İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Maşallah saçları kızımınkine benziyor benim kızınki daha açık geçen saçına boncuk ördüm çok sevdi sende dene canım
Rapunzel olacakmış bizmki:).Sabahları yarım saat saçını yapmakla geçiyor canım bir de boncuk eklersem evden çıkamayız biz:KK48:

Rapunzel olacakmış bizmki:).Sabahları yarım saat saçını yapmakla geçiyor canım bir de boncuk eklersem evden çıkamayız biz:KK48:
maşallah cadı benimkinede anasınıfında öyle diyorlardı arkadaşları
Bikaç hafta kalır saçında

maşallah cadı benimkinede anasınıfında öyle diyorlardı arkadaşları
Bikaç hafta kalır saçında
Bizim sınıfta birkaç haylaz var, çocuğun saçından boncukları çekiştirirler:KK70: Saçıyla oynayıp duruyormuş arkadaşları, geçen gün diyor, anne öğretmenim de saçımla oynuyor:)

slm kızlar. sizde nasıl bilmiyorum ama bizim öğretmen yakında çocukları uzaya çıkaracak sanırım, ya da müfredat böyle ben bilmiyorum. zıt anlam eş anlam derken problemleri ,saatleri, bütün noktalama işaretlerini öğrendiler. o kadar hızlı ilerliyor ki ödevlerinde bile yetişemiyorum artık. bu arada benim okuldan sonra eve gelmek istemeyen haylaz oğlum için akıllı saat almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda, hangi markayı önerirsiniz?

slm kızlar. sizde nasıl bilmiyorum ama bizim öğretmen yakında çocukları uzaya çıkaracak sanırım, ya da müfredat böyle ben bilmiyorum. zıt anlam eş anlam derken problemleri ,saatleri, bütün noktalama işaretlerini öğrendiler. o kadar hızlı ilerliyor ki ödevlerinde bile yetişemiyorum artık. bu arada benim okuldan sonra eve gelmek istemeyen haylaz oğlum için akıllı saat almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda, hangi markayı önerirsiniz?
Evet bizdede öyle de benim kız geriden geliyor başım dertte vallahi
Bu arada o saatlerden bende almak istiyorum ama kötü amaçlı kullanılabiliyormuş canım ya mesela çocuğun görüntülerini alabiliyorlarmış bi araştır isterse güvenlik için alıyoruz ama içinde internet olduğu için her an herşey olabilir kararsız kaldım bende

Bizim öğretmende öyle sahiden mufredattan galiba bu hızla seneye üniversite sınavına girerler bide günlük sınav oluyorlar bizimkiler sizdemi oylesiniz

Bizimkiler çift haneli toplama çıkarmayı öğrendiler , bu sene konular çok hızlı ilerliyor . Çocuklar konulara tam hakim olabiliyor mu bilemiyorum .

Valla bizimki zıttı eş anlamlısı, 5n1k olayı, olayın geçtiği yer, zaman, durum kavramları bitmek üzere. hangisi cümle hangisi cümle değil. zaten toplama çıkarmayı bırakın yaş problemlerini veriyor bu hafta. resmen üniversiteye hazırlık.

X