2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Ayyyy her kadar güzel maşaAllah yaaaa. Rabbimmm daha da arttırsın o değerleri ve sağlıkla gebelik yaşayasın inşaAllah çok mutlu oldum senin adına. Bol bol dinlen. Stres yapma. Maydanoz yeme canımmm

1 tanesini koydular cnm ya diğer ikisi donduruldu doktorum 2 embiriyo koymayı uygun görmedi ne yazık ki Ben muayenede de pek rahat olamıyorum kıpırdamamam lazım istemsiz kafamı kaldırma isteği oldu bende çok gerildim allahtan oldu bitti yani Daha rahatım şu anda biraz rahatladım.Çok yatamıyorum ama başım ağrıdı yatmaktan hasta gibi oldum ya iş fln yapmıyorum ama arada dolanıyorum evde daral geldi daha ilk günden İnşallah olumlu sonuçlar alacağız hep beraber.Hem de ne bayram ömrümüzün en güzel bayramı olacak inşallah

Ay cnm yaa ağlıcam şimdi çok sevindim hayırlı olsuninşallah artar iyice büyüsün kocaman olsun bebişin amin Germe kendini iyice beslen dinlen buldugun her fırsatta keyfine bak inşallah her şey çok güzel olacak dualarımız seninle

Yaaaa çook sevindiiimm hamilesinnnn

cok tesekkur ederım amın ınsaallahhh hepımız hayrlı pozıtıf sonuclar alalımm ıyıkı varsnz

Yaa canımmm inşaAllah en hayırlı günde evlatların olurr.. Benimde muayenelerim kötü geçiyor anestezi isteyeceğim herhalde

Hay maşAllaaaah süper hadi bakalım gözün aydın canım kendine çok dikkat et ohhh şükür valla Rabb im hayırlısıyla tamamına erdirsin inşAllah

Ayy canım benim bu çok güzel bir haber 7. Gün içind e gayet güzel bir değer inşallah kat kat da artar Rabbim arttırdım sağlıkla kucağına al inşallah hayırmış olsun çok mutlu oldum ya tebrik ederim canım benim kaç embriyo transfer edilmişti

Canlarım demin saraçoğlunu izledim de. Tüp bebek veya aşılama yaptıranlar

ŞUNLARI YEMELİYMİŞ
;

-BAL KABAĞI
-ÇİLEK
-KIVIRCIK SALATA
-SUMAK
-REZENE ÇAYI
-TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU ( HER GÜN MUTLAKA SABAH AKŞAM İÇMELİYMİŞİZ. YOKSA GEBELİKTE İHTİYAÇ OLAN SIVILAR KARŞILANMAZ, DÜŞÜK OLURMUŞ)
-KURU VEYA YAŞ İNCİR
-DEREOTU
-TAZE VEYA KURU DUT
-ANASON
-KEREVİZ

TÜKETİLMEMESİ GEREKİLENLER;

-ŞALGAM
-MISIR
-SALAMURASI YAPILMIŞ BESİNLER
-AŞIRI TUZ
-TURŞU
-TAZE NANE
-MAYDANOZ
-HAMUR İŞLERİ
-NİŞASTA UNU
-ADAÇAYI
-ARPA VE ARPA UNUNDAN YAPILMIŞ BESİNLER
-ŞEKER KAMIŞI
-ARAROT

Hepimiz dikkat edelim inşaAllah

Canım benim çok sağol Allah razı olsun verdiğin bilgiler için Rabbim yardımcımız olsun bebekleriniz için herşeyi yapacağız sırayla güzel haberler yazarız buraya inşallah Allahin izniyle

ya ınsaallah ıkı gun sonra tekrar yaptrcm bakalım ınsaallahh arta arta devam eder. 5. gun 2 embrıyo transfer edılmıstı

ya ınsaallah ıkı gun sonra tekrar yaptrcm bakalım ınsaallahh arta arta devam eder. 5. gun 2 embrıyo transfer edılmıstı

Ayy canım benim valla senin kadar mutluyum bende yaa birde ikiz oluyormuş ayy inşallah canım benim ya Rabbim gönlüne göre versin insallah haber et bizede çok heyecanlandım

kırmızı bıldıgın kan uc dort damla geldı

Canım doktoruna ulaşabileceksen hemen ara söyle ona bir daha geldimi sadece o mu peçeteyle sildiğimde gekiyor mu sürekli sen korkma bak canım benim yerleşme kanaması olabiliyor 7. Gün ve 12. Günler arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…