2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

S sma903 neredesin canım hiç sesin çıkmıyor yazmıyorsun artık bize? iyi misin?
canlar iyiyim çok şükür internetsizim malesef arada wi-fi bulursam çıkıp giriyorum burası çok yoğunlaşmış kalabalık olmuş herkes hepsi pozitif sonuclar görürler inşallah,,bende dr dan memnun değilim su an tedavi olduğum dr da eve yakın olsun hastane demişti,,soru sormadan konusmuyor dr özel hastane,,devlet gitsem daha kötü,,dışarda özel muayene ofis olan dr gitsem tahlil sıkıntısı oluyor,,sen nasılsın kuzum durumlar nasıl nisanda demiştin,,,dilek Dlk2606 sen nasılsın cnm ne zaman start veriyor dr,,öpüyorum hepinizi çok aklimdasiniz duamdasınız,,ark umreye gitti dün rica edeceğim meryem duasını okutsun tavafta bebek isteyen herkes için,,

Ya doktor isteseydi bende umutlanırdım şahsen ama sen kış tut gönlünü yaz çıkarsa bahtına... çünkü kullandığımız hormonlardan dolayı geçikebiliyor çatlatma iğnesinin etkisi tabiki geçmiştir ama ilaçlar belki dengeni bozmuştur o yüzden gecikmişsindir, özellikle progesteron gecikme yaptırıyor

iyiyim şükür canım. yarın dr gidiyorum canım sabah orda olacağım sanırım yarın belli olur transfer tarihi
Aaaa çok sevindim canım en zorlu yolculuk seninki oldu bekleye bekleye inşallah hayırlısıyla sağlıkla tutunur (tutunurlar) iki embriyo mu transfer olacak sanada

Yok cnm 0.06 cikmis galiba kist falan olustu ondan olmadim hala

Canım benimm hiç sıkma canını Allahın izniyle herşey hallolur sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah Aynen canım benim nisan ayını bekliyorum sabırsızlıkla sonlarına doğru adetin 2. günü gidicem bakalım inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında bende öpüyorum seni Allah razı olsun canım benimm dikkat et kendine de bebişede

Aman iyisin şükür merak ettim. Bende haftaya gidecem dr a bakalım başlatırsa tedaviye hayırlısıyla inşallah bir aksilik çıkmazsa tabii. Allah razı olsun dua eden herkesten. Senin de bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim canmmm

inşallah nasıp olur canım nisan ayında tutar yılbaşı bebeği olur noel baba elbisesi benden hamile kaldiktan sonra da stres bitmiyor kuzum ayak bileklerim ödem oldu 2 dr gittim anlayamadılar tuzda hiç tüketmiyorum bol su içiyorum sadece,,3 hafta sonra taramalar var korkuyorum çok,,etrafımdakiler normal doğumu anlattılar korktum çok ondanda şimdiden,,dr uda bilsen görsen damlacım şaheser yani çok aydınlatıyor her konuda,,hayırlısı bakalim,inşallah damlanında seninde güzel haberlerinizi alacağım çok inanıyorum bu yıl herkes hamile kalacak sıkıntısız doğuracak insallah aminnnnn

allahın izniyle hiç bir problem çıkmaz saglik la tedavini olursun hayırlı pozitif sonuclar alacaksın sonunda,,allah sendend3 razı olsun çok ince ve naifsin damlacım,,hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah

Cok sukur bende iyiyim canim. Bende cogunlukla ya yatiyorum ya oturuyorun hic is yapmiyorum sagolsun annem bisey yaptirmiyor. Hatime basladim kuran okuyarak gecirmeye calisiyorum vaktimi. Yalniz vitamin ilaclarindan galiba surekli aklim yemekte :)) 2 saatte bir acikiyorum. Ben boyle devam edersem bide hamile kalabilirsem cok kilo alirim heralde. Yiyip yatiyorum paso :)) seninde transferin yaklasti insallah bu sefer hicbir sorun cikmaz hemen transfer yaparlarda tez vakitte hayirli haberlerini alabiliriz.

maşallah sana maşallah inşallah herşey güzel olacak
allah kabul etsin ne güzel yapmışsın hatime başlamakla
evet canım yarın kontrolüm var bakalım transfer günü alabilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…