2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Aynen öyle canım bekle bekle geçmiyor zaman bi annem biliyor durumu 1 saat konuştuk zaman geçer diye baktım geçmiyor kapattık :ıslık: inşallah amin rabbim yardımcımiz olsun
@anneveoglusu transferi var bugün yapıldımı acaba onuda merak ediyorum
tugken tugken cnm sen sabah saat kaçta verdin testi 6:30 yazıyordu yanlıs mı gördüm:KK48: ayy cnm ya bu kadar heyecanının sonu cok güzel olacak inşallah.Ben perşembe günü sabah verecğim kan ise gıtmeden aksam iş çıkısı alıcam sonucu erken öğrenmek istemıyorum sanırım:KK17:

tugken tugken cnm sen sabah saat kaçta verdin testi 6:30 yazıyordu yanlıs mı gördüm:KK48: ayy cnm ya bu kadar heyecanının sonu cok güzel olacak inşallah.Ben perşembe günü sabah verecğim kan ise gıtmeden aksam iş çıkısı alıcam sonucu erken öğrenmek istemıyorum sanırım:KK17:
Saat tam 8 de verdim canım inşallah güzle haberleri alırız bütün kalbimle diliyorum .

Tek yardım edebilecek Rabbimiz ztn.Sende dikkat et cnm kendine inşallah bebişin vardır yüzün güler senin için gerçekten çok sevinicem umarım çok mutlu olursun:KK200:
Canımmmmm yüreği güzel arkadaşım sagolasin inşallah sende güzel haberi alacaksın mucizen sana sımsıkı tutunmustur

o kadar zor geçti ki tedavi süreci olacağı varsa zaten olacak olmayacaksa ben ne yaparsam olmayacak bir kere daha Rabbim gösterdi bunu bana.Sinirlerim harap oldu transfer gününe kadar.Şu anda en azından olumlu olumsuz bir durum yok 1 ay falan daha bekleyebılırım yanı bu sekılde ıyı geldı bana:KK54:Sonuç ne olursa olsun benim için hayırlı olan olacak kabullendim tamamen o yüzden içim rahat artık olumsuz olursa tabi ki üzülücem ama hayırlısı böyleymiş diyip önümüze bakmak lazım artık:bicak:

Ey guzel Allahim insallah bu guzel arkadasimada ve bizlerede ve ne kadar evlat hasreti ceken kullarin varsa hepsine en hayirli bi sekilde nasip edersin. Rabbim bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine bizim icin mucize olan beklentilerimizi Rabbim icimizde can buldurur.

Ey guzel Allahim insallah bu guzel arkadasimada ve bizlerede ve ne kadar evlat hasreti ceken kullarin varsa hepsine en hayirli bi sekilde nasip edersin. Rabbim bu mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine bizim icin mucize olan beklentilerimizi Rabbim icimizde can buldurur.
Amin amin amin

Selamlar.
Bende 4. Yok bebek macerama başlayacağım. Ankara da haftaya ilk doktor görüşmesi olacak.
1. Ve 2. Deneme Memorial Hast. Oldu 3. İse Hrs Hast. Oldu. Şimdi doktorlar farklı olsa da Hrs Hast nin laboratuvarını kullanacaklar.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Aminn aminn çok çok aminn canım benim :KK200: :dua:

Selamlar.
Bende 4. Yok bebek macerama başlayacağım. Ankara da haftaya ilk doktor görüşmesi olacak.
1. Ve 2. Deneme Memorial Hast. Oldu 3. İse Hrs Hast. Oldu. Şimdi doktorlar farklı olsa da Hrs Hast nin laboratuvarını kullanacaklar.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

İnşallah bu sefer son olur Allahın izniyle pozitif sonuçlar alırsın. Sorun neydi peki?

Nisan ayında kısmetse canım adet olunca gideceğim Her şey normal giderse nisan ortası gibi transfer olur kısmetse. En kötüsü de pozitifi görüp negatifle sonuçlanması canım. Hayırlısını görürüz inşallah. Senin için de hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz.

Ay hadi inşaAllah yaa. Çoğumuz nisanda olacak gibi hayırlısıylaaa. Bende nisan adetiyle başlıyorum artık.. Sorun çıkmazsa dediğin gibi nisan ortası sonu bitmiş olacak afff. Beklemek bile ne kadar yorucu:KK76:

Sürpriz, rahime doğru büyüyen miyomcuklarım olduğunu öğrendim gerçi 3 yıldır biliyordum ama bebek düşüncesi olmadığı içşn pekde önemsemiyordum. Doktorum ameliyat dedi. Ama öncesinde embriyo donduruldu ve 1 hafta öncede açık ameliyatla miyomlardan kurtuldum. 40 lı yaşlarda gerçekten ameliyat zormuş. 3 ay bekleme ve toparlanma sürecindeyim ama önümüzdeki ay toplama işlemine devam edeceğiz.

Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evlat nasip etsin etsin ablacımmm. Çok dua edeceğimm sizin içinn

Ay hadi inşaAllah yaa. Çoğumuz nisanda olacak gibi hayırlısıylaaa. Bende nisan adetiyle başlıyorum artık.. Sorun çıkmazsa dediğin gibi nisan ortası sonu bitmiş olacak afff. Beklemek bile ne kadar yorucu:KK76:
Aynen canım inşallah hayırlı haberlerle tamamlarız tedavimizi nisan bize uğurlu gelir:nazar:

Evet maalesef ya sağlık ocakları çok geç çıkarıyor gerçi ben tedavi olduğum hastanede verdim 8 buçukta akşam 5 de aradılar hep geç çıkıyor bu sefer oraya verdikten sonra acilden de vereceğim başka yerden:110: İnsan duramıyor valla ya inşallah hamileyim yazacaksın buraya :KK68::KK68::KK68:

Ben sağlık ocağındaki barkodumla netten bakıyordum sonucumaaa. Öyle imkanınız varsa bakın :)

X