Selam , benimki de yarın kötü bir gün okula gidicem diye diye uyuduoysa ki severdi okulu .
vallaha yalnız olmadığıma sevinim mi yoksu budurumumuza üzülim mi bilemedimVallahi benimki ilk donem 2 ay okulda bekletti. .simdi de.hiç ozlemedim diyor..aklimda deli sorular..icimde bir telas
Özleyen bi arkadaşın oğlu kuran kursuna gidiyorBenimki de özlemedim diyerek gitti okula :)
Cnm onunla karşılaştırma orda oyunlarla gösteriyorlar.benim kız kreşi özledim diyor mesela ilkokul başka okul öncesi bambaşka .bence tatil sonrası okulu özleyeni biraz zor bulursun:))Özleyen bi arkadaşın oğlu kuran kursuna gidiyor5 yaşında
Şaşkınım
Evet nadir. Arkadaşlarını öğretmenini özlese bile dersler özlenmiyor. Bizim komşunun oğlu özlüyor :) Başkada duymadım. Bende tatil sonrası işi özlemiyorum:)Cnm onunla karşılaştırma orda oyunlarla gösteriyorlar.benim kız kreşi özledim diyor mesela ilkokul başka okul öncesi bambaşka .bence tatil sonrası okulu özleyeni biraz zor bulursun:))
Doğru haklısın canım şunu vurgulamak istedim bitane ilkokul öğrencisi özlememişCnm onunla karşılaştırma orda oyunlarla gösteriyorlar.benim kız kreşi özledim diyor mesela ilkokul başka okul öncesi bambaşka .bence tatil sonrası okulu özleyeni biraz zor bulursun:))
Herkese inanmayın öyle. Benim Kızım da 2014 doğumlu. Zamanında gönderin daha çok var bizimkilerin başlamasına. O zamana kadar hazır olur emin olunmerhaba,
Aralık 2014 doğumlu oğlu olan bir anneyim :)
Aslında tabiki bu gruba ait değiliz fakat danışmak istediğim bir konu var. Deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.
Dün oğlumu bir okula kayda götürdük. Rehber öğretmen 15 dk kadar bizden ayrı bir yerde oğlumu teste aldı.
Döndüğünde izlenimlerini anlattı ve oğlumun 2 sene daha anaokulunu okuması gerekebileceğini, dikkat eksikliği olduğunu söyledi.
Oğlum normal şartlarda 2020-2021 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlaması gerekiyor. Bu şekilde 69 aylıkken okula başlayacak.
Rehberlik öğretmeninin tavsiyesine uyarsak 81 aylık okula başlamış oluyor. Bunun da çok geç olacağını düşünüyorum. Oğlum zaten çok iri ve uzun boylu bir çocuk. 66 aylık çocuklarla okuması psikolojisini etkilemez mi acaba?
Ayrıca öğretmenin konuşması için çok erken değil mi sizce? Daha anaokuluna 7 ay, 1. sınıfa 1 bucuk sene var. Nasıl bir teşhis anlayamadım,
Sizin görüşünüz nedir? Aralık doğumlu çocuk annesi var mı? Siz hangi ayda kayıt ettirdiniz ve sıkıntı yaşadınız mı??
Ben ki 17 ancaMerhaba
Çocuklarınız 1 dakikada kaç kelime okuyor acaba
Merhaba hiç dakika tutmadım . Benim ki çok heyecanlı nefes nefese okuyor . Bu durumu nasıl çözebiliriz bilmiyorum . Okurken nefes alıp verme sıkıntısı yaşıyoruz .Merhaba
Kızım 25 okumuş ama sınıfta 49 okuyan var dikkat daginikligimiz var biraz da canım sıkılıyor bu durumaBen ki 17 anca
Merhaba hiç dakika tutmadım . Benim ki çok heyecanlı nefes nefese okuyor . Bu durumu nasıl çözebiliriz bilmiyorum . Okurken nefes alıp verme sıkıntısı yaşıyoruz .
Benimkide heyecanlanıyor ve okuyamıyorMerhaba hiç dakika tutmadım . Benim ki çok heyecanlı nefes nefese okuyor . Bu durumu nasıl çözebiliriz bilmiyorum . Okurken nefes alıp verme sıkıntısı yaşıyoruz .
Hiç sorma benim de sıkılıyır çok ama çok zorlandım ama fayda etmiyorKızım 25 okumuş ama sınıfta 49 okuyan var dikkat daginikligimiz var biraz da canım sıkılıyor bu duruma
Olsun hoşgeldin sende durumlar nasılSelam, ben de varımGeç geldim ama olsun, daha 4 ay var karneye:))
Dakika tutmadim canım saate baksam okumaz zatenMerhaba