2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Aynenn yaa tugken hepimizi buraya kitledi :))) Sürekli yazmış mı diye baktım yaa.. Ay inşaAllah senide böyle beklerizzz boncukk :))

Aynenn yaa tugken hepimizi buraya kitledi :))) Sürekli yazmış mı diye baktım yaa.. Ay inşaAllah senide böyle beklerizzz boncukk :))

Allah razi olsun canim benim. Burdaki arkadaslari cok seviyorum hepimiz birbirimiz icin en iyisini istiyoruz karsilik beklemeden Allah icin. Insallah seninde en kisa zamanda hamilelik haberlerini alirizda hep birlikte burda hamilelik sureclerimizi konusuruz.

Çok teşekkür ederim Ben istanbulda fertijin e gidiyorum. Tavsiye üzerine değil tamamen tesadüf.
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Bende de miyom var rahim filmi çektireceğim eğer rahime bası yapıyorsa laparoskobiyle alınacak dedi doktor.sizin neden açık kapalı ameliyat olmuyor muydu
Teşekkür ederim. Rahim içine gömülü olduğu için açık oldum. Öncesinde rahim filmş çektirdim sonrasında histereskopi yapıldı be beklemeden ameliyat oldum.

Arkadaşlar naçizane bana söylenen denenen ve başarılı sonuç alınan bşr bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Uygulamak sizin takdirinizde. Ben henüz yaptırmadım ama transfer yaptıran arkadaşlar biliyordur. Transferde mesane su ile dolduruluyormuş ve hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuluyormuş. Arkadaşım sakın tuvalete gitme hasta bezi al yatağa serdir , yavaş yavaş beze yap ama sakın kalkma dedi.

Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin ((((
Tahmin etmiştim aslında canım ama bişeyde diyemedim sana sağlık ocakları öyle maalesef. Aslında başkentte gidip verseydin hem ücret almazlardı hem de sonucu hemen alırdın

Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin ((((
Kaç kişiyi bekletti ya senin bebiş nazıyla geliyor bence maşallah yarın ola hayrola cnm inşallah bana olumlu olucak gıbı gelıyor inşallah da öyle olur tugken INCIK BONCUK ben inat ettim persembe sabah kan vericem aksama gidip sonucu alıcam bebişim varsa biraz da o beni beklesin ömrümü yedi kurban oldugum

Siz öyle söyleyince benim de aklıma birşey geldi.zemzem idrarla atılmıyorya acaba zemzemle mi şişirsek karnımızı

Kızlar bu hayıt tohumu nasıl kullanılır. Bir de adetten sonra mı kullanılır. Ne zamana kadar. Tam bilgisi olan varmı?

Benim altima yatakta sürgü cekti hasta bakicilar. Hatta yataga yatirdiktan sonra 3 kere sürgü cektirdim artik hasta bakiciya utaniyorum soylemeye ama yine cok geldi dedimde gayet normal hic problem degil diyip koydular sagolsunlar. Bencede kalkmamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…