-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.961
Benim altima yatakta sürgü cekti hasta bakicilar. Hatta yataga yatirdiktan sonra 3 kere sürgü cektirdim artik hasta bakiciya utaniyorum soylemeye ama yine cok geldi dedimdegayet normal hic problem degil diyip koydular sagolsunlar. Bencede kalkmamak en iyisi
Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
Umarım sizin sonucunuz iyidir
Allah razi olsun canim benim. Burdaki arkadaslari cok seviyorum hepimiz birbirimiz icin en iyisini istiyoruz karsilik beklemeden Allah icin. Insallah seninde en kisa zamanda hamilelik haberlerini alirizda hep birlikte burda hamilelik sureclerimizi konusuruz.
Insallahhh benim sonuc belli degil.persembe gubu kan vericem. Elimden geldigince en iyi sekilde beslendim cok dikkat ettim. Ama bunlarin hicbirinin onemi yok tabi Allah nasip edecekse olacak etmeyecekse pamuklardada yatsam en guzel sekilde beslensemde bi onemi yok tabi. Benim yaptigim sadece negatif cikarsa sonucum en azindan kendimi suclamamam. Elimden geleni en iyi sekilde yaptim demekki nasibim boyleymis demek icin. Sonradan ay keske bunu yeseydim ay keske yatsaydim keske sunu yapmasaydim dememek icin. Biliyorum cunku kendimi derim :))
Çıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
Valla iyi fikir gerçekten bravoSiz öyle söyleyince benim de aklıma birşey geldi.zemzem idrarla atılmıyorya acaba zemzemle mi şişirsek karnımızı
Ben trasnferden sonra kaç defa sürgü getirttim artık hatıralmıyorum bile diğer kız arkadaşlarla her birimiz ayrı sedyelerde altımızda sürgü şır şır seslerimize gülme krizleri geçirmiştik hasta bakıcıda pes dedi hanginize yetişecem o konuştukça biz patladık gülmekten. Dedim bu bebek bu gülmeyle tutarsa pesBenim altima yatakta sürgü cekti hasta bakicilar. Hatta yataga yatirdiktan sonra 3 kere sürgü cektirdim artik hasta bakiciya utaniyorum soylemeye ama yine cok geldi dedimdegayet normal hic problem degil diyip koydular sagolsunlar. Bencede kalkmamak en iyisi
Ben trasnferden sonra kaç defa sürgü getirttim artık hatıralmıyorum bile diğer kız arkadaşlarla her birimiz ayrı sedyelerde altımızda sürgü şır şır seslerimize gülme krizleri geçirmiştik hasta bakıcıda pes dedi hanginize yetişecem o konuştukça biz patladık gülmekten. Dedim bu bebek bu gülmeyle tutarsa pesşaka bir yana nasipse her türlü oluyor canlarım
Ben trasnferden sonra kaç defa sürgü getirttim artık hatıralmıyorum bile diğer kız arkadaşlarla her birimiz ayrı sedyelerde altımızda sürgü şır şır seslerimize gülme krizleri geçirmiştik hasta bakıcıda pes dedi hanginize yetişecem o konuştukça biz patladık gülmekten. Dedim bu bebek bu gülmeyle tutarsa pesşaka bir yana nasipse her türlü oluyor canlarım
kuzum rüyamda foruma bakıyorum sen mesaj atıyorsun kızlar idrarda baktm pozitif yazmştnÇıkmadı hala canım yarına kaldı artık siz sakin saglikocaginda kan vermeyin((((
ben 1saat yattm 1saat sonra kalktm wcye cnmmBen hiç denemedim Önemli olan ilk 45 dakika kalkmamakmış
Herkese hayırlı sabahlar geleceğin güzel annelerii :)) Günaydın canmmmmm
Kızlar bilen yokmuKızlar bu hayıt tohumu nasıl kullanılır. Bir de adetten sonra mı kullanılır. Ne zamana kadar. Tam bilgisi olan varmı?
Kızlar bilen yokmu
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsunBen kullanmıştım daha önce. Havanda dövüyordum 1 tatlı kaşığı kadar. Sonra demleyip sıcak sıcak içiyordum ama bana ters tepki etti bıraktım. Bi yerde tarif buldum böylede yapabilirsin şifa olsun inşallah
Hayıt Tohumu Nasıl İçilir?
Yarım tatlı kaşığı tohumu havanda hafifçe ezin.
Su kaynatın ve bir su bardağına doldurun.
Hayıt tohumunu sıcak suyun içine atın ve 10-15 dakika demlenmesini bekleyin.
Ardından süzme işlemi gerçekleştirin.
Günde 2-3 bardak taze demlenmiş hayıt tohumu çayı, soğutulmadan öğün aralarında içilebilir.