- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.861
Hadi gözün aydın hayırlısıyla güzel geçer inşAllah transferin deCanım sana bakıyordum test çıkmamış sanırım idrardan damı yapmadın test hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim embriyolar cozulmusler sağlıkla Allah'ıma binlerce şükür
Bugün aranmadım 4. Günleri öğlen 1e kadar aranmazsam Yarın transfer olacak inşallah
Kız Birgün sonra veriyorlar bizim burda nasıl bekleyeceğizhadi bakalım hayırlısıyla olumlu olsun da biraz daha bekleriz napalım
Dışarı laboratuarlardan geliyordur o yüzden geç veriyordur orası saatle gidip saatle geldiği içinBenim gittiğim hastanede özel ama neden öyle geç çıkıyor anlamadım canım sorduğumda hemşireye daha erken çıkmıyor çıkarsa ararız diyorlar
Bugün kan vermeye gidiyorum şimdi
Dışarı laboratuarlardan geliyordur o yüzden geç veriyordur orası saatle gidip saatle geldiği için
Yapmadım canım idrar testi güvenemedim cesaret edemedim. Kan verdim işte sabah sağlık ocağına çok geç çıkıyor. Hayırlısıyla sağlıkla tutunsunlar çok sevindim hangi gün hayırliysa o güne transfer olur inşallahCanım sana bakıyordum test çıkmamış sanırım idrardan damı yapmadın test hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim embriyolar cozulmusler sağlıkla Allah'ıma binlerce şükür
Bugün aranmadım 4. Günleri öğlen 1e kadar aranmazsam Yarın transfer olacak inşallah
Ben yaptırdım canım azıcık anestezi ile yapılıyor hiçbişey hissetmedimMerhabalar.
Benim bir sorum olacaktı. Ofis histeroskopi yaptıran var mı aranızda. Yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
:))) Ayyy 1 gün sonrasını hiç düşünemiyorum saat gecmiyorKız Birgün sonra veriyorlar bizim burda nasıl bekleyeceğizhadi bakalım hayırlısıyla olumlu olsun da biraz daha bekleriz napalım
Kizzzz beni iyice heyecanlandirdinAyyyy arkadasiiiimmmmm hadi guzel haberler ver bizeee cok heycanliii
merhaba, internetim yoktu 1 haftadır evdeydim işe başladım bugün.İyiyim çok şükür heyecanlı değilim allaha bıraktım artık perşembe günü test günüm bakalım görücez artık neler olacak.
merhaba, internetim yoktu 1 haftadır evdeydim işe başladım bugün.İyiyim çok şükür heyecanlı değilim allaha bıraktım artık perşembe günü test günüm bakalım görücez artık neler olacak.
merhaba kızlar internetim yoktu giremedim 1 haftadır işe başladım bugün.Umarım mutlu haber alıcaksın bugün cnm ben
Amin canım inşallah. Hepimiz olumlu haberi alıp sağlıkla ilerleyen süreç yasayalım insallahhhhh rabbim yardımcınız olsun.yorulma çok ayakta kalmamerhaba kızlar internetim yoktu giremedim 1 haftadır işe başladım bugün.Umarım mutlu haber alıcaksın bugün cnm ben
allah yardımcın olsuntugken . Ben hiç heyecanlı değilim transferden sonra rahatladım sanırım biraz.Bekliyorum bakalım neler olacak.
o kadar zor geçti ki tedavi süreci olacağı varsa zaten olacak olmayacaksa ben ne yaparsam olmayacak bir kere daha Rabbim gösterdi bunu bana.Sinirlerim harap oldu transfer gününe kadar.Şu anda en azından olumlu olumsuz bir durum yok 1 ay falan daha bekleyebılırım yanı bu sekılde ıyı geldı banaAnladım canım benim kafanı takmamakla en iyisini yapmışsın inşallah en hayırlı olanı olur senin içinbütün zorlukları atlattın bunuda güzel haberler alarak atlatacaksın inşallah ne güzel tam kandil günü sonucunu öğreneceksin Rabbim o mübarek günde pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah
o kadar zor geçti ki tedavi süreci olacağı varsa zaten olacak olmayacaksa ben ne yaparsam olmayacak bir kere daha Rabbim gösterdi bunu bana.Sinirlerim harap oldu transfer gününe kadar.Şu anda en azından olumlu olumsuz bir durum yok 1 ay falan daha bekleyebılırım yanı bu sekılde ıyı geldı banaSonuç ne olursa olsun benim için hayırlı olan olacak kabullendim tamamen o yüzden içim rahat artık olumsuz olursa tabi ki üzülücem ama hayırlısı böyleymiş diyip önümüze bakmak lazım artık
Tek yardım edebilecek Rabbimiz ztn.Sende dikkat et cnm kendine inşallah bebişin vardır yüzün güler senin için gerçekten çok sevinicem umarım çok mutlu olursunAmin canım inşallah. Hepimiz olumlu haberi alıp sağlıkla ilerleyen süreç yasayalım insallahhhhh rabbim yardımcınız olsun.yorulma çok ayakta kalma
amin cnm Rabbim büyük veriyorsa da vermiyorsa da bir sebebi vardır mutlaka.Canım benimm çok ama çok güzel düşünüyorsun hep böyle rahat ve mutlu ol ne olursa olsun pes etmek yok önümüze bakacağız tabi her zorluğa karşı dik durmak önemli Rabbim pişman ettirmesin inşallah
amin cnm Rabbim büyük veriyorsa da vermiyorsa da bir sebebi vardır mutlaka.