2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

aradım sımdi egıtım hemsıresının numarası var artarsa hastaneye gıdıcem yatmamı soyledı nokır dua edn bıdaha gelmesn.

Dualarımızdasın canım benim ayağının altına bir kaç tane yastık koy öyle uzan hiç kalkma canım benim ve korkma bebeginede kendinede stres yapma

1 tanesini koydular cnm ya diğer ikisi donduruldu doktorum 2 embiriyo koymayı uygun görmedi ne yazık ki Ben muayenede de pek rahat olamıyorum kıpırdamamam lazım istemsiz kafamı kaldırma isteği oldu bende çok gerildim allahtan oldu bitti yani Daha rahatım şu anda biraz rahatladım.Çok yatamıyorum ama başım ağrıdı yatmaktan hasta gibi oldum ya iş fln yapmıyorum ama arada dolanıyorum evde daral geldi daha ilk günden İnşallah olumlu sonuçlar alacağız hep beraber.Hem de ne bayram ömrümüzün en güzel bayramı olacak inşallah❤️
hayırlısı olsun dinlen canm dinlen sende ppapatya gibi ppoozzitifi alicaksn korkma canm:KK200:

Canlarım demin saraçoğlunu izledim de. Tüp bebek veya aşılama yaptıranlar

ŞUNLARI YEMELİYMİŞ
;

-BAL KABAĞI
-ÇİLEK
-KIVIRCIK SALATA
-SUMAK
-REZENE ÇAYI
-TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU ( HER GÜN MUTLAKA SABAH AKŞAM İÇMELİYMİŞİZ. YOKSA GEBELİKTE İHTİYAÇ OLAN SIVILAR KARŞILANMAZ, DÜŞÜK OLURMUŞ)
-KURU VEYA YAŞ İNCİR
-DEREOTU
-TAZE VEYA KURU DUT
-ANASON
-KEREVİZ

TÜKETİLMEMESİ GEREKİLENLER;

-ŞALGAM
-MISIR
-SALAMURASI YAPILMIŞ BESİNLER
-AŞIRI TUZ
-TURŞU
-TAZE NANE
-MAYDANOZ
-HAMUR İŞLERİ
-NİŞASTA UNU
-ADAÇAYI
-ARPA VE ARPA UNUNDAN YAPILMIŞ BESİNLER
-ŞEKER KAMIŞI
-ARAROT

Hepimiz dikkat edelim inşaAllah :dondurma:
çok sagol cnm insallah olurda bunları bbişlerimizz icin yaparz yapılması gerekenleri

kızlarrr şuan çok heycanlıyım 7 martta transfer oldum bugun 7. gunum ama bn dayanamadm kan testi yaptım 32.97 çıktıı :skandal: eşimde eve gelırkn ıdrar testı almıs bıraz once yaptım onda da silik ıkıncı cızgı cıktıı çok şaşkın ve mutluyummm :KK45: 7. gun sonuc alanlar var mı acaba sımdı sağlıklı artısı beklıyorum Allahımmmm ınsaallahhh artarr saglıkla hayırla yarabbımmmmmm :KK17:

Ayyy caniiiimmm bu ne guzel bi haberrrr. Cok sevindim yaa. Insallah katlaya katlaya degerin yukselir. Iyi cesaret erkenden yapmissin. Ben belki kana gecmemistir negatif cikar diye cesaret edemezdim. Kanamanda yerlesme kanamasidir bence moralini bozma sakin. Hic yorma kendini yat hemen. Allah saglikla hayirla kucagina almani nasip etsin arkadasim bizlerede dua et. Bide hic belirtin varmiydi canim. Belirti kisiden kisiye degisen bisey ama insan yine bi belirti ariyor kendinde :)

Canlarım demin saraçoğlunu izledim de. Tüp bebek veya aşılama yaptıranlar

ŞUNLARI YEMELİYMİŞ
;

-BAL KABAĞI
-ÇİLEK
-KIVIRCIK SALATA
-SUMAK
-REZENE ÇAYI
-TAZE SIKILMIŞ HAVUÇ SUYU ( HER GÜN MUTLAKA SABAH AKŞAM İÇMELİYMİŞİZ. YOKSA GEBELİKTE İHTİYAÇ OLAN SIVILAR KARŞILANMAZ, DÜŞÜK OLURMUŞ)
-KURU VEYA YAŞ İNCİR
-DEREOTU
-TAZE VEYA KURU DUT
-ANASON
-KEREVİZ

TÜKETİLMEMESİ GEREKİLENLER;

-ŞALGAM
-MISIR
-SALAMURASI YAPILMIŞ BESİNLER
-AŞIRI TUZ
-TURŞU
-TAZE NANE
-MAYDANOZ
-HAMUR İŞLERİ
-NİŞASTA UNU
-ADAÇAYI
-ARPA VE ARPA UNUNDAN YAPILMIŞ BESİNLER
-ŞEKER KAMIŞI
-ARAROT

Hepimiz dikkat edelim inşaAllah :dondurma:
Bende transferden sonra hergun sabah aksam havuç suyu içtim taze sıkılmıs için kızlar tadıda güzel oluyor çok şükür ıkızlerım var rabbim bana bagıslarsa

Kizlar ben catlatka ignesi olali 23 gun oldu bugun ve hla adet olmadim asilama yapildi bana kan verdim ve 1.20 cikti iki yerde verdim ikiside ayni cikti cuma ve cumartesi verdim kanlari bugun kendi doktorum la geldim tekrar beta hcg istedi ya off tekrar umutlaniyorum yukselir mi acaba die

Ilk denemenmiydi cnm yattin mi hep baska bisey yedin mi ananas kabak cekirdegi falan
Ilk denemem canım her gün 2 haslanmıs yumurta bal yedim kabak çekirdeği ceviz fındık günde 1 dilim ananas 1 er tane kivi portakal 1 sabah 1 aksam havuç suyu ilaçlarımı saatinde düzenli aldım 3 gün yatak da yedim sadece tuvalete kalktım çok sıvı aldım kabız olmamaya dikkat ettımde maalesef oldum ıkınmamal gerekıyo el mubdı ve el halık okudum sureklı inşallah senınkıde tutar canım

X