- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.041
Hayırlı ramazanlar can arkadaşlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallah sağlıkla gelsin kuzular kendine dikkat et hamisligin tadını çıkar ben çok özlüyorum hamileliğiIyi olmasina sevindim kuzum❤Cok sukur bizde iyiyiz canim doktor kontrolune de yakin zamanda gittik biri kiz biri erkek gbi gorunuyor dedi doktor ama bakalim bidaha ki gittigimde daha netlesir insallah
Hayırlı ramazanlar canım benim cumartesi günü sanırım bende doğum Yapicam dr gittim bu hafta kilo almamışlar o yüzden alalım dedi hayırlısı olsun inşallah banada dua et damlacim öpüyorum seni ve Minik paşayı ❤Hayırlı ramazanlar can arkadaşlarım❤
Hadi bakalım sağlıkla al kucağına.Hayırlı ramazanlar canım benim cumartesi günü sanırım bende doğum Yapicam dr gittim bu hafta kilo almamışlar o yüzden alalım dedi hayırlısı olsun inşallah banada dua et damlacim öpüyorum seni ve Minik paşayı ❤
Ayyy çok mantıklı aslında bu gidişle bende alırım zararı yoktur değil mi olsaydı sen almazdın amiiiin inşAllah canım çok saolMaşallah kuzuya. Sağlıkla devam etsin sağlıkla kavuşun inşallah. Hiç stres yapma tadını çıkar canımm. Ben kalp dinlenme cihazı almıştım takip ediyordum her gün
Hayırlı ramazanlar canım benim cumartesi günü sanırım bende doğum Yapicam dr gittim bu hafta kilo almamışlar o yüzden alalım dedi hayırlısı olsun inşallah banada dua et damlacim öpüyorum seni ve Minik paşayı ❤
Merhaba 13 haziran şimdilik bakalım hayırlısı inşaAllahTeşekkür ederim arkadaşlar, vallahi bugün anca kendime gelmeye başladım. Kabustan uyanmış gibiyim. Doğum sırası kimlerde şimdi?
Amin canım inşallah ❤Hadi bakalım sağlıkla al kucağına. ❤
Âmin Allah razı olsun canımHayırlısıyla gelsinler kolaylıkla sağlıkla geçsin inŞAllah Doğum
Oy kuzum benim etmez miyimAllah sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin. Maşallah haftaları gayet iyi doğumun çok çok güzel geçsin inşallahHayırlı ramazanlar canım benim cumartesi günü sanırım bende doğum Yapicam dr gittim bu hafta kilo almamışlar o yüzden alalım dedi hayırlısı olsun inşallah banada dua et damlacim öpüyorum seni ve Minik paşayı ❤
Dr a da sormuştum gün içinde abartmadan bakabilirsin demiştiben sürekli kalp atışını dinliyordum. Tavsiye ederim kuzumAyyy çok mantıklı aslında bu gidişle bende alırım zararı yoktur değil mi olsaydı sen almazdın amiiiin inşAllah canım çok saol
Âmin canım benim inşallah Allah razı olsun tek dileğim sağlıklı olmaları Rabbim doğum yapacak bütün arkadaşlarıma kolaylık versin ❤Oy kuzum benim etmez miyimAllah sağlıkla doğum yapmanı nasip etsin. Maşallah haftaları gayet iyi doğumun çok çok güzel geçsin inşallah❤
Ohhhh cok sukur gecti gitti bak annesi once cok tedirginlik oluyir acaba nasil olacak diye ama eve gelince hersey bitiyor :))))
Iyiyiz bizde buyuduk kocaman adam olduk artik annesine arkadaslik yapiyor :) benimle konusuyor resmen taklit ediyor tabi cok cok anneci de olduk asla benim yanimdan ayrilmak istemiyor gorus acisindan ayrildigim da hemen huzursuzlaniyor iiiinnnnneee diyor) baba isten gelince babb babbb diyor acikinca mamma memme dyr) tabi hala gece 3 ten sonra saate bir kalkiyoruz ama olsun onada sukur. Artik sallamiyorum buarada seninle konusmustuk. Ayin 25 inden buyana uykusu gelince yatagimiza aliyorum gunduz yaninda yatiyrm meme ile oynuyor avcumu yuzune koyuyorum (bu ilk dogdugundan buyana aliskanlik) hemen uyuyor. Gece zaten kendi yataginda uyuyor hic sallanmadan.gunduz sallamak bitti sukur.
Çok şükür bende kızımda iyiyiz canım ☺Allah razı olsun canım sen nasılsın bebisin nasıl
Ruhummavi gule gule buyut canim bebegini. Cok sagol.Dogumu yakin arkadaslar Allah yardimcimiz olsun insallah.kızlar hepinizin çok az kalmış. Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi inşallah.
F fairytale32 canm benim hiç ağrım olmadı. Ağrı kesici iğne yapıldı sabah akşam. Odaya geldiğimde ayılmıştım. Zaten ayılmanı bekleyip getiriyorlar odaya.
Sagol canim insallah. Vakit yaklastikca daha bir heyecan sardi.@Kaktus00 F fairytale32 @tuana05 Turkuazvesari kizlar masaallah dogumlar yaklasmis saglikla kucaginiza alin Insallah❤ A anneveoglusu canim senin oglusun nasil oldu toparlandi mi cok gecmis olsun
Sagol canim insallah. sizden ne haber?Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımm
Bizde uyku nimet artık Allah sağlık versin kuzulara ne yapalımNasılsınız kızlar? :) tedavi aşamasında olan arkadaşlar var mı? Doğumu yaklaşanlara sağlıkla bebislerini kucaklarina almalarini diliyorum. Birde bol bol uyuyun biz hasret kaldik :)