İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Bu arada küçük gelebilir size belki ama okula ilkokulu anasınıfı gibi dusunmeyinn. Anasınıfında bı çok etkinlik oyunla öğretildiğiden dolayı daha o okul psikolojisine tam giremiyorlar. Ama birinci sınıfa başlayınca daha ciddi bı disiplin altında olacak bı anda sorumlulukları artacak ve farkında olmadan çok olgunlaşarak çocuğunuz. Hele ki ilk karneyi aldıktan sonra artık büyüdük psikolojisine girip ciddi anlamda olgunlasiyorlar merak etmeyin.

Bu eylül başlayacak olan çoçuğum ocak doğumlu. Hem de 2 Ocak :) bir sene sonra başlayacak olan çoçuğum Mart. Bu arada Çok teşekkür ederim o kadar çok düşüncemi aydınlattınız ki..

Ay inşallah. süpersiniz sağolun

Hiç sorma benimki yeni yeni okuyor problem çözzmye geçmişler off off

Benim kız tam yaşı galiba hocam ama yinede zorlanıyor 5 eylül 2012

Çok mantıklıymış bunu denerim

Bende aynı düşüncedeyim sizinle birde özel okul şişirilmiş not demek benim gözümde. Öğrenci değil müşteri gözüyle bakıyor çoğu özel okul helede dershane bozması çakma özel okullar arttıkça

Birde özel okulların çoğu siz farketmesenizde alttan alta belli bir düşünceye ideolojiye bağlı oluyor. Çok azı bağımsız okullar ve onları ayırt etmek de çok zor. Görünürde zaten anlaşılmıyorda kolay kolay. İlerde bu tarz okullarda okuması mesleki hayatında sıkıntı oluşturabilir. Bu yüzden eğer özel okula göndermek niyetindeyseniz okulun herhangi bir kuruluşa bağlı olup olmadığını dikkatlice araştırmaniz gerekir.

merhaba arkadaşlar bu internetteki interaktif eğitimler hakkında ne düşünüyorsunuz bilgisi, tecrubesi olan var mı
Bizim okulda morpa kampüs kullanıyor , ben paketi almadım ama kullanan veliler memnun olduklarını söylüyor . Öğretmenimizde ordan faydalanıyor .

Merhaba hepinize arkadaşlar okullarda dişler için uygulanan florür vernik uygulamasıyla ilgili bilginiz varmı
ana sınıfında yaptırdım da bu sene yaptırmadım

Hayırlı akşamlar. Yarın a101e hikaye kitapları geliyor uygun fiyatlarda, almak isteyen olur belki diye yazıyorum:)
çok sağol canım geçen sefer aldım uygun ve güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…