- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.621
Anladım canım test için daha erken gibi gelmişti bana 12 gün olmuş bile. Rahmin içine bakılmış mıydı senin histeroskopi falan yaptırdın değil mi?
Sebepsizler de ya birinci ya ikinci deneme de oluyor duyduklarım hep. Burdan bi arkadaşın bi hormon değeri yüksek olmasına rağmen transferi yapılmıştı 4. Deneme de farketti yeni geçtiğim hoca falan demişti. O değer düştükten sonra yapılınca tutmuş. Her şeyin vakti saati var ama işte bazen sabrımız tükeniyor inşAllah tez zamanda olur hayırlısıyla canım.Yaptırdım rahim içinde bir sorun yok, zaten bir sorun bulunamaması sorun malesef
Sebepsizler de ya birinci ya ikinci deneme de oluyor duyduklarım hep. Burdan bi arkadaşın bi hormon değeri yüksek olmasına rağmen transferi yapılmıştı 4. Deneme de farketti yeni geçtiğim hoca falan demişti. O değer düştükten sonra yapılınca tutmuş. Her şeyin vakti saati var ama işte bazen sabrımız tükeniyor inşAllah tez zamanda olur hayırlısıyla canım.
Progesteron hormonuydu canımHangi hormon canım?
Benim iyi kalpli düşünceli arkadaşımm. Hep söylerim bizi biz anlarızYaa ben çok imreniyordum asla kıskanarak bakmadım ama nedense şimdi acaba birini incitir miyim diye bir düşünce hasıl oldu çekiniyorum15+2 olduk canım çok şükür haftaya Perşembe kontrolümüz nasipse cinsiyetini de öğreneceğiz inşAllah
Kimyasal olduğunu nerden anladın canım daha erken olduğu için 18 olamaz mı
İnşallah bu defa emeklerinin mükafatını alırsın iyi haberlerini almak nasip olur inşallah. Bütün kalbimle diliyorum canım benimm. Dr un sağlam tedavi deniyor sana bu kezAhhh kuzummm ben başladım tedaviye bugün 4. Günüm iğnelerde. Çok şükür bu sefer testlerim normal çıktı. Şimdilik bir sorun yok. Opudan sonra genetiğe gidecekler. İnşallah hersey yolunda sorunsuz gider. Bana dua edin canım. Rabbim kimselerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. Biraz heyecanlıyım.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinÇok şükür canım evde olduğum ve yanımda annem olduğu için çok şanslıyım . ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin, bekleyenlerin de sağlıkla sıhhatle kucağında göstersin. Doğan balalarımıza da hayırlı sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin. Hiç sıkıntım yok sizi takipteyim doğana kadar unutmazsam tecrübelerinizi
Oyyy minikk kıpır kıpırdır o. Hele hıçkırık tuttuğunda daha da bir başkaCok sukur canimm iyi gidiyorr
İyice hareketlendi sipa tuhaf duygular yasiyorumm. Siz nasilsinizz minisinleee
Vayy be benim de 17 haziran test günümdü. Neler yaşamışız. Hala inanamıyorum ya. Allahım isteyen herkese versin inşallahNe güzel yazmışsın canım, ben de o günlerimi hatırladım içim tuhaf bir cızz etti. 14 Haziran 8. gün de kan testi yaptırmışım, 45 çıkmış, şimdi kızıma bakıyorumAllah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah. Hepimiz birbirimize çok destek olduk, tanımasam da, sizi çok seviyorum kızlar.
Video atilmiyomus buraya atim dedimmOyyy minikk kıpır kıpırdır o. Hele hıçkırık tuttuğunda daha da bir başkamaşallah annesiii. Biz de iyiyiz şükür❤
Amin canım ALLAH razı olsun sürece başlarken seninde çok emeğin oldu bildiklerini hep paylaştın rahatlattın tedavinin sonucu olumlu olunca çok sevinmiştim hatırlıyorum. İyiki varsın Alp Paşanla nice mutlu güzel günleriniz olsunMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinHiç sıkıntın olmasın canımm inşallah.
Hayırlısıyla okur inŞAllahKoncuyUmay kinalikadin A anneveoglusu Allah razı olsun hepinizden. İnşallah hersey güzel ilerler. Doktoruma da çok güveniyorum. Ama hersey Allahtan. Hayırlısı olur inşallah.
Yaa canımm benimm sende iyi ki varsın Allah senden de razı olsun. Sağlıkla doğum haberini de alırım inşallahAmin canım ALLAH razı olsun sürece başlarken seninde çok emeğin oldu bildiklerini hep paylaştın rahatlattın tedavinin sonucu olumlu olunca çok sevinmiştim hatırlıyorum. İyiki varsın Alp Paşanla nice mutlu güzel günleriniz olsun
Kizlar ne duygulu seyler yazmissiniz oyle valla duygulandim hayirlisiyla bizlerde kucagimiza aliriz insallah yavrularimizi geriye baktigimda butun yasadiklarima degmis demek istiyorum Rabbim herkese nasip etsinbu arada sana da cok uzuldum canim benim insallah bunda da vardir bi hayir senin icin dua ediyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin A anidefteri
Üzüldüm canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız dua ediyorum sanaDoktor söyledi canım ben anlamadım, 6 .gün embriyosu 12. gün testinde 18 olmuyormuş.
Üzüldüm canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız dua ediyorum sana
Canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah, bunda da vardır bir hayır sabrına karşılık Allahım sana eşine sağlık sıhhat huzur nasip etsin.Allah razı olsun canım, sen transfer edilen embriyo kaliteni hatırlıyor musun? 5 aa, 6 bb gibi değerler oluyordu ya