Çok geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten , inşallah süreci güzel , doğru yönetip rahata bir eğitim dönemi geçirirsiniz .Selam kizlar bayadir yoktum telefonumu kızım wc dusurdu yenisini alamadım elimde olan telefonlara girilmiyor kk ya ,bizim tatil 1.sinif gibi berbat geçti resmen bı aydan fazladir ben rahatsızım kızımla hiç ilgilenedim hoş onunda umrunda degil gibi ,
kızım disleksi oldugu için sınıf tekrarı yapabiliriz çok zor bi donemden geçiyoruz Rabbim tüm Darda kalanları feraha kavuştursun inşallah
Kolaylıklar diliyorum uzun zamandır girmiyordum bu sayfaya kesin tani mi?Benim kizimdan da dr disleksi diye suphelendi ama dikkat eksikligi cıktı 1 yıldır psikiyatrist psikolog uğraşıyoruz.Bir yandan öğretmen sorunu var veliler çocuklarını başka okullara almaya başladı ama ben taşınma olabilir diye alamadım tam düzelmişken tekrar kızımın psikolojisi bozulacak diye korkuyorum.Selam kizlar bayadir yoktum telefonumu kızım wc dusurdu yenisini alamadım elimde olan telefonlara girilmiyor kk ya ,bizim tatil 1.sinif gibi berbat geçti resmen bı aydan fazladir ben rahatsızım kızımla hiç ilgilenedim hoş onunda umrunda degil gibi ,
kızım disleksi oldugu için sınıf tekrarı yapabiliriz çok zor bi donemden geçiyoruz Rabbim tüm Darda kalanları feraha kavuştursun inşallah
Amin insallahÇok geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten , inşallah süreci güzel , doğru yönetip rahata bir eğitim dönemi geçirirsiniz .
Evet kesin tanı ama daha tam ne yapacağımı bilemiyorum sınıf tekrarı olabilir bu gidişle kesin zaten de ne yapacam ne edecek bilmiyorum rahatsızlığında devam ediyorKolaylıklar diliyorum uzun zamandır girmiyordum bu sayfaya kesin tani mi?Benim kizimdan da dr disleksi diye suphelendi ama dikkat eksikligi cıktı 1 yıldır psikiyatrist psikolog uğraşıyoruz.Bir yandan öğretmen sorunu var veliler çocuklarını başka okullara almaya başladı ama ben taşınma olabilir diye alamadım tam düzelmişken tekrar kızımın psikolojisi bozulacak diye korkuyorum.
Psikyatrist takip ediyor demi?Kızım da çıksaydı bazı günler özel eğitime gidecekti bunu araştırdınız mı?Evet kesin tanı ama daha tam ne yapacağımı bilemiyorum sınıf tekrarı olabilir bu gidişle kesin zaten de ne yapacam ne edecek bilmiyorum rahatsızlığında devam ediyor
Evet takip ediyor okul açılınca karar verilecek duruma göre yani o zama rapor çıkaracağız tam tanıyı ozaman koyarız dediPsikyatrist takip ediyor demi?Kızım da çıksaydı bazı günler özel eğitime gidecekti bunu araştırdınız mı?
1.sinifta mi carpim tablosumerhaba arkadaşlar
tatil bitti elayı laleyi uğurladık hoşgeldi çarpım tablosu bakalım yeni sene neler getircek hayırlı olsun hepimize
Hayır canım 1.sınıf bitti 2.sınıf olduk yonu diyor arkadaş1.sinifta mi carpim tablosu
ela lale deyinceHayır canım 1.sınıf bitti 2.sınıf olduk yonu diyor arkadaş
Anladım allah yardımcın olsun:)ela lale deyincebenim oglum 1
sinif konuyu gordum dalis yaptim
Eski konu olduğundan1.sinifta mi carpim tablosu
Nasıl gidiyor canım ikinci sınıfEski konu olduğundan
Bizimkiler mini mini 2 Lerr oldu artık
Önceden öğretmenler ritmik saysinlar derdi
Bizim öğretmen de çarpım tablosu ezberlesinler diyor gerçi bizde çarpım tablosu ezeberledik zamanında ama