- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.901
canım hayırlı olsun ınsaallah pozıtıfı gorursun ve saglıkla ılerlerrr .. bnde aşırı heycanlıydım kan verdıgımde zor beklemıstım. Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
Canım sana bakıyordum test çıkmamış sanırım idrardan damı yapmadın test hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim embriyolar cozulmusler sağlıkla Allah'ıma binlerce şükür
Bugün aranmadım 4. Günleri öğlen 1e kadar aranmazsam Yarın transfer olacak inşallah
evet cnm iyiki onlar var.Aynen aynen bende bissürü alacam yapacağım hepsini kopkoyu o ikinci çizgiyi görmek istiyorum defalarca
bend3 medikalpark bahcelievler cnm sol tüpüm kapalı sag acik baska sorun yok crsmba gtcem baklcak neden tutmadi falan diyeHayırlısı olsun inşallah canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur.şişli memorial da başlayacağım.sizde durum nedir nerede denediniz
cnm allah evladini sanaa bagislasn insallah tekrr bebis sahibi olursun allah izniyle.Herkese iyi akşamlar. Öncelikle Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın, herkese annelik duygusunu yaşatsın. 43 yaşımdayım, Allah a çok şükür 14 yaşında evladım var. Ama insan başına ne geleceğini bilemez. Eşimi kaybettikten sonra 2. Evliliğimi yaptım ve eşim bebek sahibi olmak istiyor. Yaş nedeniyle vakit kaybetmemek için tüpbebeğe karar verdik
gecmis olsun insallah hayırlısıyla yumoslarin sana tutunur bebislerin olurrSürpriz, rahime doğru büyüyen miyomcuklarım olduğunu öğrendim gerçi 3 yıldır biliyordum ama bebek düşüncesi olmadığı içşn pekde önemsemiyordum. Doktorum ameliyat dedi. Ama öncesinde embriyo donduruldu ve 1 hafta öncede açık ameliyatla miyomlardan kurtuldum. 40 lı yaşlarda gerçekten ameliyat zormuş. 3 ay bekleme ve toparlanma sürecindeyim ama önümüzdeki ay toplama işlemine devam edeceğiz.
canm hadi insallah pozitif yazarsn bekliyorum sabirsizliklaBugün kan vermeye gidiyorum şimdi
ahhh keşkee .. 7. gunde pozitifi gördum fakat kımyasal gebelık oldu ılk denememızdı.2tane 5. gün iyi kalıteydı dondurmustuk onlarıda 2 ay. şimdi yıne dondurulmuslarımla devam etcem cnm ama onlardan da acıkcası pek umıtlı degılım orta kalıte cunku kalanlar bb dedıler. bakalım hayırlısı.. ıyı kalıte dedıklerı tutmadı bu nasıl olacaksa.. Allah buyuk..papatyaaa sende sıkıntı yoktu dimiii hamilesinnn dimi inşaAllahhhh
ahhh keşkee .. 7. gunde pozitifi gördum fakat kımyasal gebelık oldu ılk denememızdı.2tane 5. gün iyi kalıteydı dondurmustuk onlarıda 2 ay. şimdi yıne dondurulmuslarımla devam etcem cnm ama onlardan da acıkcası pek umıtlı degılım orta kalıte cunku kalanlar bb dedıler. bakalım hayırlısı.. ıyı kalıte dedıklerı tutmadı bu nasıl olacaksa.. Allah buyuk..
ahhh keşkee .. 7. gunde pozitifi gördum fakat kımyasal gebelık oldu ılk denememızdı.2tane 5. gün iyi kalıteydı dondurmustuk onlarıda 2 ay. şimdi yıne dondurulmuslarımla devam etcem cnm ama onlardan da acıkcası pek umıtlı degılım orta kalıte cunku kalanlar bb dedıler. bakalım hayırlısı.. ıyı kalıte dedıklerı tutmadı bu nasıl olacaksa.. Allah buyuk..
İnşallahhhhhİnşallah bu sefer son olur Allahın izniyle pozitif sonuçlar alırsın. Sorun neydi peki?
Canım valla bende sonuç sayfasını yeniliyorum her saniye işleme alınmış ama rapor yazilmamis hâlâ doktorum aradı oda naptın diye sordu.bende kan verdim bekliyorum dedi. Senden ben pozitif bekliyorum hiç meraklanma dedi rahat ol dedi banada haber ver dedi falan kapattık. Ayy çok tatlı doktorum hep moral verir . Iyiki sizde oda vartugken aklim sendee surekli sayfayi yeniliyorum belki yazmissindir diye. Ayni zamanda basladikya tedaviye senin pozitif ciksa benim cikmis kadar sevinicem valla
Canım valla bende sonuç sayfasını yeniliyorum her saniye işleme alınmış ama rapor yazilmamis hâlâ doktorum aradı oda naptın diye sordu.bende kan verdim bekliyorum dedi. Senden ben pozitif bekliyorum hiç meraklanma dedi rahat ol dedi banada haber ver dedi falan kapattık. Ayy çok tatlı doktorum hep moral verir . Iyiki sizde oda var
amin cnm inşallah :))P
PErsembe gunude senden güzel hayırlı olumlu sağlıklı haberleri alacağız:)))))
Amin canım hep beklemekle geçiyor süreç inşallah hepimiz 9 ay sağlıklı bekleyip sonrada kucagimiza alıp o mis kokularini çekeriz icimizeAy sanki testi veren benmişim gibi afladım yaaaaaa. Hakikaten nasıl bekleyeceğizzz. Ama inşaAllah güzel haberler alırızdaaa beklediğimize değer kuzum yaaaaa
İnşallahhhhh
Azosperm, pco ve kan pıhtılaşması ancak işimize taş koyan şey sperm kalitesizliği sanırım. Yaklaşık 8 ay bunun için bekledik tedavi olduk bakalım inşallah bu sefer daha iyi hazırlandık Allah nasip ederse umutluyum. Gerçi ben her denemede umutluydum
Her deneme sonrası daha da inandım içimde o his var inşallah nasip edecek Allah ım. Şuan imkanım varken sadece olumlu düşüneceğim. Gittiği yere kadar bakalım bu sefer bende burda güzel haber paylaşanlar kervanına katılacakmıyım
Amin cnm amin inşallah :))Ey guzel Allahim insallah bu guzel arkadasimada ve bizlerede ve ne kadar evlat hasreti ceken kullarin varsa hepsine en hayirli bi sekilde nasip edersin. Rabbim bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine bizim icin mucize olan beklentilerimizi Rabbim icimizde can buldurur.
Ben varım cnm 2 başarısız denemem var 3.ye başlayacağım 3 ay sonraİyi aksamlar arkadaşlar aranizda bursa da osman develioglunda tedavi olan arkadaslar varmı
canm bende merak ediyorum noldu diye habiire giirip bakıyorum kuzum insallah olir kendim kadr sevinirim valla. annemlerin orda benle aynı gün evlenen bi kızı gördüm kız ikinciye hamile allah analı babalı büyütsün ama üzüldüm ben birinciye kalamadn millet 2 ciyi 3cuyü dogurcak rabbim bizide görsünCanım valla bende sonuç sayfasını yeniliyorum her saniye işleme alınmış ama rapor yazilmamis hâlâ doktorum aradı oda naptın diye sordu.bende kan verdim bekliyorum dedi. Senden ben pozitif bekliyorum hiç meraklanma dedi rahat ol dedi banada haber ver dedi falan kapattık. Ayy çok tatlı doktorum hep moral verir . Iyiki sizde oda var
snem kuzum naptn nasıl gdiyor nekadr kaldıAmin cnm amin inşallah :))