- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 33
- 34
- Konu Sahibi princess--3579
-
sagol canim isteyen herkesin basina insallah kan verdim 3 te ikcak ooifffayy bencede varyaaaa... hayırlı olsun cnm .. Allahım bize de nasip eğlesin inşaalh bizde görelim böle güzel günler...
sagol canim isteyen herkesin basina insallah kan verdim 3 te ikcak ooifff
Bence zamanlaman da sonrası için fikirlerin de çok güzel. Ama umarım gerek kalmaz bu ay güzel haberler alırsın.evet cnm bende 5 gün beklicem bakalım olmam gereken günler 4. ve 5. gün eğer olmazsam yine 6-7 gün falan test yaparım artık.. eğer olursam da yine bi daha ki ay devammm... yılmadan usanmadan..
kizlar telefonuma mesaj geldi tahlil cikti diye netten baktim beta hcg 73.7 bu ne demek
darisi tum isteyenlerin basina hala inanamiyorum o kadar duygulandimki esimi aradim oda agladi cok beklemedik sukur ama cok guzel bir mutlulukbeta 5 in üzerindeyse hamilesin demektir.. tebrik ederim darısı başımıza inş. ne kadar güzel hamile haberi aldık
darisi tum isteyenlerin basina hala inanamiyorum o kadar duygulandimki esimi aradim oda agladi cok beklemedik sukur ama cok guzel bir mutluluk
darisi tum isteyenlerin basina hala inanamiyorum o kadar duygulandimki esimi aradim oda agladi cok beklemedik sukur ama cok guzel bir mutluluk
3 aylik evliyim ve bu 3. denemeydi belirti ilarak cok fena bi adet sancim var 1 haftadir goguslerim cok aciyor bide yemek yesem 10 dk sonra midem kaziniyorkaç ay denedin cnm?? ne kadar sonra hamile kaldın yanii ?? birde hamilelik belirtin varmı?
3 aylik evliyim ve bu 3. denemeydi belirti ilarak cok fena bi adet sancim var 1 haftadir goguslerim cok aciyor bide yemek yesem 10 dk sonra midem kaziniyor
Bugünde kar yağdığını gördüm kız ne bu rüyalar böyleNe guzel bir ruya allahim :)
Kızlar merhaba geçen ay soğan kürü yaptım bu ayda aslan pençesi yapıyorum fakat bir sorum olacak bu ay hamile kalsam aslan pençesinin zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim Rabbim bu cuma günü hürmetine hepimize evlat nasip etsin inşallah
Kizlar adetime 8 gun var ama dayanayip bir test yaptim.cunku bu ay hsg cektirdim merak ediorum acaba bu ay gebelik olucakmihayalet cizgi var ama buradan belli olacakmi emin olamiyorum ciplak gozle gozukuyor
Yok canim normal test bugunde yaptim az once simdi biraz daha belirginlesti heme cikti ortayaerken gebelik testimi cnm bu ?? seni umutlandırmak istemem ama ben bişi göremedim ya.. belki burda gözükmüyodur cnm
Yok canim normal test bugunde yaptim az once simdi biraz daha belirginlesti heme cikti ortaya
Çizgi var canım hayırlı olsunYok canim normal test bugunde yaptim az once simdi biraz daha belirginlesti heme cikti ortaya
Ben göremedim ama fotoğrafta görünmüyor olabilir. Fakat testi sanki erken yapmışsın canım.Kizlar adetime 8 gun var ama dayanayip bir test yaptim.cunku bu ay hsg cektirdim merak ediorum acaba bu ay gebelik olucakmihayalet cizgi var ama buradan belli olacakmi emin olamiyorum ciplak gozle gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?