2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Umarım sizin sonucunuz iyidir

Insallahhh benim sonuc belli degil.persembe gubu kan vericem. Elimden geldigince en iyi sekilde beslendim cok dikkat ettim. Ama bunlarin hicbirinin onemi yok tabi Allah nasip edecekse olacak etmeyecekse pamuklardada yatsam en guzel sekilde beslensemde bi onemi yok tabi. Benim yaptigim sadece negatif cikarsa sonucum en azindan kendimi suclamamam. Elimden geleni en iyi sekilde yaptim demekki nasibim boyleymis demek icin. Sonradan ay keske bunu yeseydim ay keske yatsaydim keske sunu yapmasaydim dememek icin. Biliyorum cunku kendimi derim :))

Allah razi olsun canim benim. Burdaki arkadaslari cok seviyorum hepimiz birbirimiz icin en iyisini istiyoruz karsilik beklemeden Allah icin. Insallah seninde en kisa zamanda hamilelik haberlerini alirizda hep birlikte burda hamilelik sureclerimizi konusuruz.

Canımm benimmm yaaa bendee sizleri çok sevdimmm. O kadar iyi hissediyorum ki herkesin menfaatsiz birbirine karşı güzel dualarda bulunduğunu.. Bazen en yakının bile bunu yapmayabiliyor.. Yüzümüzü,, sesimizi, yaşımızı, yerimizi yurdumuzu bilmeden sadece gönül kardeşliği kurduk biz Hoppa:KK37: O güzel duaların içinde kocaaaaamaaan aminnnnnn amaaa hepimiz içinnn aminnnnnn aminnnnn Allah'ımmmm aminnnnnn

Insallahhh benim sonuc belli degil.persembe gubu kan vericem. Elimden geldigince en iyi sekilde beslendim cok dikkat ettim. Ama bunlarin hicbirinin onemi yok tabi Allah nasip edecekse olacak etmeyecekse pamuklardada yatsam en guzel sekilde beslensemde bi onemi yok tabi. Benim yaptigim sadece negatif cikarsa sonucum en azindan kendimi suclamamam. Elimden geleni en iyi sekilde yaptim demekki nasibim boyleymis demek icin. Sonradan ay keske bunu yeseydim ay keske yatsaydim keske sunu yapmasaydim dememek icin. Biliyorum cunku kendimi derim :))

Bu sözlerini ayakta alkışlamak istiyorummmm :KK31: :KK9:

Benim altima yatakta sürgü cekti hasta bakicilar. Hatta yataga yatirdiktan sonra 3 kere sürgü cektirdim artik hasta bakiciya utaniyorum soylemeye ama yine cok geldi dedimde :KK48: gayet normal hic problem degil diyip koydular sagolsunlar. Bencede kalkmamak en iyisi
Ben trasnferden sonra kaç defa sürgü getirttim artık hatıralmıyorum bile diğer kız arkadaşlarla her birimiz ayrı sedyelerde altımızda sürgü şır şır seslerimize gülme krizleri geçirmiştik hasta bakıcıda pes dedi hanginize yetişecem o konuştukça biz patladık gülmekten. Dedim bu bebek bu gülmeyle tutarsa pes:rolleyes::KK48: şaka bir yana nasipse her türlü oluyor canlarım

Ben trasnferden sonra kaç defa sürgü getirttim artık hatıralmıyorum bile diğer kız arkadaşlarla her birimiz ayrı sedyelerde altımızda sürgü şır şır seslerimize gülme krizleri geçirmiştik hasta bakıcıda pes dedi hanginize yetişecem o konuştukça biz patladık gülmekten. Dedim bu bebek bu gülmeyle tutarsa pes:rolleyes::KK48: şaka bir yana nasipse her türlü oluyor canlarım

Ayy cok komikmis seninkide gercekten :KK48::KK48:

Yaaa hahahahah çok güldüm yaaaa, bir an hayal ettimdee ay ben gülme krizine giren biriyim yandım ki ne yandımmmmm, tüm embriyolar dışarı fırlarrrr :skandal:

Kızlar bilen yokmu :KK43:

Ben kullanmıştım daha önce. Havanda dövüyordum 1 tatlı kaşığı kadar. Sonra demleyip sıcak sıcak içiyordum ama bana ters tepki etti bıraktım. Bi yerde tarif buldum böylede yapabilirsin şifa olsun inşallah

Hayıt Tohumu Nasıl İçilir?

Yarım tatlı kaşığı tohumu havanda hafifçe ezin.
Su kaynatın ve bir su bardağına doldurun.
Hayıt tohumunu sıcak suyun içine atın ve 10-15 dakika demlenmesini bekleyin.
Ardından süzme işlemi gerçekleştirin.
Günde 2-3 bardak taze demlenmiş hayıt tohumu çayı, soğutulmadan öğün aralarında içilebilir.

Ben kullanmıştım daha önce. Havanda dövüyordum 1 tatlı kaşığı kadar. Sonra demleyip sıcak sıcak içiyordum ama bana ters tepki etti bıraktım. Bi yerde tarif buldum böylede yapabilirsin şifa olsun inşallah

Hayıt Tohumu Nasıl İçilir?

Yarım tatlı kaşığı tohumu havanda hafifçe ezin.
Su kaynatın ve bir su bardağına doldurun.
Hayıt tohumunu sıcak suyun içine atın ve 10-15 dakika demlenmesini bekleyin.
Ardından süzme işlemi gerçekleştirin.
Günde 2-3 bardak taze demlenmiş hayıt tohumu çayı, soğutulmadan öğün aralarında içilebilir.
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun

X