İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Arkadaşlar matematik için önerileriniz nelerdir?
Şükür okuma yazma da hic sıkıntı yasamadik..tatilde biraz matematik ağırlık vereyim diyorum kitap etkinlik onerilerinizi almak istedim
Öğretmenimiz Bilal ışıklı nın adım adım matematik kitabını önerdi.biraz zorlayıcı bir kitap yalnız birkaç sayfasını görme şansım oldu.300 küsür sayfa.güzel birşeyebdnziyor henüz almadım

Selam kızlar karneler nasıl benimkinin türkçe matemetik hayatbilgisi iyi:bicak:
Baya mutsuzum kendimi çok kötü hissettim

İnşallah canım bakalım bu tatili çok iyi değerlendirmeliyim
İkinci dönem toparlar sıkma canını . Tatil iyi bir fırsat olacak bizim için de , bol bol kitap okutmak istiyorum . Küçük kısa hikayeler , okutup ardından anlatmasını isteyeceğim .

Slm benim ufaklıkta hecelemeden vazgeçmiyor :KK43:
Gayet doğal cnm üzerine gitme bol bol okut zamanla düzelir.benimki de heceliyor ama ilk zamanlara göre heceler arası durma süresi biraz kısaldı gibi.gelişimini izle gelişme varsa sıkıntı yok.seri okuması elbette zaman alacak.bu harfleri birbirine bağlama sisteminin dezavantajı buymuş çocyklar çabuk okumaya geçiyor ama hızlanmaları zaman alıyor gerçekten.zaman....

Gayet doğal cnm üzerine gitme bol bol okut zamanla düzelir.benimki de heceliyor ama ilk zamanlara göre heceler arası durma süresi biraz kısaldı gibi.gelişimini izle gelişme varsa sıkıntı yok.seri okuması elbette zaman alacak.bu harfleri birbirine bağlama sisteminin dezavantajı buymuş çocyklar çabuk okumaya geçiyor ama hızlanmaları zaman alıyor gerçekten.zaman....
Evet canım. Gerçekten öyle. Kelime kelime okutmaya çalışıyorum. O zaman hemen okuyor. Sonra tekrar hecelemeye başlıyor. Yazılar büyük ve renkli heceler olursa, hızlı okuyor. Siyah beyazda çok yavaş. Neyse okuyor çok şükür. Teşekkürler canım benim. Sende ufaklığı kelime kelime okutmaya çalış bütüne baksın.

Selam kızlar tatil nasıl geçti ,yarın okullar açılıyor.
benim ki ben hastayım gitmicem diyor, galiba ikinci dönem de zehir edecek bana
:KK14:astım hastası olmasam şimdi başlamıştım sigaraya yeminle:KK70:

Sağol çok şükür sorun çıkarmadı. Oynadı okudu ders çalıştı. Yarında yeni ayakkabıları ile :KK66: okula gitmek istiyor.

Selam , benimki de yarın kötü bir gün okula gidicem diye diye uyudu :KK43: oysa ki severdi okulu .

X