Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bende hamile kalmak istiyorum 3 aydir denedik olmadi ovulasyon testi yapmadom adet duzensizliginden gittim kist cikti bende ama zararsiz sogan kürü yap dedi doktor bakalim belki faydasi olur rahim duvari inceymis kalinlasmasi grekiyormus

erken gebelik testi aldım kızlar akşam evde yapmak içinn bakalım sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum..
günüm de gecti ama inşallah erken gebelik testi işe yarar
birde özel hastanelerde akşamları kan testi yaptırabilirmiyim kızlar bilginiz varmı ?? akşam 7 den sonra
Hadiii naptin canim haber bekliyorm :)

Yok canım bat 21 aralıkta olmam lazımdı 5 gün bekledim 26 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı testten sonra adet oldum 3 gün sürdü sonra baya akıntım oldu şuada kasık ağrım var öksürünce bile ağrıyo

merhaba bende hamile kalmak istiyorum 3 aydir denedik olmadi ovulasyon testi yapmadom adet duzensizliginden gittim kist cikti bende ama zararsiz sogan kürü yap dedi doktor bakalim belki faydasi olur rahim duvari inceymis kalinlasmasi grekiyormus
Mrb cok gecmis olsun canim rahim duvari inceligini alttan muayene ile mi anladi

Yok canım bat 21 aralıkta olmam lazımdı 5 gün bekledim 26 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı testten sonra adet oldum 3 gün sürdü sonra baya akıntım oldu şuada kasık ağrım var öksürünce bile ağrıyo
Belki hamile olabilirsin canim gec dollenme olmus olabilir bence ya bir kan testi yaptir yada bi kadin hastaliklarina görün

Ayyy o kadar sevindim ki anlatamam valla kaç gündür sırf sana bakınıp duruyordum. Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah:))

Ayy cnm benim çok saol darısı tez zamanda başına inşallah benim çok umudum yoktu biliyorsun bende çok şaşırdım şok oldum resmen hiç beklemiyordum aslında kısmet nasip işte allahım tez vakitte size de nasip etsin inşallah yaaaa bütün kalbimle dua ediyorum size de rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back