- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.601
Benimki de asla örttürmüyor. Kışın kışlık uyku tulumu giydiriyordum şimdi de yazlık müslin uyku tulumu giydiriyorum.Peki canım yatarken üzerini nasıl örtüyorsun? Benimki rahat durmaz çünkü... Yazlık tulum mu alsam diye düşündüm.
Teşekkürler canımmm3.ayda bıraktık canm. hem kayıyordu hem sığmıyordu artık.
Ahh geçen sene bugün ilk gonal f iğnem vuruldu. Tüp bebek , ilaçlar, transfer , opu hiçbirşey hakkında fikrim yoktu. Sizleri tanıdım:) bana yol gösterdiniz, sordum cevaplar aldım, anlattım içimi döktüm, destek oldum , destek gördüm velhasıl test günümü bekledim sizlere mutlu sonucu yazdım sevincimi paylaştım, sevinçlere huzunlere ortak oldum.
Şimdi bebisimin beşiğini sallarken sizlere selam vermek istedim kızlar:) bir sene nasıl da geçti neler yaşadım neler gördüm.. Allahım tedavi sürecinde olan tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kinalikadin A anneveoglusu tugken ruhum_mavi melike222 Avalon80 Brave and beautiful ve diğer arkadaşlarımın bebeklerine de sağlık sıhhat diliyorum , zor ve uzun yoldan geldiler bundan sonrası hep kolayliklarla ve güzelliklerle geçsin onlar için:)
Ahhh kuzummm ben başladım tedaviye bugün 4. Günüm iğnelerde. Çok şükür bu sefer testlerim normal çıktı. Şimdilik bir sorun yok. Opudan sonra genetiğe gidecekler. İnşallah hersey yolunda sorunsuz gider. Bana dua edin canım. Rabbim kimselerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. Biraz heyecanlıyım.Brunettex canımm naptın kuzumm
Ahhh kuzummm ben başladım tedaviye bugün 4. Günüm iğnelerde. Çok şükür bu sefer testlerim normal çıktı. Şimdilik bir sorun yok. Opudan sonra genetiğe gidecekler. İnşallah hersey yolunda sorunsuz gider. Bana dua edin canım. Rabbim kimselerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. Biraz heyecanlıyım.
Ahh geçen sene bugün ilk gonal f iğnem vuruldu. Tüp bebek , ilaçlar, transfer , opu hiçbirşey hakkında fikrim yoktu. Sizleri tanıdım:) bana yol gösterdiniz, sordum cevaplar aldım, anlattım içimi döktüm, destek oldum , destek gördüm velhasıl test günümü bekledim sizlere mutlu sonucu yazdım sevincimi paylaştım, sevinçlere huzunlere ortak oldum.
Şimdi bebisimin beşiğini sallarken sizlere selam vermek istedim kızlar:) bir sene nasıl da geçti neler yaşadım neler gördüm.. Allahım tedavi sürecinde olan tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kinalikadin A anneveoglusu tugken ruhum_mavi melike222 Avalon80 Brave and beautiful ve diğer arkadaşlarımın bebeklerine de sağlık sıhhat diliyorum , zor ve uzun yoldan geldiler bundan sonrası hep kolayliklarla ve güzelliklerle geçsin onlar için:)
Kaç haftalık oldunuz gebelik takvimi yapsana canım. Maşallah maşallah sana ve kuzunaÇok şükür canım evde olduğum ve yanımda annem olduğu için çok şanslıyım . ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin, bekleyenlerin de sağlıkla sıhhatle kucağında göstersin. Doğan balalarımıza da hayırlı sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin. Hiç sıkıntım yok sizi takipteyim doğana kadar unutmazsam tecrübelerinizi
Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı şekilde gelsin embriyoların inşallahAhhh kuzummm ben başladım tedaviye bugün 4. Günüm iğnelerde. Çok şükür bu sefer testlerim normal çıktı. Şimdilik bir sorun yok. Opudan sonra genetiğe gidecekler. İnşallah hersey yolunda sorunsuz gider. Bana dua edin canım. Rabbim kimselerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. Biraz heyecanlıyım.
Aynı duygusalligi birkaç gündür ben de yaşıyorum. Gecen yil bu vakitler başlamıştım tedaviye.karmakarisik duygular içindeydim. mis kokukum simdi kolkarimda Rabbim isteyen hiçbir kulunu evlatsiz bırakmasın inşallah. Hepimiz sağlıcakla buyuduklerini hep mutlu günlerini görelim inşallahAhh geçen sene bugün ilk gonal f iğnem vuruldu. Tüp bebek , ilaçlar, transfer , opu hiçbirşey hakkında fikrim yoktu. Sizleri tanıdım:) bana yol gösterdiniz, sordum cevaplar aldım, anlattım içimi döktüm, destek oldum , destek gördüm velhasıl test günümü bekledim sizlere mutlu sonucu yazdım sevincimi paylaştım, sevinçlere huzunlere ortak oldum.
Cok sukur canimm iyi gidiyorr
Canımm ne kadar güzel içten bir şekilde dile dökmüşsün tüm yaşadıklarımızı. Aşşa yukarı aynı zamanlarda tedavi olduk sayılır. Çok şükür beraber gün saydık,miniklerimize kavuştukAhh geçen sene bugün ilk gonal f iğnem vuruldu. Tüp bebek , ilaçlar, transfer , opu hiçbirşey hakkında fikrim yoktu. Sizleri tanıdım:) bana yol gösterdiniz, sordum cevaplar aldım, anlattım içimi döktüm, destek oldum , destek gördüm velhasıl test günümü bekledim sizlere mutlu sonucu yazdım sevincimi paylaştım, sevinçlere huzunlere ortak oldum.
Canım saglikla büyük pasani hepimiz zorlu yollardan geçerek yavrularımıza kavustuk Rabbime binlerce şükür. Duana amin canım
Oğluma her uyurken baktığımda her ezan okunurken Rabbime şükürler ediyorum
Bu sayfada herkes yavrusuna kavuşacak Allah'ın izniyle
A anidefteri nasılsın az kaldı teste evde test yaptın mı aklıma geliyorsun ara ara
Yaa ben çok imreniyordum asla kıskanarak bakmadım ama nedense şimdi acaba birini incitir miyim diye bir düşünce hasıl oldu çekiniyorumKaç haftalık oldunuz gebelik takvimi yapsana canım. Maşallah maşallah sana ve kuzuna
Kimyasal olduğunu nerden anladın canım daha erken olduğu için 18 olamaz mıBugün test sonucumu aldım canım, yine kimyasal oldu 18.
Yaa ben çok imreniyordum asla kıskanarak bakmadım ama nedense şimdi acaba birini incitir miyim diye bir düşünce hasıl oldu çekiniyorum15+2 olduk canım çok şükür haftaya Perşembe kontrolümüz nasipse cinsiyetini de öğreneceğiz inşAllah
Kimyasal olduğunu nerden anladın canım daha erken olduğu için 18 olamaz mı
Anladım canım test için daha erken gibi gelmişti bana 12 gün olmuş bile. Rahmin içine bakılmış mıydı senin histeroskopi falan yaptırdın değil mi?Doktor söyledi canım ben anlamadım, 6 .gün embriyosu 12. gün testinde 18 olmuyormuş.