-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.061
Günaydın canım hayırlı ramazanlar ❤Günaydın hanımlar ❤
Maşallah doğum yaklaşmış cinsiyeti nedir bebeğin sağlıkla kavuşun inşallahGünaydın canım hayırlı ramazanlar ❤
Valla canim henuz tadini cikarma aşamasına gelemedim ama insallah dogum olmadan gelirim o aşamayaHay maşallah sağlıkla gelsin kuzular kendine dikkat et hamisligin tadını çıkar ben çok özlüyorum hamileliği
Canim senin de dogumun kolay geçsin insallah saglikla al kucaginaHayırlı ramazanlar canım benim cumartesi günü sanırım bende doğum Yapicam dr gittim bu hafta kilo almamışlar o yüzden alalım dedi hayırlısı olsun inşallah banada dua et damlacim öpüyorum seni ve Minik paşayı❤
Merhaba 13 haziran şimdilik bakalım hayırlısı inşaAllah
Biri kız biri erkek canım amin inşallah ❤Maşallah doğum yaklaşmış cinsiyeti nedir bebeğin sağlıkla kavuşun inşallah
Âmin canım benim seninde sonuna kadar sorunsuz güzel bir gebeliğin olsun rabbim yardımcın olsun ❤Valla canim henuz tadini cikarma aşamasına gelemedim ama insallah dogum olmadan gelirim o aşamaya
Canim senin de dogumun kolay geçsin insallah saglikla al kucagina
Amin inşAllah canımHayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah canım
Amin canim benim InsallahÂmin canım benim seninde sonuna kadar sorunsuz güzel bir gebeliğin olsun rabbim yardımcın olsun ❤
AA ikiz mi ben kaçırmışim masallah sana ve meleklerineBiri kız biri erkek canım amin inşallah ❤
Evet canım ikiz çok teşekkür ederim rabbime şükürler olsun bir istedik iki verdi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAA ikiz mi ben kaçırmışim masallah sana ve meleklerine❤ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim meleklerini
İkimizin de ikiz kız erkek ve zamanlarımız da çok yakınAA ikiz mi ben kaçırmışim masallah sana ve meleklerine❤ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim meleklerini
Evet canım sen benden 5 gün önce transfer olmuştun bu günümüze çok şükür ❣İkimizin de ikiz kız erkek ve zamanlarımız da çok yakın❤❤
Evet canım sen benden 5 gün önce transfer olmuştun bu günümüze çok şükür ❣❤❤
Evet canım cumartesi günü doğum olucak inşallah bu hafta kilo almamışlar dr artık alalım dediSana gün verdiler mi?
Evet canım cumartesi günü doğum olucak inşallah bu hafta kilo almamışlar dr artık alalım dedi
Âmin canım teşekkür ederim ❤Kolay gelsin, mutluluk sağlık sizinle olsun
Çok şükür canım iyiyiz. Koşturmaca iş bitmiyor uğraşıyoruz işteSagol canim insallah. sizden ne haber?