İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Offf ne zor yaa okul bitti ama biz annelere tatil yok. Kitap okut test çözdür e hani benim tatilim . Şaka bi yana da bizim öğretmen kitap okutmamizi sıkı sıkı tembih etti. Çünkü çoğu çocuk yaz tatilinde okumayı unutuyormuş.

Kızlar bu sene 4. sınıfı bıtırmıs bır ogrencı velısı olarak dıyorum kı , yıpratmayın cocuklarınızı.
Kıtap okusunlar yeter.
Toplama cıkarma basıtce unutmasınlar tamam.
Ayrıca 2.sınıfta hemen ılk konular asagı yukarı rıtmık sayma ve carpmadan gelecek, ılk zamanlar ezber ıstemıyorlar.
Sız rıtmık saymaları ogretın cocuklara sımdıden. Test kıtabı fılan yaptırmayın

Selamlar herkese , çocuklar okulu özledi mi ? Nasıl geçti zaman anlamadım 9 Eylül’de okullar açılıyor , çok az kaldı inanamıyorum .

Büyük 2ye geçti
Ortanca ana sınıfına
İkiside okul diye ölüyo ama büyüğün tatil ödevleri bitmedi daha o kadar sevmiyo yani
İlköğretim öğleci olduğundan diğerini de öğleci yazdırdım öğleden sonra bebeğimle kafa dinlicez en azından

Selam kizlar bayadir yoktum telefonumu kızım wc dusurdu yenisini alamadım elimde olan telefonlara girilmiyor kk ya ,bizim tatil 1.sinif gibi berbat geçti resmen bı aydan fazladir ben rahatsızım kızımla hiç ilgilenedim hoş onunda umrunda degil gibi ,
kızım disleksi oldugu için sınıf tekrarı yapabiliriz çok zor bi donemden geçiyoruz Rabbim tüm Darda kalanları feraha kavuştursun inşallah

Çok geçmiş olsun , Allah yardımcınız olsun zor bir durum gerçekten , inşallah süreci güzel , doğru yönetip rahata bir eğitim dönemi geçirirsiniz .

Kolaylıklar diliyorum uzun zamandır girmiyordum bu sayfaya kesin tani mi?Benim kizimdan da dr disleksi diye suphelendi ama dikkat eksikligi cıktı 1 yıldır psikiyatrist psikolog uğraşıyoruz.Bir yandan öğretmen sorunu var veliler çocuklarını başka okullara almaya başladı ama ben taşınma olabilir diye alamadım tam düzelmişken tekrar kızımın psikolojisi bozulacak diye korkuyorum.

Evet kesin tanı ama daha tam ne yapacağımı bilemiyorum sınıf tekrarı olabilir bu gidişle kesin zaten de ne yapacam ne edecek bilmiyorum rahatsızlığında devam ediyor

Evet kesin tanı ama daha tam ne yapacağımı bilemiyorum sınıf tekrarı olabilir bu gidişle kesin zaten de ne yapacam ne edecek bilmiyorum rahatsızlığında devam ediyor
Psikyatrist takip ediyor demi?Kızım da çıksaydı bazı günler özel eğitime gidecekti bunu araştırdınız mı?

Psikyatrist takip ediyor demi?Kızım da çıksaydı bazı günler özel eğitime gidecekti bunu araştırdınız mı?
Evet takip ediyor okul açılınca karar verilecek duruma göre yani o zama rapor çıkaracağız tam tanıyı ozaman koyarız dedi

1.sinifta mi carpim tablosu
Eski konu olduğundan

Bizimkiler mini mini 2 Lerr oldu artık
Önceden öğretmenler ritmik saysinlar derdi

Bizim öğretmen de çarpım tablosu ezberlesinler diyor gerçi bizde çarpım tablosu ezeberledik zamanında ama

Nasıl gidiyor canım ikinci sınıf

Çocuklarınıza nasıl ödev yaptırıyorsunuz iki oğlum var biri lise 1 diğeri 1sinif kesinlikle ödev yaptıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…