- Konu Sahibi princess--3579
-
Canım seni çok iyi anlıyorum bende 1 buçuk yıllık evliyim 10 ekimde bende kürtaj oldum gelişmediği için hemde ikizdi tabi üzülüyor insan ama verende Allah alanda ve birdaha verecek olanda Allah ümidi hiç kesme. Hayır hayırlısı ver diye dua et canım . Bende hiç korunmadan tekrar başladık doktorumuzda zaten sakınca görmedi ve folik asit kullanmamı söyledi hamile kalmadan önce şuan günüm iki gün geçti bakalım bekliyorum her zaman hayırlısını istiyorum . Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesinMerhaba kızlar bemde artık 2018de bebiş istyorum .ben 1sefer hamile kaldım cok yakın zamanda 9+4günlük bebegimin kalbi durdu 21kasımda kürtaj oldum 30kasımda korunmadan çalişmaya devam ettim Allahım bize isteyen herkeze evlat nasıp etsin bzen diyorum duamız mı eksik ben bebiş ver die dua ettim verdi aldı acaba diyorum sag saglim kucagıma almayı onu büyütmeyi nasıp et mi demek gerekiyor inşallah hepimize o güzen yılları nasip eder
. Merhaba canım . Dayanamadım ve yazmak istedim sen kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Senide kimsenin bunaltmasına izin verme . Soranlarada Allah ne zaman verirse bunu ben bilemem diyeceksin . Bizim elimizde olan bir şey değil bu konuda bizim elimizden gelen en güzel şey Allah'a dua etmek ondan hayırlısını istemek . Sen üzülme ve sıkma canını streste etkiliyor biliyorsunInşallah canım hiç kimseye de söyleyemiyorum derdimi eşim ile ikimiz arasında artık bunalmaya başladım herkes sorup duruyor burda destek olalım birbirimize
kızlar hormon testi yaptıran varmı aranızda genelliklee 10 kadından 7 sinde troid hormonu yüksek çıkıyormuş ?? yüksek olması da gebeliğe engelmiş diye duydum ben gidip baktırmadım hormonlarıma.. aklıma takıldı rutin bir kontrole gitmeyi düşünüyorum..
Mlsf ben adet oldum dünCanım seni çok iyi anlıyorum bende 1 buçuk yıllık evliyim 10 ekimde bende kürtaj oldum gelişmediği için hemde ikizdi tabi üzülüyor insan ama verende Allah alanda ve birdaha verecek olanda Allah ümidi hiç kesme. Hayır hayırlısı ver diye dua et canım . Bende hiç korunmadan tekrar başladık doktorumuzda zaten sakınca görmedi ve folik asit kullanmamı söyledi hamile kalmadan önce şuan günüm iki gün geçti bakalım bekliyorum her zaman hayırlısını istiyorum . Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin
Sağol canım biliyorum doktor da aynı şeyi söyledi stres özellikle yumurtanın kalitesini etkiliyor dedi. Belki döllenip tutunmuyordur dedi.. Merhaba canım . Dayanamadım ve yazmak istedim sen kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Senide kimsenin bunaltmasına izin verme . Soranlarada Allah ne zaman verirse bunu ben bilemem diyeceksin . Bizim elimizde olan bir şey değil bu konuda bizim elimizden gelen en güzel şey Allah'a dua etmek ondan hayırlısını istemek . Sen üzülme ve sıkma canını streste etkiliyor biliyorsun
Benimde 2 gün geçmişti bu sabah kalktığımda olmamaış olsaydım test yapacaktım ama oldum her sey Allahtan .Mlsf ben adet oldum dün
Evet aynen olabilir ... bende bu sabah oldum 2 gün geçmişti heyecanlanmıştım o kadar ama her şey AllahtanSağol canım biliyorum doktor da aynı şeyi söyledi stres özellikle yumurtanın kalitesini etkiliyor dedi. Belki döllenip tutunmuyordur dedi.
Canımmmm ne durumdasınanladım cnm demekki adet sancısı hep oluyo ister istemez... allah herkesin gönlüne göre versin rabbim..
Büyük çoğunlukla çıkıyor canımYumurtlamadan 9 gun gecince erken gebelik testinde cikar mi kizlar yumurtlamadan 12 gun gecince adet oluyorum
Canımmmm ne durumdasın
Ayyyy ne güzel inşallah devamı gelirBende hala bekliyorum cnm bugün yarın olmam gerekiyor 4. Günüm gecikti bazen 5. Günde olduğumdan beklemedeyim şuan yarında olamazsam eğer test yaparım sanırım
Nasip inşallah bdahaki ay hamiş oluruzBenimde 2 gün geçmişti bu sabah kalktığımda olmamaış olsaydım test yapacaktım ama oldum her sey Allahtan .
Nasip inşallah bdahaki ay hamiş oluruz
Canim oncelikle cok gecmis olsun poliktik oldugunu nasil ogrendin bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim 3 farkli doktora gittim hormon testi ve alttan muayene yapildi bisey yok denildi olsaydi cikardi demiMeraba hanimlar butun cevaplari okudum hepimizin kucagini rabbim bos birakmasin insallah
20 aylik evliyim hic korunmasiz olmadi sonra ogrendim ki poliktikmisim ilk ayim daha tedavide klomen kullandim 5 gun dun de catlatma iynemi vuruldum suan Ben beklemedeyim .merak ettigim bi konu var benim bildigim gobekten vuruluyor ama hemsire koldan vurulcak dedi kolumdan vurdu bi size sormak istedim koldan olunca bi sorun olmaz heralde dimi
Canim oncelikle cok gecmis olsun poliktik oldugunu nasil ogrendin bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim 3 farkli doktora gittim hormon testi ve alttan muayene yapildi bisey yok denildi olsaydi cikardi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?