Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar;
Bende form ile henüz yeni tanıştım önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)

aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1

evet cnm bende 5 gün beklicem bakalım olmam gereken günler 4. ve 5. gün eğer olmazsam yine 6-7 gün falan test yaparım artık.. eğer olursam da yine bi daha ki ay devammm... yılmadan usanmadan..
Bence zamanlaman da sonrası için fikirlerin de çok güzel. Ama umarım gerek kalmaz bu ay güzel haberler alırsın.

darisi tum isteyenlerin basina hala inanamiyorum o kadar duygulandimki esimi aradim oda agladi cok beklemedik sukur ama cok guzel bir mutluluk

amin cnm benim darısı isteyen herkesin başına inş.. çok güzel mutluluklar bunlar.. bugünün güzel haberi aldık bol bolll hamile haberleri duyalım böle neşemiz yerine gelsin :) Allah sağlıklı sıhhatli hamilelik gecirmeni sağlıklı bebeiş doğurmayı nasip etsin inş..keyfini çıkar 9 ayın :)

Kızlar merhaba geçen ay soğan kürü yaptım bu ayda aslan pençesi yapıyorum fakat bir sorum olacak bu ay hamile kalsam aslan pençesinin zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim Rabbim bu cuma günü hürmetine hepimize evlat nasip etsin inşallah

bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok cnm...

Kizlar adetime 8 gun var ama dayanayip bir test yaptim.cunku bu ay hsg cektirdim merak ediorum acaba bu ay gebelik olucakmi hayalet cizgi var ama buradan belli olacakmi emin olamiyorum ciplak gozle gozukuyor

Eklentiler

• 2017-12-29 19.42.23.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar adetime 8 gun var ama dayanayip bir test yaptim.cunku bu ay hsg cektirdim merak ediorum acaba bu ay gebelik olucakmi hayalet cizgi var ama buradan belli olacakmi emin olamiyorum ciplak gozle gozukuyor

erken gebelik testimi cnm bu ?? seni umutlandırmak istemem ama ben bişi göremedim ya.. belki burda gözükmüyodur cnm

Ben göremedim ama fotoğrafta görünmüyor olabilir. Fakat testi sanki erken yapmışsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…