İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Cnm onunla karşılaştırma orda oyunlarla gösteriyorlar.benim kız kreşi özledim diyor mesela ilkokul başka okul öncesi bambaşka .bence tatil sonrası okulu özleyeni biraz zor bulursun:))
Evet nadir. Arkadaşlarını öğretmenini özlese bile dersler özlenmiyor. Bizim komşunun oğlu özlüyor :) Başkada duymadım. Bende tatil sonrası işi özlemiyorum:)

Cnm onunla karşılaştırma orda oyunlarla gösteriyorlar.benim kız kreşi özledim diyor mesela ilkokul başka okul öncesi bambaşka .bence tatil sonrası okulu özleyeni biraz zor bulursun:))
Doğru haklısın canım şunu vurgulamak istedim bitane ilkokul öğrencisi özlememiş
,yani çok sıkılmışlar toplu halde üzüldüm .
Çünkü instagramda yabancı 1.sınıfları takip ediyorum çok aktifler çok güzel şeyler yapıyorlar okadar özeniyorum ki onlara

merhaba,

Aralık 2014 doğumlu oğlu olan bir anneyim :)
Aslında tabiki bu gruba ait değiliz fakat danışmak istediğim bir konu var. Deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.

Dün oğlumu bir okula kayda götürdük. Rehber öğretmen 15 dk kadar bizden ayrı bir yerde oğlumu teste aldı.
Döndüğünde izlenimlerini anlattı ve oğlumun 2 sene daha anaokulunu okuması gerekebileceğini, dikkat eksikliği olduğunu söyledi.
Oğlum normal şartlarda 2020-2021 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlaması gerekiyor. Bu şekilde 69 aylıkken okula başlayacak.

Rehberlik öğretmeninin tavsiyesine uyarsak 81 aylık okula başlamış oluyor. Bunun da çok geç olacağını düşünüyorum. Oğlum zaten çok iri ve uzun boylu bir çocuk. 66 aylık çocuklarla okuması psikolojisini etkilemez mi acaba?

Ayrıca öğretmenin konuşması için çok erken değil mi sizce? Daha anaokuluna 7 ay, 1. sınıfa 1 bucuk sene var. Nasıl bir teşhis anlayamadım,

Sizin görüşünüz nedir? Aralık doğumlu çocuk annesi var mı? Siz hangi ayda kayıt ettirdiniz ve sıkıntı yaşadınız mı??

Herkese inanmayın öyle. Benim Kızım da 2014 doğumlu. Zamanında gönderin daha çok var bizimkilerin başlamasına. O zamana kadar hazır olur emin olun

Merhaba hiç dakika tutmadım . Benim ki çok heyecanlı nefes nefese okuyor . Bu durumu nasıl çözebiliriz bilmiyorum . Okurken nefes alıp verme sıkıntısı yaşıyoruz .
Merhaba hiç dakika tutmadım . Benim ki çok heyecanlı nefes nefese okuyor . Bu durumu nasıl çözebiliriz bilmiyorum . Okurken nefes alıp verme sıkıntısı yaşıyoruz .
Benimkide heyecanlanıyor ve okuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…