- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.021
Oyy canımm saol iyiyim sen nasılsın. Sünneti bayram sonrası karar verdik bakalım onu da atlatırsak içim rahat edecek.kinalikadin canim guzel anne sen nasilsin sunneti konusacaktin dr.unla konustunuz mu
İnan inan çıkacaklarİnşallah yaa.. inanamıyorum 2 bebe çıkacağına benden :)) 18 mayıs oldu bu arada sezeryan tarihi son kararla :)
Oh bee şükürler olsunCanımmmmmmm dün duyduk çok şükürALLAH razı olsun iyileştin mi sen? Nasıl oldun
Allahım sağlık huzur versin hastalığı uzak etsin canım hep iyi ol inşallahBiyopsi sonucum Lsil yani düşük riskli değişmiş hücreler çıktı. Buna da şükür, %60 kendiliğinden iyileşebiliyormuş. Kanser riski çok düşükmüş. Bundan sonra sağlıklı yaşam ve kontrol. Benim adağım vardı, eskiden biz köye giderdik orada kurbanımızı kesip bildiğimiz kişilere dağıtırdık. Ankarada pek bi fikrim yok, bildiğiniz bi mahalle var mı, ramazandan önce gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorum.
Ohhhh cok sukur gecti gitti bak annesi once cok tedirginlik oluyir acaba nasil olacak diye ama eve gelince hersey bitiyor :))))İyiyiz canım sen nasılsın adaş oglus nasıl
Evet canım hergun 10-15 dk oturma banyosu yaptık 7. Gün kendiliğinden düştü yarasida bugün 9. Gün iyi şükür bunuda atlattık
Cabucak atlatirsiniz canim hersey evden cikinca gecip gidiyor saglikla gecsin insallah .Oyy canımm saol iyiyim sen nasılsın. Sünneti bayram sonrası karar verdik bakalım onu da atlatırsak içim rahat edecek.
Benim 18 mayıs, daha erkeni var mi bilmiyorum :)
Benim 15 Mayıs a gün verdi doktorum. Bakalım o güne kadar durabilecekmiyiz
kızlar hepinizin çok az kalmış. Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi inşallah.Herkese merhabalar arkadaslar ve hayirli Ramazanlar. Aranizda genel anestezi ile sezeryan olanlar var mi acaba? Cok agri oldu mu ve odaya geldiginizde ayilmis miydiniz? 9 mayis persembe sabah 38+4 te nasipse sezeryan olacagim. Dualarinizi beklerim. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
hadi hayırlısı bakalım canm. sağlıkla kolayca atlatın inşallahOyy canımm saol iyiyim sen nasılsın. Sünneti bayram sonrası karar verdik bakalım onu da atlatırsak içim rahat edecek.
Çok şükür canımOh bee şükürler olsunnasıl sevindim adına maşallah kuzum. Çok şükür sanada nasip oldu. Topiğimizde hamile kalanlar çok çok fazla ne güzel
Benim 18 mayıs, daha erkeni var mi bilmiyorum :)
Benim 15 Mayıs a gün verdi doktorum. Bakalım o güne kadar durabilecekmiyiz
Benim 14 haziran cikti son muayenemde dogum
Amin ins cnmsaglikla kucağınıza alın minik kuzularinizi ìnşallah
Kaktus00 F fairytale32 tuana05 Turkuazvesari kizlar masaallah dogumlar yaklasmis saglikla kucaginiza alin Insallah❤ A anneveoglusu canim senin oglusun nasil oldu toparlandi mi cok gecmis olsun
Iyi olmasina sevindim kuzumiyi çok şükür teyzesi yarası da iyileşti Allah'a çok şükür sünnete da atlattık sen nasılsın doktor kontrolü ne gittin mi cinsiyetleri belli oldu mu bebişlerin
Amin kuzucumCabucak atlatirsiniz canim hersey evden cikinca gecip gidiyor saglikla gecsin insallah .
Iyiyiz bizde cok sukur hayat mukemmmel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım arkadaşımmhadi hayırlısı bakalım canm. sağlıkla kolayca atlatın inşallah
Maşallah kuzuya. Sağlıkla devam etsin sağlıkla kavuşun inşallah. Hiç stres yapma tadını çıkar canımm. Ben kalp dinlenme cihazı almıştım takip ediyordum her günÇok şükür canımHala inanamıyorum sürekli vesvese var ultrasona bağlı kalıp hep izleyesim var evet maşAllah uğurlu topic