2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

merhaba cnm benim eşim 32 yaşında ve nerdeyse spermi yok morfoloji 0 baş ve kuyruk kısmında da anomalisi var ileri hareketliliği %1 söyle söyliyim bende 10 yumurta toplanmıştı esımde 10 tane sperm bulamadılar.4 tane bulundu anca.Benim de muallakta su adan hamıle mıyım degıl kıyım belı degıl burdakı arkadaslarım konuya vakıf burnumdan geldı tedavı surecı.Olacağı varsa 1 tane sperm yeterlı hiç canını sıkma ınan degmıyor o kdr hormon alıyoruz ben kilo alacağıma 3 kilo verdim üstüne sıkıntıdan.Rabbim yardımcın olsun en azından bilinçlisınız ısın pesıne dusmussunuz ugrasıyorsunuz elbet sonucunu alacaksın emin ol önce kendıne sonra Rabbimize güven.Hayırlı kandıller cnm

Ne desem ne yazsam bilemedim ben en ufak yaşadığım birşeye günlerce üzülürken sizin yaşadıklarınız kim bilir nasıldır. Rabbim yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız güzel gelir ve sımsıkı tutunur size yavrunuz bu mübarek günün hürmetine Allahım sizede yaşatsın o mutluluğu en kısa zamanda inşallah Allahım büyük bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor elden ve bekleyip görmekten. Hakkınıda hayırlısı olsun inşallah.

Evet resmen para basıyorlar ve sanki devlet hastanesinin acili gibi yoğun çalışıyorlar. Bu süreçte insanın kafasının da rahat olması lazım merkezi seçtiğinde bi git gez dolaş içine sinmezse gitme oraya. Ben ilk yaptirdigimda kocaman bi deftere not almıştım bütün telefon görüşmelerini. Bazılarını telefonda elemistim. Mesela çok meşgulse orası olmaz istediğim zaman ulasamam diyip ciziyirdum üstünü. Sonra hepsinden tek tek aynı güne randevu aldım sırayla gidecektim ki anatolia da mehtap hocayla görüştük içime çok sindi başka yere gitmeyelim dedik başladık. Çok şükür ilk denemeden bi kızım var şimdi kardeş için dondurulmuslarla devam ediyoruz

Allah razı olsun canım benim aminn inşallah. Hiç sıkma kendini üzülme kafana takma izin alabiliyorsan erken çıkmaya çalış canım senin için daha iyi olur
keşke cıkabılsem cnm ya 15 dk da bır wc deyım ztn durdu kanama bakalım takıpteyım su anda.Bacaklarım belım kasıklarım agrımaya basladı dınlenmem sart oldu sanırım.

keşke cıkabılsem cnm ya 15 dk da bır wc deyım ztn durdu kanama bakalım takıpteyım su anda.Bacaklarım belım kasıklarım agrımaya basladı dınlenmem sart oldu sanırım.

Kesinlikle dinlenmelisin canım çok şükür durmuş tekrar olursa bi doktorunu ara sor yinede canım benim ve kafana taktığından kendine stres yaptığından da olabilir ağrıların rahat ve sakin olmaya çalış canım bebeğini düşün herşey çok güzel olacak inşallah sıkma kendini

ay yerlessın ya valla agzıma ettı yanı esekogluessek sinirlerim bozuldu ya kusur bakma

Amin canım:))))

aradım cnm hemsırelerle konustum kanama devam ederse progesteron ıgneye gecıcem corpaspını de brakıcam.Eger devam etmezse sürekli takip et dedi vajinadan jele devam kanama durursa inşallah.Onlar da dedıler zaten cok gergınsın kesın o yuzden kanaman oldu dıye

Anladım canım evet bana da lekelelenmem başlayınca coraspini bırakmamı söylemişti hemşire. İnşallah iğneye falan gerek kalmadan kesilir hemen canım benim. Doğru demişler valla stresten gerginlikten oluyor hepsi sakin ol canım benim rahat olmaya çalış kendini dinleme başak şeyler düşün bebeğini düşün

Kızlar ikinci gün testim sonucu cıktı 279 allaha şükür ilki 121.9
şaka gibi öğün verince bizi sabaha kadar beklettiler şimdide hemen cıktı
Darısı herbirinizin basinaaaa amin amin

Aaa enterasan nasıl çıktı Çok şükür canım benim inşallah hep böyle güzel güzel artar

Aynen kafam dağıtmam lazım biraz inşallah bir sıkıntı yaşamayacağım.Çok sağol cnm desteğin için allah razı olsun

:))) o gün tam kan sayımı istemiştik oyuzden galiba bu sadece hig idi )) amin canım darısı başına

Ondandır o zaman kesin canım neyse geç de olsa çıktı ve çok şükür güzelde ilerliyor hep böyle mutlu bir şekilde sıkınıtısıx dertsiz geçirirsin 9 ayını canım benim Allah razı olsun amin inşallah

Kızlar ikinci gün testim sonucu cıktı 279 allaha şükür ilki 121.9
şaka gibi öğün verince bizi sabaha kadar beklettiler şimdide hemen cıktı
Darısı herbirinizin basinaaaa amin amin
hayırlı olsun cnmm çok şükür artmış darısı başımıza inşallahsenin bebiş seni beklemeye aldı ilk gün iyice heyecanladırdı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…