2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Hadi gözün aydın hayırlısıyla güzel geçer inşAllah transferin de

Dışarı laboratuarlardan geliyordur o yüzden geç veriyordur orası saatle gidip saatle geldiği için

Anladım canım olabilir birde tedavi görenlerin kanlarıyla hep beraber gönderiyorlar sanırım tedavi aşamasındayken de hep böyle geç çıkıyordu keşke beta hcg ler daha erken çıksa

Merhabalar.

Benim bir sorum olacaktı. Ofis histeroskopi yaptıran var mı aranızda. Yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Yapmadım canım idrar testi güvenemedim cesaret edemedim. Kan verdim işte sabah sağlık ocağına çok geç çıkıyor. Hayırlısıyla sağlıkla tutunsunlar çok sevindim hangi gün hayırliysa o güne transfer olur inşallah

S sinemis25 Canım sen nasılsın nasıl gidiyor bekleme süreci ne zamandı test günün hayırlısıyla
merhaba, internetim yoktu 1 haftadır evdeydim işe başladım bugün.İyiyim çok şükür heyecanlı değilim allaha bıraktım artık perşembe günü test günüm bakalım görücez artık neler olacak.

Anladım canım benim kafanı takmamakla en iyisini yapmışsın inşallah en hayırlı olanı olur senin için bütün zorlukları atlattın bunuda güzel haberler alarak atlatacaksın inşallah ne güzel tam kandil günü sonucunu öğreneceksin Rabbim o mübarek günde pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah

INCIK BONCUK S sinemis25 kızlar nasıl gidiyor süreç benim yarın test günüm
merhaba kızlar internetim yoktu giremedim 1 haftadır işe başladım bugün.Umarım mutlu haber alıcaksın bugün cnm ben
allah yardımcın olsun tugken . Ben hiç heyecanlı değilim transferden sonra rahatladım sanırım biraz.Bekliyorum bakalım neler olacak.

Amin canım inşallah. Hepimiz olumlu haberi alıp sağlıkla ilerleyen süreç yasayalım insallahhhhh rabbim yardımcınız olsun.yorulma çok ayakta kalma

o kadar zor geçti ki tedavi süreci olacağı varsa zaten olacak olmayacaksa ben ne yaparsam olmayacak bir kere daha Rabbim gösterdi bunu bana.Sinirlerim harap oldu transfer gününe kadar.Şu anda en azından olumlu olumsuz bir durum yok 1 ay falan daha bekleyebılırım yanı bu sekılde ıyı geldı banaSonuç ne olursa olsun benim için hayırlı olan olacak kabullendim tamamen o yüzden içim rahat artık olumsuz olursa tabi ki üzülücem ama hayırlısı böyleymiş diyip önümüze bakmak lazım artık

Canım benimm çok ama çok güzel düşünüyorsun hep böyle rahat ve mutlu ol ne olursa olsun pes etmek yok önümüze bakacağız tabi her zorluğa karşı dik durmak önemli Rabbim pişman ettirmesin inşallah

Amin canım inşallah. Hepimiz olumlu haberi alıp sağlıkla ilerleyen süreç yasayalım insallahhhhh rabbim yardımcınız olsun.yorulma çok ayakta kalma
Tek yardım edebilecek Rabbimiz ztn.Sende dikkat et cnm kendine inşallah bebişin vardır yüzün güler senin için gerçekten çok sevinicem umarım çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…