- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Evet canım kızım:)Resimdeki kızınmı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kızım:)Resimdeki kızınmı canım
Maşallah saçları kızımınkine benziyor benim kızınki daha açık geçen saçına boncuk ördüm çok sevdi sende dene canımEvet canım kızım:)
Rapunzel olacakmış bizmki:).Sabahları yarım saat saçını yapmakla geçiyor canım bir de boncuk eklersem evden çıkamayız bizMaşallah saçları kızımınkine benziyor benim kızınki daha açık geçen saçına boncuk ördüm çok sevdi sende dene canım
maşallah cadı benimkinede anasınıfında öyle diyorlardı arkadaşlarıRapunzel olacakmış bizmki:).Sabahları yarım saat saçını yapmakla geçiyor canım bir de boncuk eklersem evden çıkamayız biz
Bizim sınıfta birkaç haylaz var, çocuğun saçından boncukları çekiştirirler Saçıyla oynayıp duruyormuş arkadaşları, geçen gün diyor, anne öğretmenim de saçımla oynuyor:)maşallah cadı benimkinede anasınıfında öyle diyorlardı arkadaşları
Bikaç hafta kalır saçında
Amaan yazık yavruya karışmasınlarBizim sınıfta birkaç haylaz var, çocuğun saçından boncukları çekiştirirler Saçıyla oynayıp duruyormuş arkadaşları, geçen gün diyor, anne öğretmenim de saçımla oynuyor:)
Geçen toplantı oldu yine, sadece Cuma günleri istedikleri gibi gelsinler dedi:)Amaan yazık yavruya karışmasınlar
Aslında disiplin güzel ama çocuklar heves ediyor işteGeçen toplantı oldu yine, sadece Cuma günleri istedikleri gibi gelsinler dedi:)
Hayırlı geceler bende kaçayım çok dolandımNavle hayırlı geceler canım yatayım ben
Evet bizdede öyle de benim kız geriden geliyor başım dertte vallahislm kızlar. sizde nasıl bilmiyorum ama bizim öğretmen yakında çocukları uzaya çıkaracak sanırım, ya da müfredat böyle ben bilmiyorum. zıt anlam eş anlam derken problemleri ,saatleri, bütün noktalama işaretlerini öğrendiler. o kadar hızlı ilerliyor ki ödevlerinde bile yetişemiyorum artık. bu arada benim okuldan sonra eve gelmek istemeyen haylaz oğlum için akıllı saat almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda, hangi markayı önerirsiniz?
Bizim öğretmende öyle sahiden mufredattan galiba bu hızla seneye üniversite sınavına girerler bide günlük sınav oluyorlar bizimkiler sizdemi oylesinizslm kızlar. sizde nasıl bilmiyorum ama bizim öğretmen yakında çocukları uzaya çıkaracak sanırım, ya da müfredat böyle ben bilmiyorum. zıt anlam eş anlam derken problemleri ,saatleri, bütün noktalama işaretlerini öğrendiler. o kadar hızlı ilerliyor ki ödevlerinde bile yetişemiyorum artık. bu arada benim okuldan sonra eve gelmek istemeyen haylaz oğlum için akıllı saat almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda, hangi markayı önerirsiniz?
Bizimki evde hiç bir etkinlik yok zaten 1 de okula gidip 6:30 da geliyor vakit yokki hiçokul dışı hangi etkinlikler kurslara gidiyor çocuklar
Biz sadece spora götürüyoruz .okul dışı hangi etkinlikler kurslara gidiyor çocuklar