İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

hafta içi saat 2-6 arası etüt merkezine gidiyor, hafta sonu cumartesi pazar da jimnastiğe gidiyor.

uzun zaman aslında değişiklik farkediyormusunuz
5 yaşında başladı , dolayısıyla çok ufak olduğundan yavaş yavaş ilerleme kaydetti . Şimdi 6 yaşında ilk zamanlara nazaran daha iyi elbette . Yalnız normalde 2 seneden sonra daha net görülürmüş öyle deniyor . Tabii yaş , fizik , vs. gibi etkenlerde önemli . Bizim ki maalesef biraz zayıf ve ince yapılı , keşke senin gibi olsaydım diyorum ona :)

:)) hemde daha esnektir. ben sormuştum bu tür sporları benim şehrimde 7 yaş öncesinde almıyoruz demişlerdi.

Arkadaşlar naptınıž ses kesildi gruptan iyice yaz tatili için kitap aldınız mı çocuklara biz mavi deniz yayıncılığın tatil setini aldik

Arkadaşlar naptınıž ses kesildi gruptan iyice yaz tatili için kitap aldınız mı çocuklara biz mavi deniz yayıncılığın tatil setini aldik
Bizim bu aralar yoğun geçiyor . Okuma şenliği yapıldı , haftaya da drama etkinliğine katılanların gösterisi var .

Biz henüz tatilinin kitap almadık ama büyük ihtimal tudem yayınlarının soru bankasını alırız .

bizim öğretmen de yaz tatili için toplu kitap alacak ama hangi yayınları alır bilemiyorum.

Çalışan anneler yaz tatilinde ne yapacağız , çocukları nereye göndereceksiniz yaz kampı, veya etüt merkezi gibi kurslara bakıyorum ama saat olarak pek uyanı yok bize.

Selam kızlar iyisiyle kötüsüyle 1.sınıfı bitirdik çok şükür yaz tatilinde nasıl bir çalışma planı hazirladiniz
Bilmiyorim ben mi rahatım ama öğretmenimizin verdiği tatil kitabı ile birlikte hikaye okumalara devam etsek yeterli diye düşünüyorum

Tatil kitabını almadım hala ama elimde matematik Türkçe hayat bilgisi olarak test kitapları da var onları da kullacagiz ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…