2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

canm bende merak ediyorum noldu diye habiire giirip bakıyorum kuzum insallah olir kendim kadr sevinirim valla. annemlerin orda benle aynı gün evlenen bi kızı gördüm kız ikinciye hamile allah analı babalı büyütsün ama üzüldüm ben birinciye kalamadn millet 2 ciyi 3cuyü dogurcak rabbim bizide görsün :eek:

İnşallah görecek canım benim inşallah hiç üzülme :KK200:

snem kuzum naptn nasıl gdiyor nekadr kaldı :anneadayı::anneadayı:
Perşembe günü test günü cnm bakalım neler olacak pek heyecanlı değilim ama bişey de hissetmiyorum pek olumlu olacakmış gibi gelmiyor bana perşembe testi yapıp sonucu alıp önüme bakmam lazımmış gibi bir his var içimde.Rabbim hayrılısını versin
inşallah.

tugken tugken Ayy canım meraktan çatlayacağım şimdi sayfayı yenile yenile elim yoruldu :KK70: yaz artık güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz :KK200::KK54:

Perşembe günü test günü cnm bakalım neler olacak pek heyecanlı değilim ama bişey de hissetmiyorum pek olumlu olacakmış gibi gelmiyor bana perşembe testi yapıp sonucu alıp önüme bakmam lazımmış gibi bir his var içimde.Rabbim hayrılısını versin
inşallah.
insallah olumlu olur canm öyle deme gzel hisset gzel olsuun bende hep oyleydim icimde his yoktu olmiycakk diyodum olmadıda zatn insallah bidakkinde olur bnmde

Çıkar dediler evet ama akşam a kaldı heralde 5 den sonra nobetciler devralirbh kezde onu beklerim :işsiz:

Evet canım 5 den sonra kapanıyor sonuçlar normalde ama seninki çıkmıştır ama bildirmemişlerdir belkide daha çıkar dediyse çıkar kesin o zaman beklemeye devam :kahve:

ıncık boncuk sen napıyosun canm

Valla napim bugun tugken tugken i beklemekle gecti gunum :KK48: benimde persembe gunu test gunum. O gun nasil olurum hic dusunemiyorum bile. Sanki tuttu gibime geliyo o kutlu an cok yaklasti sabirlarinin sonuna geldin diyo bir tarafim. Ama hic belli olmaz tabi Allahim emeklerimizin karsiligini verir hemen insallah. Ne sikintili ne zor seylermis yaa gunler gecmiyor sanki

Ayy çok özür dilerim canımm yaaa aklımda öyle kalmışşş :KK43: Sen hiç karamsar olma inan ki. Zamanı değilmiş. Bizler ileriyi göremediğimiz için üzülüyoruz ama belki en hayırlı zaman diye ettiğimiz duanın kabul olacağı gün başkadır.. Duam hep seninle olacak güzel kardeşimm. Hepimiz burada güzel güzel annelik taslayacağız birbirimize :) Hatta birbirimize ne biçim annesin sen çocuğun aç kalmış gibi takılacağız :)
canım benm uzulme amın ınsaallah bı gun bızde o muhabbetlere gecebılces :KK200:

Valla napim bugun tugken tugken i beklemekle gecti gunum :KK48: benimde persembe gunu test gunum. O gun nasil olurum hic dusunemiyorum bile. Sanki tuttu gibime geliyo o kutlu an cok yaklasti sabirlarinin sonuna geldin diyo bir tarafim. Ama hic belli olmaz tabi Allahim emeklerimizin karsiligini verir hemen insallah. Ne sikintili ne zor seylermis yaa gunler gecmiyor sanki
insalllah hayırlısı olur cnm kendiini kötüye yoorma sakn

X