- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.321
üzülmeyin kızlar benimde tuttu hala duyuyorum bisiler tüp bebek yaptırdığımız için,, bi çift arkadaşımız var görüştüğümüz onların abi ve yengesi de benle beraber tüp yaptırmıştı olmadı,,beni yakın bi zamanda hal hatir icin aradiklarinda telefonla bebeğin adını biz koyacağız tüpraş dediler hiç cvp vermedim alınganlık yaptığımida belli etmedim onlar yeni evliler 4 aylık falan sürekli yemeklerde falan görüşürdük esimede söylemedim bu olayı,, alınganlık yaptığımida düşünmüyorum kahkaha atarak karı koca hoparlörden söylediler yani,,Allah kimseye aratmasin çok zor yaşadığımız süreçler,,insanların çocuk sorgusu merak etmesi,,yani olduktan sonrada bitmiyor etrafı taniyorsunuz işte,,insanlar hep birilerinin kivranmasindan zevk alıyor haz alıyor sanırım artık ben boyle düşünüyorum,,
Valla gerçekten kimsenin başına gelmeyecekmiş rahatlar, patavatsızlar.. Sırf üzülelim diye toplanmış gibiler. Çok var etrafımda. Hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Çoğuylada görüşmüyorum. Hatta sürekli çocuk konusu konuşan whatsab grubundan bile çıktım. Amann millet ne der diye yaşadıkta noldu yinede arkamızdan konuşuldu. Bari şimdi istediğimiz gibi davranalımda öyle konuşsunlar boşa gitmemiş olur