- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.561
inşallah nasıp olur canım nisan ayında tutar yılbaşı bebeği olur noel baba elbisesi bendenhamile kaldiktan sonra da stres bitmiyor kuzum ayak bileklerim ödem oldu 2 dr gittim anlayamadılar tuzda hiç tüketmiyorum bol su içiyorum sadece,,3 hafta sonra taramalar var korkuyorum çok,,etrafımdakiler normal doğumu anlattılar korktum çok ondanda şimdiden,,dr uda bilsen görsen damlacım şaheser yani çok aydınlatıyor her konuda,, hayırlısı bakalim,inşallah damlanında seninde güzel haberlerinizi alacağım çok inanıyorum bu yıl herkes hamile kalacak sıkıntısız doğuracak insallah aminnnnn
Kızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım
6.gün erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı.
7.gün normal 5 tllik olan testlerden yaptım silik çizgi çıktı
8.gün tekrar normal testlerden yaptım biraz daha koyulaştım
bugünde yaptım yani 9.gün dahada koyulaştı
transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta yedim, günde 2 tane havuç, 1 tane portakal ve en önemlisi bol bol su içtim.
Bu benim 2.denememdi. En önemliside İlk negatiften sonra 41 gün meryem suresi okudum. bittikten 8 gün sonra transfer olddum ve transferin ilk 3-4 günüde okudum. Şükür Rabbim sesimi dularımı duydu
İnşallah cumartesi günü kan testinde de güzel bir sonuç alır ve sağlıkla kucağıma alırım. Darısı herkesin başına
Kızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım
transferden sonra ilk 5 gün 1 dilim ananas yedim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta yedim, günde 2 tane havuç, 1 tane portakal ve en önemlisi bol bol su içtim.
Bu benim 2.denememdi. En önemliside İlk negatiften sonra 41 gün meryem suresi okudum. bittikten 8 gün sonra transfer olddum ve transferin ilk 3-4 günüde okudum. Şükür Rabbim sesimi dularımı duydu
İnşallah cumartesi günü kan testinde de güzel bir sonuç alır ve sağlıkla kucağıma alırım. Darısı herkesin başına
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Bütün dualarımda Rabbim benimle birlikte isteyen herkesin kucağına çocukla doldur dedim. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Canımm transfer günü banyo yaptım abdest aldım okudum öyle transfere gittim.Ayy bu süper bir haber oh ohh maşallah sırayla geliyor müjdeli haberler rabbim arttırsın inşallah. Canım benim bence var inşallah değerlerinde güzel çıkar Allahın izniyle dualarımdasın canım Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin
Ya canım birde birşy soracağım 2. transferinden sonra ne zaman banyo yaptın bu sefer transferden sonra bende çok istiyorum Meryem suresini okumayı ama abdest gerekiyor galiba işlem olduğu için değil mi kafam karıştı biraz o konuda herkes farklı birşey söylüyor
Çookkk teşekkür ederim canım benim amin inşallah. Herzaman dualarımda hepiniz vardınız ve olacaksınız da. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. 5.gün embriyosuydu canım belirti hiç yokAaa cok sevindim caniimm. Masallah insallah kan degerlerinde cok yuksek cikar. Simdiden hayirli olsun canim. Rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina devletine milletine. Rabbim hicbir duayi geri cevirmez hepimizin bir vakti zamani var. Insallah bizimde yakindadir o kutlu gunumuz. Kacinci gun embriyosuydu canim. Belirtilerin baslamismiydi hic.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Bütün dualarımda Rabbim benimle birlikte isteyen herkesin kucağına çocukla doldur dedim. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın. Canımm transfer günü banyo yaptım abdest aldım okudum öyle transfere gittim.
Birde transfer işlemi yapılırken sadece ama sadece dua ettim. O kadar içten ve kendimi kaptırarak etmişim ki hiç anlamadım bile transferi.
Transferden sonra 5.gün banyo yaptım canım. Duanı oku sen çünkü mazeretin var abdest alma durumun yok ve senin elinde olan bir durum değil.
canım bence var dualarını oku kendine çok dikkat et cok erken belli olabiliyor idrarda bazı kişilerde,,hayırlı olsun şimdiden,,Kızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım
canm canını skma hallolur bulursun bi yolunu insallah. sen hamilesin senn duan kabul olur bize dua et canmcanlar iyiyim çok şükür internetsizim malesef arada wi-fi bulursam çıkıp giriyorumburası çok yoğunlaşmış kalabalık olmuş herkes hepsi pozitif sonuclar görürler inşallah,,bende dr dan memnun değilim su an tedavi olduğum dr da eve yakın olsun hastane demişti,,soru sormadan konusmuyor dr özel hastane,,devlet gitsem daha kötü,,dışarda özel muayene ofis olan dr gitsem tahlil sıkıntısı oluyor,,sen nasılsın kuzum durumlar nasıl nisanda demiştin,,,dilek Dlk2606 sen nasılsın cnm ne zaman start veriyor dr,,öpüyorum hepinizi çok aklimdasiniz duamdasınız,,ark umreye gitti dün rica edeceğim meryem duasını okutsun tavafta bebek isteyen herkes için,,
canm insallah senin için hayrlı olur pozitifi görürsünmerhabalar.
bende bu ay tup bebek tedavisine baslayacagim.
ilk deneme.
yarin adet olucam ve bakalim surec artik basliycak.
Canımm çok teşekkür ederim sende öylesin. İnşallah canım ya bana dua et Allah a emanet ol kuzumallahın izniyle hiç bir problem çıkmaz saglik la tedavini olursun hayırlı pozitif sonuclar alacaksın sonunda,,allah sendend3 razı olsun çok ince ve naifsin damlacım,,hayırlı haberlerinizi alacağız inşallah
canm idrarda iyo çıkmı inşallah kan testinde arta arta yükselir pozitifini yazarsn arkadasmKızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım
Çok sevindim canım benmm ya hep umut oluyorsunuz bizlere maşallah. Duaların kabul olmuş ne güzel Rabbim tekrar güzel haberler vermeni nasip etsin bizlere inşallahKızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım
Çoookk teşekkür ederim canımmm amin inşallahhÇok sevindim canım benmm ya hep umut oluyorsunuz bizlere maşallah. Duaların kabul olmuş ne güzel Rabbim tekrar güzel haberler vermeni nasip etsin bizlere inşallahBende Meryem suresi okuyorum Allah kabul ederse 32 gün oldu bugün yer gök duayla..
İnşallah canım benimmcanm idrarda iyo çıkmı inşallah kan testinde arta arta yükselir pozitifini yazarsn arkadasm
Allah razı olsun canım benim hamilelerin duaları kabul olurmuş derler amaÇoookk teşekkür ederim canımmm amin inşallahhKesinlikle yer gök dua katılıyorum sana.
Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez. Bizlerinde sesini duyuyor yeterki zamanı gelsin.
Herzaman sizler için dua etmeye devam edeceğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Mutlaka yazıcam canımmm inşallah sorunsuz herşey yolunda gider ve inşallah en kısa zamanda sizlerden de müjdeli haberleri alırızAllah razı olsun canım benim hamilelerin duaları kabul olurmuş derler amabizleri unutma arada yaz haberlerini ver inşallah herşey sorunsuz gider
Olsun canım hallolur kistse de sen canını sıkma... Bence gecikti kendiliğinden olacaksın uğraştırıcı birşey olmayacak hayırlısıyla da bir dahaki denemende de hamile kalacaksın inşAllahYok cnm 0.06 cikmis galiba kist falan olustu ondan olmadim hala
Canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın inşAllah herşey gönlünce ve sorunsuz ilerler... maşAllah, ALLAH nazardan saklasın ... güzel haberleri daim etsin RABB im hayırlısıyla devamı gelsin inşAllahKızlarr cumartesi günü kan testi yaptıracağım