Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun adetin 14.gunundeyim. Bu ay laboquick ovu testi denedim. 11.gun hafif koyuluk oldu ondan sonra silinmeye basladi. Ama hiç pik olmadi. Yarin doktora gidicem. Yumurtlama olup olmadigini ve catlama olup olmadigini muayene ile ogrenebiliyor muyuz

Yumurtan olup olmadigini yumurta varsa boyunu felan ultrasonda gorur.

Anladim canim benim aderleeim hep duzenlidir yumurtlamanın 12. Gunu adet olurum hep ve yumurtlamamida kasik agrisiyla hissederim. Doktorlar alttan muayene etti biseyin yok enfeksiyon piko falan yok dedi bu ay sogan suyu ictim 9 gun bakalim adet olursam baska bir doktora gideyim diyorum hayirlisi

Benimde 28 gunde oluyo burdaki takvim 7 kendi hesabım 10 oluyo gecen ay 24 oldum temizlendim ne öğrenirsiniz

Normal alsan allah korusun yoksa kafanda soru isareti kalicak erken al en azindan yoksada icin rahat olur keske demezsin en azindan merak ettim bende walla

Normal alsan allah korusun yoksa kafanda soru isareti kalicak erken al en azindan yoksada icin rahat olur keske demezsin en azindan merak ettim bende walla

valla bende merak ediyorum cnm.. şuan işteyim akşam eve geçerken erken gebelik testi alayım bari.. bakalım sonuç ne olacak... Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

Amin canim insallah haber vermeyi unutma

erken gebelik testi aldım kızlar akşam evde yapmak içinn bakalım sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum..
günüm de gecti ama inşallah erken gebelik testi işe yarar
birde özel hastanelerde akşamları kan testi yaptırabilirmiyim kızlar bilginiz varmı ?? akşam 7 den sonra

Yaptirabilirsin diye biliyorum canim ins gebesindir mujdeli haber bekliyoruz

MRv arkadşlar yeni üye oldum yeni evliyim 4 aydır bebek düşünüyorz dıktora gittim ve yumuralıklarım gayet sağlıklıymış ama hala hamile kalamadm geçen ay batım 5 gün gecikti ve bnm normalde 6 gün süren adetim 3 günde bitti ve biter bitmez sümüksü şeffaf akıntım gelmeye başladı sizce neden böle olmştur lütfen cvp yazarmsnz

Hayirlisi canim hic bilmiyorum ki telefonla arayip sorabilirsin hastaneye

evet özel hastane acillerinde yapıyolar canım

Test yapmayi denedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…