe gittiğin de bir yere çocuk yok mu diye sormuyorlar mı ayar oluyorum (hee var da evde saklıyoruz diyesim geliyor)O nasıl bir cümledir yaa hayret bir şey... Benimde gözüme soka soka hamileyim sen değil misin hala diyen arkadaşım vardı kestim bağımı.. İnsanın iyiliğini istemeyen insanlarla bağ kurdukça iyi olamıyor insan.. En güzeli iletişimi kesmek. Herkes yerinde sağ olsun ama herkes yaptığını dediklerini yaşamadanda ölmez ne yazik ki..
insalllah cnm rabbim sesimizi duysun insallah hepimizin olucak birgün. sen nasılsınHic caninizi sikmayin nolur kizlar rabbim buyuk ins bu gungunde ettigimiz dualarimizi kabul edecek ve hayirli evlatlar verecek ins hepimize
Gözünaydın canım gayet güzel tebrklerKızlar ikinci gün testim sonucu cıktı 279 allaha şükür ilki 121.9
inşaallah degerınızı saglıklı bı sekılde artarSağol canım Allahtan umut kesilmez ne diyeyim ilk denememdi ve çok umutluyduk 7-8 ve 9.günde evde test yaptım hep pozitifsin bayağı umutlandım , biraz kilo var doktor hcg bu yüzden vücuda fazla dağılmış olabilir dedi Cumartesi tekrar kan vercem bakalım
Hic caninizi sikmayin nolur kizlar rabbim buyuk ins bu gungunde ettigimiz dualarimizi kabul edecek ve hayirli evlatlar verecek ins hepimize
Moral bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok canım kuzenin aklına gelirim arar yok mu hala bir şey diye bir de misafirliğe gittiğin de bir yere çocuk yok mu diye sormuyorlar mı ayar oluyorum (hee var da evde saklıyoruz diyesim geliyor)
üzülmeyin kızlar benimde tuttu hala duyuyorum bisiler tüp bebek yaptırdığımız için,, bi çift arkadaşımız var görüştüğümüz onların abi ve yengesi de benle beraber tüp yaptırmıştı olmadı,,beni yakın bi zamanda hal hatir icin aradiklarinda telefonla bebeğin adını biz koyacağız tüpraş dediler hiç cvp vermedim alınganlık yaptığımida belli etmedim onlar yeni evliler 4 aylık falan sürekli yemeklerde falan görüşürdük esimede söylemedim bu olayı,, alınganlık yaptığımida düşünmüyorum kahkaha atarak karı koca hoparlörden söylediler yani,,Allah kimseye aratmasin çok zor yaşadığımız süreçler,,insanların çocuk sorgusu merak etmesi,,yani olduktan sonrada bitmiyor etrafı taniyorsunuz işte,,insanlar hep birilerinin kivranmasindan zevk alıyor haz alıyor sanırım artık ben boyle düşünüyorum,,canm allah sabrını veriyo allaaha havale edip geciceksin benim eltim 2ciye hamile kaldı idrr tesiti yaptı pozitif grdu hastaneye gttik bana dedi üzüldünmü herkes senden beklerken benden oldu yooo dedm ktu oldu snra bana dedi acaba sende ablan gbimisin olmuyoya bende yooo ablamn guatri zehirli dye olmuyo ama suan ablamn 1bucuk yasnda ccugu var. eltimin annesi bile bana tembel dedi ve eltimin annesininde 9sene ccugu olmams snra eltimi dgurmuş ne diyim ben bu insanlara daha eltimde sorunumu bildigi halde dedi yani
üzülmeyin kızlar benimde tuttu hala duyuyorum bisiler tüp bebek yaptırdığımız için,, bi çift arkadaşımız var görüştüğümüz onların abi ve yengesi de benle beraber tüp yaptırmıştı olmadı,,beni yakın bi zamanda hal hatir icin aradiklarinda telefonla bebeğin adını biz koyacağız tüpraş dediler hiç cvp vermedim alınganlık yaptığımida belli etmedim onlar yeni evliler 4 aylık falan sürekli yemeklerde falan görüşürdük esimede söylemedim bu olayı,, alınganlık yaptığımida düşünmüyorum kahkaha atarak karı koca hoparlörden söylediler yani,,Allah kimseye aratmasin çok zor yaşadığımız süreçler,,insanların çocuk sorgusu merak etmesi,,yani olduktan sonrada bitmiyor etrafı taniyorsunuz işte,,insanlar hep birilerinin kivranmasindan zevk alıyor haz alıyor sanırım artık ben boyle düşünüyorum,,
Güzel dilekleriniz için teşekkürler . Ay başı test sonucu gelecek ve embrıonun sağlıklı olup olmadığı belli olacak. Boşuna transfer yaptırmak ıstedım. Dr sağlıksızsa tutunmaz dedi ama Yaş itibariyle en büyük korkum down sendromu o yüzden riske giremedim. Siz hangi şehirdesiniz ? Merkeze karar verdiniz mi? Allah yardımcınız olsunRabbim inşallah gayretini hayra çevirsin.umarım inşallah güzel sonuçlar alırsın.bende tüp bebek düşanüyorum.inşallah sorun yaşamam.allah yardımcın olsun güzel kardeşim.