2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Valla gerçekten kimsenin başına gelmeyecekmiş rahatlar, patavatsızlar.. Sırf üzülelim diye toplanmış gibiler. Çok var etrafımda. Hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Çoğuylada görüşmüyorum. Hatta sürekli çocuk konusu konuşan whatsab grubundan bile çıktım. Amann millet ne der diye yaşadıkta noldu yinede arkamızdan konuşuldu. Bari şimdi istediğimiz gibi davranalımda öyle konuşsunlar boşa gitmemiş olur

hayırlı Kandıller. Hangi merkezde tedavı oldunuz ?

dogru söylüyorsun canm insanlar mutsuz edip onların mutsuzllugundan zevk alıyorlar rabbim görüyor bisey dyemiiyorz yni. rabbimden tek duam bu günde onları görsün allaha havale edicegiz allahtan siz varsınız sizin sayenizde byle şeyleri unutuyorum kafamı burda topluyorum teselli buluyorum iyiki varsınız canlarmmmmm

Bende vajinismus maalesef canımm Yok yok senlik bir şey yok kuzumm ben kendimi biliyorum zaten. Geçen muayenede bile çok zor dayandım. Aşırı ter döktüm.. İnsan rezil oluyor gibi hissediyor
canm k.bakma mesajını grmedim. ameliyatnı oldn canm pki. bnde muaynede patlıcak gbi oluyorum ağrıdan muayne bttikten sonrada kendime gülüyorum

Canım benim neler yaşamışsın Allah yardımcın olsun inşallah bu emeklerinin karşılığını Rabbim nasip etsin sana. Bende çok sıkıntılar çektim hala da yaşıyorum o sıkıntıları ama bu bizim sınavımız sabretmekten duadan başka yapacak birşeyimiz yok bende tedaviye başlamak için can atıyorum ona da razıyım.. Kandilin mübarek olsun

canmm arkadşm insallah yüzün gülücek hiç korkmaa kuzzum bnimm. damla dedigin dua varya adetliyken cekebiliyomusun onu

Aynen ya olmadığı ortada. Aslında çocuk yokmu diyince evde diyecez misafirliğe getirmiyoruz evde bırakıyoruz biz diyecez

allah sendende razı olsun kzum pazartesi adet oldum bugn bnyo yapcam oyizden çekemedim aksm yıkanıp namazımı kılıp bol bol dua etcmm hepimiz içinn
Bende aynı kuzum gece bol bol dua inşallah. Hebiriniz içinde dua edecem inşallah Rabbim kabul eder dualarmızı

Kızlar konu dışı ama kendi kendime söz vermiştim hamilelik için bir yöntem
Topikten Arkadaşım ilk ay hamile olmuş allah bağışlasın ...
Olsa da olmasa da adet olduğumda söylemek için söz verdim kendime ve söylüyorum
İnternetten macun sipariş verdim hamile olmadım ama olsun belki sizlere vesile olurum
Olmasanız da devam edilebilir ama bana yaramadı
Sanırım en çok adet düzensizliğine iyi geliyor
Sizden tek isteğim bana hayırlı sonucu vermeniz bu hayra vesile olmayı çok isterim kandil günü
https://www.instagram.com/clifeballibitkiselmacun/
Kullanırken kesinlikle en az 15 bardak su içmek lazım
İnşallah hayırlı haberlerinizi mesaj atmanızı bekliyorum

canm k.bakma mesajını grmedim. ameliyatnı oldn canm pki. bnde muaynede patlıcak gbi oluyorum ağrıdan muayne bttikten sonrada kendime gülüyorum

Ne ameliyatı kuzum? Ameliyat olmadım. Geçen muayene tüp bebeğe giriş içindi. Ha ben muayenelere, rahim filmine, smear testine anestezisiz girdim. Ama normal muayene gibi hiç biri acılı gelmedi. Belki normal muayene adetken oluyor diyedir. Adet sancımda ekleniyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…