- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.941
Valla napim buguntugken i beklemekle gecti gunum benimde persembe gunu test gunum. O gun nasil olurum hic dusunemiyorum bile. Sanki tuttu gibime geliyo o kutlu an cok yaklasti sabirlarinin sonuna geldin diyo bir tarafim. Ama hic belli olmaz tabi Allahim emeklerimizin karsiligini verir hemen insallah. Ne sikintili ne zor seylermis yaa gunler gecmiyor sanki
Aynenn yaatugken hepimizi buraya kitledi :))) Sürekli yazmış mı diye baktım yaa.. Ay inşaAllah senide böyle beklerizzz boncukk :))
dilek canm biz sendede byle olduk bekle alllah bekle ozman
yaaaa kendini unuttun kardeşim iinsallh tekrr gelir o gnlerrr veeee poziitiffffff ollurrrrAyy evet ben bayılacağım sanmıştım benimde 5 de çıkmıştı sonucum
yaaaa kendini unuttun kardeşim iinsallh tekrr gelir o gnlerrr veeee poziitiffffff ollurrrr
aaminnnAyy inşallah canım benim aminn inşallahh hepimiz görürürüz o günleri kısa zaman da Allahın izniyle inşallah
Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyintugken canım naptın sonuç çıktımı
Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
Çok teşekkür ederim Ben istanbulda fertijin e gidiyorum. Tavsiye üzerine değil tamamen tesadüf.Çok çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun Allahım evladınızı size bağışlasın. En kısa sürede 2.çocuğunuza da hamile kalmanız nasip olur inşallah. Embriyo donduruldu , toplama işlemine devam edicez demişsiniz sanırım havuz yöntemi uygulanıyor size? hangi merkezde tedavi görüyorusunuz.
Teşekkür ederim. Rahim içine gömülü olduğu için açık oldum. Öncesinde rahim filmş çektirdim sonrasında histereskopi yapıldı be beklemeden ameliyat oldum.Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Bende de miyom var rahim filmi çektireceğim eğer rahime bası yapıyorsa laparoskobiyle alınacak dedi doktor.sizin neden açık kapalı ameliyat olmuyor muydu
Bende nöbetçi olmaz diye biliyordum zaten sen nöbetçiye kaldı deyince şaşırdım. Valla git kuzum bir hastanenin aciline bence biz bile çatlayacağız sen ne alemdesin acaba!Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
Günü gelse bile idrar risk bence pozitifken de negatif çıkıp boş yere üzülme ihtimalin varIdrardan bakmadin dimi canim. Ben carsamba aksamindan idrardan bakarim heralde bu sekilde sonuc beklemek daha zordur. En azindan idrarda ne cikacagini bilirim beklemek daha kolay olur.
Tahmin etmiştim aslında canım ama bişeyde diyemedim sana sağlık ocakları öyle maalesef. Aslında başkentte gidip verseydin hem ücret almazlardı hem de sonucu hemen alırdınÇıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
Kaç kişiyi bekletti yaÇıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
Siz öyle söyleyince benim de aklıma birşey geldi.zemzem idrarla atılmıyorya acaba zemzemle mi şişirsek karnımızıArkadaşlar naçizane bana söylenen denenen ve başarılı sonuç alınan bşr bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Uygulamak sizin takdirinizde. Ben henüz yaptırmadım ama transfer yaptıran arkadaşlar biliyordur. Transferde mesane su ile dolduruluyormuş ve hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuluyormuş. Arkadaşım sakın tuvalete gitme hasta bezi al yatağa serdir , yavaş yavaş beze yap ama sakın kalkma dedi.
Arkadaşlar naçizane bana söylenen denenen ve başarılı sonuç alınan bşr bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Uygulamak sizin takdirinizde. Ben henüz yaptırmadım ama transfer yaptıran arkadaşlar biliyordur. Transferde mesane su ile dolduruluyormuş ve hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuluyormuş. Arkadaşım sakın tuvalete gitme hasta bezi al yatağa serdir , yavaş yavaş beze yap ama sakın kalkma dedi.
Siz öyle söyleyince benim de aklıma birşey geldi.zemzem idrarla atılmıyorya acaba zemzemle mi şişirsek karnımızı