- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.561
inşallah nasıp olur canım nisan ayında tutar yılbaşı bebeği olur noel baba elbisesi benden hamile kaldiktan sonra da stres bitmiyor kuzum ayak bileklerim ödem oldu 2 dr gittim anlayamadılar tuzda hiç tüketmiyorum bol su içiyorum sadece,,3 hafta sonra taramalar var korkuyorum çok,,etrafımdakiler normal doğumu anlattılar korktum çok ondanda şimdiden,,dr uda bilsen görsen damlacım şaheser yani çok aydınlatıyor her konuda,,hayırlısı bakalim,inşallah damlanında seninde güzel haberlerinizi alacağım çok inanıyorum bu yıl herkes hamile kalacak sıkıntısız doğuracak insallah aminnnnn
Ayy canım benim hayali bile öyle güzel ki Allah razı olsun aminn inşallahh Allah allah o olabiliyor bazen canım belirli bir zamandan sonra kendiliğinden geçiyor diye duymuştum ben Rabbim yardımcın olsun senin için herşeyin en güzeli olsun inşallah her zaman dualarımdasın. Hiç korkma taramaların sonuçlarıda çok güzel çıkacak Allahın izniyle. Hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin Allahım. Amin canım benim çok çok çok aminn Rabbim isyeten herkese yaşatsın o güzel duyguyu kısa zamanda