-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.341
Hiç tanımadığı bir insan için insanın gözleri dolabiliyormuş. Çok sevindim hayırlarla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Şu mübarek kandil gecesi Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Kızlarrrr günaydıinnn simdi cıktı sonuç 121.9
Valla bende aynı noktaya geldim, milletin gönlünü yapalım aman kimse alınmasın darılmasın derken onlar canınıza okudular bende fişek gibi cevaplarını veriyorum artık. Söylemeyip ben üzüleceğime söyleyim de onlar düşünsün bir dahakineValla gerçekten kimsenin başına gelmeyecekmiş rahatlar, patavatsızlar.. Sırf üzülelim diye toplanmış gibiler. Çok var etrafımda. Hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Çoğuylada görüşmüyorum. Hatta sürekli çocuk konusu konuşan whatsab grubundan bile çıktım. Amann millet ne der diye yaşadıkta noldu yinede arkamızdan konuşuldu. Bari şimdi istediğimiz gibi davranalımda öyle konuşsunlar boşa gitmemiş olur
Geçen kayınvalideler umre ye gittiler uğurlamak için kalabalık bir misafir grubu vardı . Kayınvalidenin yakın bi arkadaşı hemde köylüsü görümcemin 1 aylık oğlunun fotosunu görünce annesi güzel kız bu niye böyle oldu acaba dedi . Kayınvalide ve büyük görümceden ses yok, böyle oldu işte dediler. uyuz oldum dedim gayet iyi benim yiğenim nesi varmış 1 aylık ne bekliyordunuz dedim sonra bana sordu herkesin içinde hani sen ne duruyorsun sende yap diye. Herkes sustu ve bana döndü. Bende keyfim daha gelmedi gezCem ben dedim. Millette olana da laf olmayana da. Ağızları torba değilki büzüp ellerine veresin. Bi dahakine bunu diyeyim bak bu da hoşuma gittiAynen ya olmadığı ortada. Aslında çocuk yokmu diyince evde diyecez misafirliğe getirmiyoruz evde bırakıyoruz biz diyecez
Valla hep diyesim var benim zor tutuyorum kendimi ozellikle de bu bayramlasma da basima geliyor
Ya sen çok kafadengi bir kadınsın yazdıklarından belli çokta iyi yüreklisin yaa oyyy canmm benmm kanım kaynadıValla bende aynı noktaya geldim, milletin gönlünü yapalım aman kimse alınmasın darılmasın derken onlar canınıza okudular bende fişek gibi cevaplarını veriyorum artık. Söylemeyip ben üzüleceğime söyleyim de onlar düşünsün bir dahakine
Geçen kayınvalideler umre ye gittiler uğurlamak için kalabalık bir misafir grubu vardı . Kayınvalidenin yakın bi arkadaşı hemde köylüsü görümcemin 1 aylık oğlunun fotosunu görünce annesi güzel kız bu niye böyle oldu acaba dedi . Kayınvalide ve büyük görümceden ses yok, böyle oldu işte dediler. uyuz oldum dedim gayet iyi benim yiğenim nesi varmış 1 aylık ne bekliyordunuz dedim sonra bana sordu herkesin içinde hani sen ne duruyorsun sende yap diye. Herkes sustu ve bana döndü. Bende keyfim daha gelmedi gezCem ben dedim. Millette olana da laf olmayana da. Ağızları torba değilki büzüp ellerine veresin. Bi dahakine bunu diyeyim bak bu da hoşuma gitti
Ay kızlar tutmayın kendinizi yaa valla tecrübeyle sabit söyleyince daha güzel oluyor, turpun sıkından seyreği yeğdir. Kurtulun şu etrafınızdaki gereksizlerden yaa . Hoş söyleseniz de bazıları sakız gibiler ve çok yüzsüzler en azından kırgınlığınız geçmese de kızgınlığınız geçer.
Valla canım bilmukabele bende senin için aynısını düşünüyorumYa sen çok kafadengi bir kadınsın yazdıklarından belli çokta iyi yüreklisin yaa oyyy canmm benmm kanım kaynadıOlsa da bahane bulup laf sokarlar olmasa da bizde ne yapacaz şaştık
Kızlar ya benim lekelenmem var sökülmedi tam ama yarına adet olurum maalesef bugün içimden dua edebilecem sadece ibadet edemeyeceğim. Ama içimden sizler için dua ederim Allah hepimizin dualarını tövbelerini kabul etsin inşallah geceniz mübarek olsun canlarımm benim iyi ki varsınız dostlarım..
Günaydın arkadaşım.ben daha aşılama aşamasındayım kistim olduğu için bence tüp bebekle olur diye düşünüyorum.merkez olarak antalyada bir yer araştırdım.tavsiye ettiler ama bize uzak.yıllık izine çıkıp gidilirim ancak.bi sorun yaşanılırsa allah muhafaza oraya gidip gelmesi zor olur diye ankaradanda düşünayorum ama şuana kadar bi yer oluşmadı ankara ile.ama yinede hastanelerle tek tek görüşeceğimGüzel dilekleriniz için teşekkürler . Ay başı test sonucu gelecek ve embrıonun sağlıklı olup olmadığı belli olacak. Boşuna transfer yaptırmak ıstedım. Dr sağlıksızsa tutunmaz dedi ama Yaş itibariyle en büyük korkum down sendromu o yüzden riske giremedim. Siz hangi şehirdesiniz ? Merkeze karar verdiniz mi? Allah yardımcınız olsun
Sağol canım darısı sizlerin başınatugken INCIK BONCUK S sinemis25 kızlar iki gündür bakamıyordum foruma maşallah buralar hamişten geçilmiyor:))) maşallah hepinize Allah sağlıkla gerisini getirsin. Bu topikte Herkes pozitifi görene kadar devam.
Ayyy canım Allah razı olsun . Inşallah tez zamanda seninde güzel haberini alırız aminHiç tanımadığı bir insan için insanın gözleri dolabiliyormuş. Çok sevindim hayırlarla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Şu mübarek kandil gecesi Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Ayyyyyytugken çok sevindimmmm canım yaaaa değerin kat kat artmaya devam etsinnnn inşaAllahhh. Sen daha durrr o bebişş karnındaa dönüp dolaşacakkk, seni tekmeleyecekk dur sen durrrrrrr
Allah razi olsun :) inşallah sizede nasip eder RabbimmmGözünaydın canım gayet güzel tebrkler
ooohhhh şükürler olsun gittikce artıyooo kesecikleriii grmek var sırada
Rabbim sabır versin inşallah çok zor beklemek inşallah bebişiniz sizinledir
inşaallah degerınızı saglıklı bı sekılde artar
Allah akıl fikir verÖyle değişik ve yerinde konuşmayan bazı dengesiz insanlar var maalesef canım tek yapmamız gereken gülüp geçmek bizi ancak biz anlıyoruz biz bize yeteriz
Allah akıl fikir en önemlisi vicdan versin bu nasıl bir düşüncesizliktir arkadaşım ya söyle cnm eşine bilsin bu tarz insanlara prim vermeyin sizin verdiğiniz değeri haketmiyorlar.Hiç de canını sıkma biraz beyinleri olsaydı ztn biraz düşünür de öyle konusurlardı.Rabbim size göstermiş bunları görüşme olsun bitsin bunlarla görüşseniz ne olacak ztn akıl fikir vicdan yoksunları yazık onlara gözlerine perde inmiş önlerini görmüyorlar.Valla gerçekten kimsenin başına gelmeyecekmiş rahatlar, patavatsızlar.. Sırf üzülelim diye toplanmış gibiler. Çok var etrafımda. Hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Çoğuylada görüşmüyorum. Hatta sürekli çocuk konusu konuşan whatsab grubundan bile çıktım. Amann millet ne der diye yaşadıkta noldu yinede arkamızdan konuşuldu. Bari şimdi istediğimiz gibi davranalımda öyle konuşsunlar boşa gitmemiş olur
Günaydın.hayırlı Kandıller. Hangi merkezde tedavı oldunuz ?
amin cnm inşallah sağlıklı bir şekilde gebelik geçiririz Rabbim büyüktugken INCIK BONCUK S sinemis25 kızlar iki gündür bakamıyordum foruma maşallah buralar hamişten geçilmiyor:))) maşallah hepinize Allah sağlıkla gerisini getirsin. Bu topikte Herkes pozitifi görene kadar devam.