2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

tugken cnm sen sabah saat kaçta verdin testi 6:30 yazıyordu yanlıs mı gördüm ayy cnm ya bu kadar heyecanının sonu cok güzel olacak inşallah.Ben perşembe günü sabah verecğim kan ise gıtmeden aksam iş çıkısı alıcam sonucu erken öğrenmek istemıyorum sanırım

Saat tam 8 de verdim canım inşallah güzle haberleri alırız bütün kalbimle diliyorum .

Tek yardım edebilecek Rabbimiz ztn.Sende dikkat et cnm kendine inşallah bebişin vardır yüzün güler senin için gerçekten çok sevinicem umarım çok mutlu olursun
Canımmmmm yüreği güzel arkadaşım sagolasin inşallah sende güzel haberi alacaksın mucizen sana sımsıkı tutunmustur

Ey guzel Allahim insallah bu guzel arkadasimada ve bizlerede ve ne kadar evlat hasreti ceken kullarin varsa hepsine en hayirli bi sekilde nasip edersin. Rabbim bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine bizim icin mucize olan beklentilerimizi Rabbim icimizde can buldurur.

Amin amin amin

Selamlar.
Bende 4. Yok bebek macerama başlayacağım. Ankara da haftaya ilk doktor görüşmesi olacak.
1. Ve 2. Deneme Memorial Hast. Oldu 3. İse Hrs Hast. Oldu. Şimdi doktorlar farklı olsa da Hrs Hast nin laboratuvarını kullanacaklar.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Aminn aminn çok çok aminn canım benim

İnşallah bu sefer son olur Allahın izniyle pozitif sonuçlar alırsın. Sorun neydi peki?

Ay hadi inşaAllah yaa. Çoğumuz nisanda olacak gibi hayırlısıylaaa. Bende nisan adetiyle başlıyorum artık.. Sorun çıkmazsa dediğin gibi nisan ortası sonu bitmiş olacak afff. Beklemek bile ne kadar yorucu

Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evlat nasip etsin etsin ablacımmm. Çok dua edeceğimm sizin içinn

Ay hadi inşaAllah yaa. Çoğumuz nisanda olacak gibi hayırlısıylaaa. Bende nisan adetiyle başlıyorum artık.. Sorun çıkmazsa dediğin gibi nisan ortası sonu bitmiş olacak afff. Beklemek bile ne kadar yorucu
Aynen canım inşallah hayırlı haberlerle tamamlarız tedavimizi nisan bize uğurlu gelir

Ben sağlık ocağındaki barkodumla netten bakıyordum sonucumaaa. Öyle imkanınız varsa bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…