- 14 Mart 2018
- 2.812
- 3.446
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.521
kızlar sımdı bırax kanamam oldu normal mı ya hevesm kursagımda kalmasn Allahım nolurrr
Yerleşme kanaması olabilir canım dur bakalım hemen tedirgin olma dr a bir sor mutlakakırmızı bıldıgın kan uc dort damla geldı
aradım sımdi egıtım hemsıresının numarası var artarsa hastaneye gıdıcem yatmamı soyledı nokır dua edn bıdaha gelmesn.
aradım sımdi egıtım hemsıresının numarası var artarsa hastaneye gıdıcem yatmamı soyledı nokır dua edn bıdaha gelmesn.
Artmaz inşallah kuzum benim Allah yardımcın olsunaradım sımdi egıtım hemsıresının numarası var artarsa hastaneye gıdıcem yatmamı soyledı nokır dua edn bıdaha gelmesn.
Yerleşme kanamasıdır sen her ihtimale karşı ayağının altına yastık koy maksimum derecede dikkat et, ALLAHın izniyle bişeycikler olmaz, kasma kendimiaradım sımdi egıtım hemsıresının numarası var artarsa hastaneye gıdıcem yatmamı soyledı nokır dua edn bıdaha gelmesn.
bende vajinusmuyum ameliyat oldumEvet canım ağrılı geçiyor
hayırlısı olsun dinlen canm dinlen sende ppapatya gibi ppoozzitifi alicaksn korkma canm1 tanesini koydular cnm ya diğer ikisi donduruldu doktorum 2 embiriyo koymayı uygun görmedi ne yazık ki Ben muayenede de pek rahat olamıyorum kıpırdamamam lazım istemsiz kafamı kaldırma isteği oldu bende çok gerildim allahtan oldu bitti yani Daha rahatım şu anda biraz rahatladım.Çok yatamıyorum ama başım ağrıdı yatmaktan hasta gibi oldum ya iş fln yapmıyorum ama arada dolanıyorum evde daral geldi daha ilk günden İnşallah olumlu sonuçlar alacağız hep beraber.Hem de ne bayram ömrümüzün en güzel bayramı olacak inşallah
ay kuzum çok sevindim insallah 12.gune kadr artar bol bol olurlarcok tesekkur ederm ınaaşşah hepımz poztıf yazarz buraya nufus patlamamıs olurbı yandan da tedrgnm ınsaallah arta artaa gıder
çok sagol cnm insallah olurda bunları bbişlerimizz icin yaparz yapılması gerekenleriCanlarım demin saraçoğlunu izledim de. Tüp bebek veya aşılama yaptıranlar
ŞUNLARI YEMELİYMİŞ;
-BAL KABAĞI
-ÇİLEK
-KIVIRCIK SALATA
-SUMAK
-REZENE ÇAYI
-TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU ( HER GÜN MUTLAKA SABAH AKŞAM İÇMELİYMİŞİZ. YOKSA GEBELİKTE İHTİYAÇ OLAN SIVILAR KARŞILANMAZ, DÜŞÜK OLURMUŞ)
-KURU VEYA YAŞ İNCİR
-DEREOTU
-TAZE VEYA KURU DUT
-ANASON
-KEREVİZ
TÜKETİLMEMESİ GEREKİLENLER;
-ŞALGAM
-MISIR
-SALAMURASI YAPILMIŞ BESİNLER
-AŞIRI TUZ
-TURŞU
-TAZE NANE
-MAYDANOZ
-HAMUR İŞLERİ
-NİŞASTA UNU
-ADAÇAYI
-ARPA VE ARPA UNUNDAN YAPILMIŞ BESİNLER
-ŞEKER KAMIŞI
-ARAROT
Hepimiz dikkat edelim inşaAllah
canm hiç korkma kendini strese sokma yerleşme kanaamasıdır inşallah ayağının altına 3 4 tane yastık koy kalkma sakınaradım sımdi egıtım hemsıresının numarası var artarsa hastaneye gıdıcem yatmamı soyledı nokır dua edn bıdaha gelmesn.
kızlarrr şuan çok heycanlıyım 7 martta transfer oldum bugun 7. gunum ama bn dayanamadm kan testi yaptım 32.97 çıktııeşimde eve gelırkn ıdrar testı almıs bıraz once yaptım onda da silik ıkıncı cızgı cıktıı çok şaşkın ve mutluyummm 7. gun sonuc alanlar var mı acaba sımdı sağlıklı artısı beklıyorum Allahımmmm ınsaallahhh artarr saglıkla hayırla yarabbımmmmmm
Bende transferden sonra hergun sabah aksam havuç suyu içtim taze sıkılmıs için kızlar tadıda güzel oluyor çok şükür ıkızlerım var rabbim bana bagıslarsaCanlarım demin saraçoğlunu izledim de. Tüp bebek veya aşılama yaptıranlar
ŞUNLARI YEMELİYMİŞ;
-BAL KABAĞI
-ÇİLEK
-KIVIRCIK SALATA
-SUMAK
-REZENE ÇAYI
-TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU ( HER GÜN MUTLAKA SABAH AKŞAM İÇMELİYMİŞİZ. YOKSA GEBELİKTE İHTİYAÇ OLAN SIVILAR KARŞILANMAZ, DÜŞÜK OLURMUŞ)
-KURU VEYA YAŞ İNCİR
-DEREOTU
-TAZE VEYA KURU DUT
-ANASON
-KEREVİZ
TÜKETİLMEMESİ GEREKİLENLER;
-ŞALGAM
-MISIR
-SALAMURASI YAPILMIŞ BESİNLER
-AŞIRI TUZ
-TURŞU
-TAZE NANE
-MAYDANOZ
-HAMUR İŞLERİ
-NİŞASTA UNU
-ADAÇAYI
-ARPA VE ARPA UNUNDAN YAPILMIŞ BESİNLER
-ŞEKER KAMIŞI
-ARAROT
Hepimiz dikkat edelim inşaAllah
Ilk denemenmiydi cnm yattin mi hep baska bisey yedin mi ananas kabak cekirdegi falanBende transferden sonra hergun sabah aksam havuç suyu içtim taze sıkılmıs için kızlar tadıda güzel oluyor çok şükür ıkızlerım var rabbim bana bagıslarsa
Ilk denemem canım her gün 2 haslanmıs yumurta bal yedim kabak çekirdeği ceviz fındık günde 1 dilim ananas 1 er tane kivi portakal 1 sabah 1 aksam havuç suyu ilaçlarımı saatinde düzenli aldım 3 gün yatak da yedim sadece tuvalete kalktım çok sıvı aldım kabız olmamaya dikkat ettımde maalesef oldum ıkınmamal gerekıyo el mubdı ve el halık okudum sureklı inşallah senınkıde tutar canımIlk denemenmiydi cnm yattin mi hep baska bisey yedin mi ananas kabak cekirdegi falan