- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.321
üzülmeyin kızlar benimde tuttu hala duyuyorum bisiler tüp bebek yaptırdığımız için,, bi çift arkadaşımız var görüştüğümüz onların abi ve yengesi de benle beraber tüp yaptırmıştı olmadı,,beni yakın bi zamanda hal hatir icin aradiklarinda telefonla bebeğin adını biz koyacağız tüpraş dediler hiç cvp vermedim alınganlık yaptığımida belli etmedim onlar yeni evliler 4 aylık falan sürekli yemeklerde falan görüşürdük esimede söylemedim bu olayı,, alınganlık yaptığımida düşünmüyorum kahkaha atarak karı koca hoparlörden söylediler yani,,Allah kimseye aratmasin çok zor yaşadığımız süreçler,,insanların çocuk sorgusu merak etmesi,,yani olduktan sonrada bitmiyor etrafı taniyorsunuz işte,,insanlar hep birilerinin kivranmasindan zevk alıyor haz alıyor sanırım artık ben boyle düşünüyorum,,
hayırlı Kandıller. Hangi merkezde tedavı oldunuz ?merhaba cnm benim eşim 32 yaşında ve nerdeyse spermi yok morfoloji 0 baş ve kuyruk kısmında da anomalisi var ileri hareketliliği %1 söyle söyliyim bende 10 yumurta toplanmıştı esımde 10 tane sperm bulamadılar.4 tane bulundu anca.Benim de muallakta su adan hamıle mıyım degıl kıyım belı degıl burdakı arkadaslarım konuya vakıf burnumdan geldı tedavı surecı.Olacağı varsa 1 tane sperm yeterlı hiç canını sıkma ınan degmıyor o kdr hormon alıyoruz ben kilo alacağıma 3 kilo verdim üstüne sıkıntıdan.Rabbim yardımcın olsun en azından bilinçlisınız ısın pesıne dusmussunuz ugrasıyorsunuz elbet sonucunu alacaksın emin ol önce kendıne sonra Rabbimize güven.Hayırlı kandıller cnm
dogru söylüyorsun canm insanlar mutsuz edip onların mutsuzllugundan zevk alıyorlar rabbim görüyor bisey dyemiiyorz yni. rabbimden tek duam bu günde onları görsün allaha havale edicegiz allahtan siz varsınız sizin sayenizde byle şeyleri unutuyorum kafamı burda topluyorum teselli buluyorum iyiki varsınız canlarmmmmmüzülmeyin kızlar benimde tuttu hala duyuyorum bisiler tüp bebek yaptırdığımız için,, bi çift arkadaşımız var görüştüğümüz onların abi ve yengesi de benle beraber tüp yaptırmıştı olmadı,,beni yakın bi zamanda hal hatir icin aradiklarinda telefonla bebeğin adını biz koyacağız tüpraş dediler hiç cvp vermedim alınganlık yaptığımida belli etmedim onlar yeni evliler 4 aylık falan sürekli yemeklerde falan görüşürdük esimede söylemedim bu olayı,, alınganlık yaptığımida düşünmüyorum kahkaha atarak karı koca hoparlörden söylediler yani,,Allah kimseye aratmasin çok zor yaşadığımız süreçler,,insanların çocuk sorgusu merak etmesi,,yani olduktan sonrada bitmiyor etrafı taniyorsunuz işte,,insanlar hep birilerinin kivranmasindan zevk alıyor haz alıyor sanırım artık ben boyle düşünüyorum,,
canm k.bakma mesajını grmedim. ameliyatnı oldn canm pki. bnde muaynede patlıcak gbi oluyorum ağrıdan muayne bttikten sonrada kendime gülüyorumBende vajinismus maalesef canımmYok yok senlik bir şey yok kuzumm ben kendimi biliyorum zaten. Geçen muayenede bile çok zor dayandım. Aşırı ter döktüm.. İnsan rezil oluyor gibi hissediyor
Canım benim neler yaşamışsın Allah yardımcın olsun inşallah bu emeklerinin karşılığını Rabbim nasip etsin sana. Bende çok sıkıntılar çektim hala da yaşıyorum o sıkıntıları ama bu bizim sınavımız sabretmekten duadan başka yapacak birşeyimiz yok bende tedaviye başlamak için can atıyorum ona da razıyım.. Kandilin mübarek olsunMerhaba, bizim hikayemiz biraz uzun.ben 39 , eşim 42 yaşında. Çocuk istediğimiz ve muayene için gittiğimizde ben yaşımdan dolayı sorun yaşayacağımı düşünürken eşimin semen analizi kötü geldi. Morfoloji 0 olarak tespit edildi ve globozoosperm teşhisi konuldu. Akabınde sperm DNA hasarı için bir takım testler yapıldı neticemiz 2 ay sonra geldi ve tamamen vitamınlerden oluşan bir reçete yazıldı. Globozosperm doğuştan gelen ve tedavısı mümkün olmayan bir durum olduğu, vitamınlerle daha sağlıklı sperm bulmaya çalıştıkları söylendi. Spermde akrozom bulunmadığından döllenme şansımızın çok düşük olduğu bunun donasyona kadar gidebıleceği telaffuz edildi. Yaşadığımız sıkıntıyı kelimeler anlatamam İnan’ın yetersiz kalıyor. 3 aylık vitamin takviyesi sonrası sperm sayısı %100 arttı ve bu sefer spermlerde baş ve kuyruktan yapışma meydana geldi. 2 aya yakın onun tedavısı sürdü. Yapışmaya ilişkin tedavı bırınce Son olarak 90 günlük bir ilaç tedavısı uygulandı. Sürecimiz tam bir Çin işkencesi gibi... Dr bu ay ilk denememizi yapabılırız dediğinde sevinçten ağladım..Ocak ayında ilk tedavı ile 1 embrıyo elde edildi ve 3 gün donduruldu. Dr havuz işlemi yapacağız dedi ve şubatta ikinci tedavıdede 1 embrıyo elde edildi. Dr havuza devam dedi ama ben durumumuzu görebilmek için transfer istedim. Spermden kaynaklı sıkıntılar 3 günden sonra çıkacağı için 5 güne gidişlerinin izlenmesi gerekti . 5 güne giderken 1 kayıp verdik ve tek embrıyo ile 5 güne geldik. Genetik test için parça alındı ve donduruldu. Şuan İspanya’dan test neticemizin gelmesini bekliyorum. Bu forumda olan yada olmayıp tüp bebek tedavısı yaptıran herkesin Allah yardımcısı olsun. Manevi ve maddi olarak zor bir süreç. Bu mübarek günde sizlerdende dua bekliyorum. Umarım güzel bir sonuç gelir. Düşündükçe tedavıye Baştan başlamak çok zor geliyor. Grs üzere iyi günler
canmm arkadşm insallah yüzün gülücek hiç korkmaa kuzzum bnimm. damla dedigin dua varya adetliyken cekebiliyomusun onuCanım benim neler yaşamışsın Allah yardımcın olsun inşallah bu emeklerinin karşılığını Rabbim nasip etsin sana. Bende çok sıkıntılar çektim hala da yaşıyorum o sıkıntıları ama bu bizim sınavımız sabretmekten duadan başka yapacak birşeyimiz yok bende tedaviye başlamak için can atıyorum ona da razıyım.. Kandilin mübarek olsun
HAHAHA öldüm burda yaaay yerlessın ya valla agzıma ettı yanı esekogluesseksinirlerim bozuldu ya kusur bakma
Maşallah canım benm ohhKızlar ikinci gün testim sonucu cıktı 279 allaha şükür ilki 121.9
şaka gibi öğün verince bizi sabaha kadar beklettiler şimdide hemen cıktı
Darısı herbirinizin basinaaaa amin amin
Allah razı olsun kuzum benmm inşallah. Onu hiç bilmiyorum canım ya netten bakayımcanmm arkadşm insallah yüzün gülücek hiç korkmaa kuzzum bnimm. damla dedigin dua varya adetliyken cekebiliyomusun onu
allah sendende razı olsun kzum pazartesi adet oldum bugn bnyo yapcam oyizden çekemedim aksm yıkanıp namazımı kılıp bol bol dua etcmm hepimiz içinnAllah razı olsun kuzum benmm inşallah. Onu hiç bilmiyorum canım ya netten bakayım
Aynen ya olmadığı ortada. Aslında çocuk yokmu diyince evde diyecez misafirliğe getirmiyoruz evde bırakıyoruz biz diyecezMoral bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok canım kuzenin aklına gelirim arar yok mu hala bir şey diye bir de misafirliğe gittiğin de bir yere çocuk yok mu diye sormuyorlar mı ayar oluyorum (hee var da evde saklıyoruz diyesim geliyor)
Bende aynı kuzum gece bol bol dua inşallah. Hebiriniz içinde dua edecem inşallah Rabbim kabul eder dualarmızıallah sendende razı olsun kzum pazartesi adet oldum bugn bnyo yapcam oyizden çekemedim aksm yıkanıp namazımı kılıp bol bol dua etcmm hepimiz içinn
hHahaha aynen öyle evde getirmiyorum dycezAynen ya olmadığı ortada. Aslında çocuk yokmu diyince evde diyecez misafirliğe getirmiyoruz evde bırakıyoruz biz diyecez
Regli iken okunmaz diye yazıyor canım kuran da geçtiği içinallah sendende razı olsun kzum pazartesi adet oldum bugn bnyo yapcam oyizden çekemedim aksm yıkanıp namazımı kılıp bol bol dua etcmm hepimiz içinn
insallah cnm sürekli dua edip karnınızı ovalayn cnllarmBende aynı kuzum gece bol bol dua inşallah. Hebiriniz içinde dua edecem inşallah Rabbim kabul eder dualarmızı
bende öyle düşündüm ondan okumdm cnmRegli iken okunmaz diye yazıyor canım kuran da geçtiği için
Evet doğrusunu yapmışsın canm benmbende öyle düşündüm ondan okumdm cnm
Valla hep diyesim var benim zor tutuyorum kendimi ozellikle de bu bayramlasma da basima geliyorAynen ya olmadığı ortada. Aslında çocuk yokmu diyince evde diyecez misafirliğe getirmiyoruz evde bırakıyoruz biz diyecez
canm k.bakma mesajını grmedim. ameliyatnı oldn canm pki. bnde muaynede patlıcak gbi oluyorum ağrıdan muayne bttikten sonrada kendime gülüyorum