2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

inşallah nasıp olur canım nisan ayında tutar yılbaşı bebeği olur noel baba elbisesi benden :KK200: hamile kaldiktan sonra da stres bitmiyor kuzum ayak bileklerim ödem oldu 2 dr gittim anlayamadılar tuzda hiç tüketmiyorum bol su içiyorum sadece,,3 hafta sonra taramalar var korkuyorum çok,,etrafımdakiler normal doğumu anlattılar korktum çok ondanda şimdiden,,dr uda bilsen görsen damlacım şaheser yani çok aydınlatıyor her konuda,,:63::KK76:hayırlısı bakalim,inşallah damlanında seninde güzel haberlerinizi alacağım çok inanıyorum bu yıl herkes hamile kalacak sıkıntısız doğuracak insallah aminnnnn :KK33::dua::dua::dua::nazar::nazar::dua::dua::KK200::KK200:

Ayy canım benim hayali bile öyle güzel ki Allah razı olsun aminn inşallahh :KK200::anne: Allah allah o olabiliyor bazen canım belirli bir zamandan sonra kendiliğinden geçiyor diye duymuştum ben Rabbim yardımcın olsun senin için herşeyin en güzeli olsun inşallah her zaman dualarımdasın. Hiç korkma taramaların sonuçlarıda çok güzel çıkacak Allahın izniyle. Hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin Allahım. Amin canım benim çok çok çok aminn Rabbim isyeten herkese yaşatsın o güzel duyguyu kısa zamanda :KK200::KK68:

Kızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım
6.gün erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı.
7.gün normal 5 tllik olan testlerden yaptım silik çizgi çıktı
8.gün tekrar normal testlerden yaptım biraz daha koyulaştım
bugünde yaptım yani 9.gün dahada koyulaştı
transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta yedim, günde 2 tane havuç, 1 tane portakal ve en önemlisi bol bol su içtim.
Bu benim 2.denememdi. En önemliside İlk negatiften sonra 41 gün meryem suresi okudum. bittikten 8 gün sonra transfer olddum ve transferin ilk 3-4 günüde okudum. Şükür Rabbim sesimi dularımı duydu
İnşallah cumartesi günü kan testinde de güzel bir sonuç alır ve sağlıkla kucağıma alırım. Darısı herkesin başına

transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta yedim, günde 2 tane havuç, 1 tane portakal ve en önemlisi bol bol su içtim.
Bu benim 2.denememdi. En önemliside İlk negatiften sonra 41 gün meryem suresi okudum. bittikten 8 gün sonra transfer olddum ve transferin ilk 3-4 günüde okudum. Şükür Rabbim sesimi dularımı duydu
İnşallah cumartesi günü kan testinde de güzel bir sonuç alır ve sağlıkla kucağıma alırım. Darısı herkesin başına

Ayy bu süper bir haber oh ohh maşallah sırayla geliyor müjdeli haberler rabbim arttırsın inşallah. Canım benim bence var inşallah değerlerinde güzel çıkar Allahın izniyle dualarımdasın canım Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin :KK200:

Ya canım birde birşy soracağım 2. transferinden sonra ne zaman banyo yaptın bu sefer transferden sonra bende çok istiyorum Meryem suresini okumayı ama abdest gerekiyor galiba işlem olduğu için değil mi kafam karıştı biraz o konuda herkes farklı birşey söylüyor :stop:

Aaa cok sevindim caniimm:KK5:. Masallah insallah kan degerlerinde cok yuksek cikar. Simdiden hayirli olsun canim. Rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina devletine milletine. Rabbim hicbir duayi geri cevirmez hepimizin bir vakti zamani var. Insallah bizimde yakindadir o kutlu gunumuz. Kacinci gun embriyosuydu canim. Belirtilerin baslamismiydi hic.

Ayy bu süper bir haber oh ohh maşallah sırayla geliyor müjdeli haberler rabbim arttırsın inşallah. Canım benim bence var inşallah değerlerinde güzel çıkar Allahın izniyle dualarımdasın canım Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin :KK200:

Ya canım birde birşy soracağım 2. transferinden sonra ne zaman banyo yaptın bu sefer transferden sonra bende çok istiyorum Meryem suresini okumayı ama abdest gerekiyor galiba işlem olduğu için değil mi kafam karıştı biraz o konuda herkes farklı birşey söylüyor :stop:
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Bütün dualarımda Rabbim benimle birlikte isteyen herkesin kucağına çocukla doldur dedim. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Canımm transfer günü banyo yaptım abdest aldım okudum öyle transfere gittim.
Birde transfer işlemi yapılırken sadece ama sadece dua ettim. O kadar içten ve kendimi kaptırarak etmişim ki hiç anlamadım bile transferi.
Transferden sonra 5.gün banyo yaptım canım. Duanı oku sen çünkü mazeretin var abdest alma durumun yok ve senin elinde olan bir durum değil.

Aaa cok sevindim caniimm:KK5:. Masallah insallah kan degerlerinde cok yuksek cikar. Simdiden hayirli olsun canim. Rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina devletine milletine. Rabbim hicbir duayi geri cevirmez hepimizin bir vakti zamani var. Insallah bizimde yakindadir o kutlu gunumuz. Kacinci gun embriyosuydu canim. Belirtilerin baslamismiydi hic.
Çookkk teşekkür ederim canım benim amin inşallah. Herzaman dualarımda hepiniz vardınız ve olacaksınız da. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. 5.gün embriyosuydu canım belirti hiç yok

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Bütün dualarımda Rabbim benimle birlikte isteyen herkesin kucağına çocukla doldur dedim. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Canımm transfer günü banyo yaptım abdest aldım okudum öyle transfere gittim.
Birde transfer işlemi yapılırken sadece ama sadece dua ettim. O kadar içten ve kendimi kaptırarak etmişim ki hiç anlamadım bile transferi.
Transferden sonra 5.gün banyo yaptım canım. Duanı oku sen çünkü mazeretin var abdest alma durumun yok ve senin elinde olan bir durum değil.

Allah razı olsun canım benim. Rabbim kabul etsin dualarımızı :KK200: Anladım canım benim bu sefer bende öyle yapayım o zaman çok sağol cevabın için canım şimdi rahatça okuyabilirim :KK200:

canım bence var dualarını oku kendine çok dikkat et cok erken belli olabiliyor idrarda bazı kişilerde,,hayırlı olsun şimdiden,,

canlar iyiyim çok şükür internetsizim malesef arada wi-fi bulursam çıkıp giriyorum :dondurma:burası çok yoğunlaşmış kalabalık olmuş herkes hepsi pozitif sonuclar görürler inşallah,,bende dr dan memnun değilim su an tedavi olduğum dr da eve yakın olsun hastane demişti,,soru sormadan konusmuyor dr özel hastane,,devlet gitsem daha kötü,,dışarda özel muayene ofis olan dr gitsem tahlil sıkıntısı oluyor,,sen nasılsın kuzum durumlar nasıl nisanda demiştin,,,dilek Dlk2606 Dlk2606 sen nasılsın cnm ne zaman start veriyor dr,,öpüyorum hepinizi çok aklimdasiniz duamdasınız,,ark umreye gitti dün rica edeceğim meryem duasını okutsun tavafta bebek isteyen herkes için,,
canm canını skma hallolur bulursun bi yolunu insallah. sen hamilesin senn duan kabul olur bize dua et canm

allahın izniyle hiç bir problem çıkmaz saglik la tedavini olursun hayırlı pozitif sonuclar alacaksın sonunda,,allah sendend3 razı olsun çok ince ve naifsin damlacım,,hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah :KK200::KK200::KK200::nazar::dua::dua:
Canımm çok teşekkür ederim sende öylesin. İnşallah canım ya bana dua et Allah a emanet ol kuzum:dua::KK200:

canm idrarda iyo çıkmı inşallah kan testinde arta arta yükselir pozitifini yazarsn arkadasm

Çok sevindim canım benmm ya hep umut oluyorsunuz bizlere maşallah. Duaların kabul olmuş ne güzel Rabbim tekrar güzel haberler vermeni nasip etsin bizlere inşallah:dua: Bende Meryem suresi okuyorum Allah kabul ederse 32 gün oldu bugün yer gök duayla..:KK200:

Çok sevindim canım benmm ya hep umut oluyorsunuz bizlere maşallah. Duaların kabul olmuş ne güzel Rabbim tekrar güzel haberler vermeni nasip etsin bizlere inşallah:dua: Bende Meryem suresi okuyorum Allah kabul ederse 32 gün oldu bugün yer gök duayla..:KK200:
Çoookk teşekkür ederim canımmm amin inşallahh:dua: Kesinlikle yer gök dua katılıyorum sana.
Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez. Bizlerinde sesini duyuyor yeterki zamanı gelsin.
Herzaman sizler için dua etmeye devam edeceğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Çoookk teşekkür ederim canımmm amin inşallahh:dua: Kesinlikle yer gök dua katılıyorum sana.
Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez. Bizlerinde sesini duyuyor yeterki zamanı gelsin.
Herzaman sizler için dua etmeye devam edeceğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duaları kabul olurmuş derler ama:KK48: bizleri unutma arada yaz haberlerini ver inşallah herşey sorunsuz gider:dua:

Canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın inşAllah herşey gönlünce ve sorunsuz ilerler... maşAllah, ALLAH nazardan saklasın ... güzel haberleri daim etsin RABB im hayırlısıyla devamı gelsin inşAllah

X