2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Kızlar bugün gördüğüm rüyadanmıdır bilmiyorum içimde bi mutluluk bi huzur var sanki çok güzel rüya gördüm çok tatlı bi erkek bebeğim oluyordu ama maşallah öyle tatlıki mavi mavi giydirmişiz bide emziriyorum falan sonra doymuyor ağlıyor ayy çok güzeldi rüyası bile böyle mutlu ettiyse kim bilir gerçekte nasıl mutlu eder ya Anlamlarını da okudum daha da mutlu oldum inşallah yakın zamanda gerçekleşir bu güzel rüya

Yaşasınnnnn süper bir haber bu beklediğimize değdi çok şükür tebrik ederim canım ben kat kat katlansın değerlerin inşallah
Ayyyy canım allah razı olsun hepinizden benimle beraber beklediniz stres ettiniz allahım hepimize sağlıkla 9 ay hamilelik nasip etsin şimdi yarın tekrar edeceğiz insallah değeri oda diğer güne çıkar

Ayyyy canım allah razı olsun hepinizden benimle beraber beklediniz stres ettiniz allahım hepimize sağlıkla 9 ay hamilelik nasip etsin şimdi yarın tekrar edeceğiz insallah değeri oda diğer güne çıkar

Hahah büyük ihtimalle canım Aminn canım benim aminn valla hepimizi çok mutlu ettin rahatladık inşallah güzel güzel artar değerlerin

Hahah büyük ihtimalle canım Aminn canım benim aminn valla hepimizi çok mutlu ettin rahatladık inşallah güzel güzel artar değerlerin
Amin canım aminnnnnnn. Inşallah sonuç bekleyen bu yola baş koyan herkesin kucağı sağlıkli bebeklerle dolar en kısa zamanda

Amin canım cümlemiz insallah çok bekledik ama olsun hakkınızı hepiniz helal edin sizide beklettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…