Hoşgeldin canım kaç aylık oğlunBen ben
benimde oğlum başlayacak :)
Anladım canım ee neler yapıyorsunuzSanırım 75 aylık olacak okul başladığında haziran doğumlu benimki
Merhaba konuya msj gelmil fark etmemişim canım bu arada heyacan durumları nasıl az kaldıBenimde 2012 ekim dogumlu bir oglum var bu sene oglum Aras ta 1.sinif ogrencisi olacak.Cok heyecanliyiz anne ogul.
Hatırlı olsun inşallah yarım gün mü öğle arası okulda mıMerhaba, 13 Ağustos 2012 doğumlu oğlum.
1.sınıfa başladık. Uyum haftamız sorunsuz geçti şükür.
Teşekkürler,Hatırlı olsun inşallah yarım gün mü öğle arası okulda mı
Çok zor kaçta çıkıyor okuldanslm kızlar benim oğlumda ekim 2012 doğumlu iki yıl anaokulundan sonra bu yıl ilkokul bire başladı. Uyum haftamız çok güzel sıkıntısız geçti ama gelin görünki ilk hafta resmen işkence ne evde ödevlerini yapıyor ne de okulda ders esnasında öğretmenin verdiği harlfleri yazıyor, öğretmeni diğer arkadaşları yarım sayfayı dolduruken sizin oğlunuz bir tane harf anca yazıyor, ilgisiz illaki hadi oğlum yaz dersem yazıyor o da bir tane yazıp bırakıyor etrafını izliyor, sağına soluna bakınıp geçiştiriyor dedi. ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım evde de ödevlerini yaparken her harften sonra bekliyor ki ben hadi oğlum yazsana diyeceğim. yarım sayfayı bir saatte yazıyor. ödül verdim olmuyor ödevini yapmazsan tv yok dedim olmuyor, tıkandığım noktaddayım. bu arada çalışıyorum akşam saat 6 da anca evde oluyorum artı iki yaşında bir çocuğum daha var.
sabah 08.45 ders başlıyor, öğle arası 11:55 te öğleden sonra 12:35 çıkış saati de 14:05 . bu kadar saçma sapan bir okul saati olamaz sanırım. Eşim de bende çalışıyoruz çocupu okula kim bırakacak, okuldan kim alacak hepsi sıkıntı.Çok zor kaçta çıkıyor okuldan
Aşağı yukarı aynı saatler bizimki de.ben de çalışıyorum.bakıcı bulamadım etüt merkezine gidiyor mecbur çıkışta servis alıp götürüyor.iyiki öyle olmuş.ödevlerini orda yaptırıyorlar .16 da da ben çıkıyorum iş yerine yakın alıp Eve geçiyoruz.evde de okuma çalışmaları yapıyoruz öğle arası da yemek için yanına gidiyorum.yorucu bir yıl bizi bekliyor anlayacağın.sabah 08.45 ders başlıyor, öğle arası 11:55 te öğleden sonra 12:35 çıkış saati de 14:05 . bu kadar saçma sapan bir okul saati olamaz sanırım. Eşim de bende çalışıyoruz çocupu okula kim bırakacak, okuldan kim alacak hepsi sıkıntı.
Merhaba,Aşağı yukarı aynı saatler bizimki de.ben de çalışıyorum.bakıcı bulamadım etüt merkezine gidiyor mecbur çıkışta servis alıp götürüyor.iyiki öyle olmuş.ödevlerini orda yaptırıyorlar .16 da da ben çıkıyorum iş yerine yakın alıp Eve geçiyoruz.evde de okuma çalışmaları yapıyoruz öğle arası da yemek için yanına gidiyorum.yorucu bir yıl bizi bekliyor anlayacağın.
EVET okulda biz de Pazartesi geçtik harflere.e den başladılar inşallah.etüt merkezinde öğretmen harfleri önden vermeye başladı e-l-a harflerini okumasını yapıyoruz inşallah.Merhaba,
Okuma çalışması yapıyoruz derken? Benim kızım da 1. sınıfta, henüz harflere bile başlamadılar.
bizimki de e harfinden başladılar bu hafta büyük E küçük e.Merhaba,
Okuma çalışması yapıyoruz derken? Benim kızım da 1. sınıfta, henüz harflere bile başlamadılar.