Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bemde artık 2018de bebiş istyorum .ben 1sefer hamile kaldım cok yakın zamanda 9+4günlük bebegimin kalbi durdu 21kasımda kürtaj oldum 30kasımda korunmadan çalişmaya devam ettim Allahım bize isteyen herkeze evlat nasıp etsin bzen diyorum duamız mı eksik ben bebiş ver die dua ettim verdi aldı acaba diyorum sag saglim kucagıma almayı onu büyütmeyi nasıp et mi demek gerekiyor inşallah hepimize o güzen yılları nasip eder
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 1 buçuk yıllık evliyim 10 ekimde bende kürtaj oldum gelişmediği için hemde ikizdi tabi üzülüyor insan ama verende Allah alanda ve birdaha verecek olanda Allah ümidi hiç kesme. Hayır hayırlısı ver diye dua et canım . Bende hiç korunmadan tekrar başladık doktorumuzda zaten sakınca görmedi ve folik asit kullanmamı söyledi hamile kalmadan önce şuan günüm iki gün geçti bakalım bekliyorum her zaman hayırlısını istiyorum . Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin ❤️❤️❤️

Inşallah canım hiç kimseye de söyleyemiyorum derdimi eşim ile ikimiz arasında artık bunalmaya başladım herkes sorup duruyor burda destek olalım birbirimize
. Merhaba canım . Dayanamadım ve yazmak istedim sen kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Senide kimsenin bunaltmasına izin verme . Soranlarada Allah ne zaman verirse bunu ben bilemem diyeceksin . Bizim elimizde olan bir şey değil bu konuda bizim elimizden gelen en güzel şey Allah'a dua etmek ondan hayırlısını istemek . Sen üzülme ve sıkma canını streste etkiliyor biliyorsun ❤️

kızlar hormon testi yaptıran varmı aranızda genelliklee 10 kadından 7 sinde troid hormonu yüksek çıkıyormuş ?? yüksek olması da gebeliğe engelmiş diye duydum ben gidip baktırmadım hormonlarıma.. aklıma takıldı rutin bir kontrole gitmeyi düşünüyorum..

Ben baktırdım annemin tiroiti var diye bende de olabilirmiş

Değerlerim normal çıktı

Herkese günaydın
8 ocakta kontrol için jinekologa gidicem
Neler sorayım diye düşünüyorum

Bu ay doğum kontrol hapını bıraktığım için kendiliğimden adet oldum
30 günde bir oluyor
6 gün sürüyor

Yumurtlama günüm hangi gün oluyor biliyor musunuz?

Mart ayında denemeye başlayacağız sanırım

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 1 buçuk yıllık evliyim 10 ekimde bende kürtaj oldum gelişmediği için hemde ikizdi tabi üzülüyor insan ama verende Allah alanda ve birdaha verecek olanda Allah ümidi hiç kesme. Hayır hayırlısı ver diye dua et canım . Bende hiç korunmadan tekrar başladık doktorumuzda zaten sakınca görmedi ve folik asit kullanmamı söyledi hamile kalmadan önce şuan günüm iki gün geçti bakalım bekliyorum her zaman hayırlısını istiyorum . Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin ❤️❤️❤️
Mlsf ben adet oldum dün

. Merhaba canım . Dayanamadım ve yazmak istedim sen kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Senide kimsenin bunaltmasına izin verme . Soranlarada Allah ne zaman verirse bunu ben bilemem diyeceksin . Bizim elimizde olan bir şey değil bu konuda bizim elimizden gelen en güzel şey Allah'a dua etmek ondan hayırlısını istemek . Sen üzülme ve sıkma canını streste etkiliyor biliyorsun ❤️
Sağol canım biliyorum doktor da aynı şeyi söyledi stres özellikle yumurtanın kalitesini etkiliyor dedi. Belki döllenip tutunmuyordur dedi.

Nasip inşallah bdahaki ay hamiş oluruz

Meraba hanimlar butun cevaplari okudum hepimizin kucagini rabbim bos birakmasin insallah
20 aylik evliyim hic korunmasiz olmadi sonra ogrendim ki poliktikmisim ilk ayim daha tedavide klomen kullandim 5 gun dun de catlatma iynemi vuruldum suan Ben beklemedeyim .merak ettigim bi konu var benim bildigim gobekten vuruluyor ama hemsire koldan vurulcak dedi kolumdan vurdu bi size sormak istedim koldan olunca bi sorun olmaz heralde dimi

ya kızlar benimde geçen ay 18 kasım adet günümdü 23 ünde bitti. 19 aralıkta ilkönce kasığıma ağrı girdi adet olucakmışım gibi ama kahverengi leke geldi sonra 3 gün falan pembe akıntı halinde devam etti adet olucam sandım ama olmadım şu an hala yok dedim bi test yapim o lekelerin geldiği hafta yaptım ama negatif sizce bidaha tekrarlimmi adet günümden 10 gün geçmiş oluyo

Meraba hanimlar butun cevaplari okudum hepimizin kucagini rabbim bos birakmasin insallah
20 aylik evliyim hic korunmasiz olmadi sonra ogrendim ki poliktikmisim ilk ayim daha tedavide klomen kullandim 5 gun dun de catlatma iynemi vuruldum suan Ben beklemedeyim .merak ettigim bi konu var benim bildigim gobekten vuruluyor ama hemsire koldan vurulcak dedi kolumdan vurdu bi size sormak istedim koldan olunca bi sorun olmaz heralde dimi
Canim oncelikle cok gecmis olsun poliktik oldugunu nasil ogrendin bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim 3 farkli doktora gittim hormon testi ve alttan muayene yapildi bisey yok denildi olsaydi cikardi demi

Az önce tuvalette pembe akıntı geldi, regl olacağım kesinleşti. Kurtuldum bu belirsizlikten oh be. 47 gün regl olamamak çok kötüymüş gerçekten günlerdir kıvranıyorum:KK43:

Canim oncelikle cok gecmis olsun poliktik oldugunu nasil ogrendin bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim 3 farkli doktora gittim hormon testi ve alttan muayene yapildi bisey yok denildi olsaydi cikardi demi

Cok gecmis olsun canim . Bi kac doktora gorun derim ben . Cunku benim oldum olasi adet sorunum vardi hic kesilmeden 50 gin adet oldugumu bilirim ben kac sefer doktora gittim bisey yok duzene girer dediler evlendikten sonrada gittim yine bisey olmadi. devlete gidiyordum aile ahbabimiz kadin dogum uzamniydi ina gidiyordum baktim olucak gibi degil 1 sene de gecti bi sorun var heralde diye hemen doktor arayisina girdim istanbil camlica medicana hastanesinde aylin akinciya gittim ultrasonda ben bile gordum doktor demeden ben soyledim yani oyle ogrendim her doktor bir degil.

Herkese merhaba. Yeni üye oldumancak uzun zamandır takip ediyorum.

Ben ovulasyon testiyle hamile kaldım. Şimdi de elimde 11 tane kadar ovulasyon testi kaldı. İsteyen birine göndermek istiyorum, herhangi bi ücret tabi ki talep etmiyorum. Sadece boşu boşuna durması yerine birine yarasın istiyorum.
İsteyen mesaj atabilir. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, sağ salim kavuşalım bebeklerimize :KK200:

Back