- Konu Sahibi princess--3579
-
Dedim sana belki bu ay gecikmemistir diye :)) ayy çok şükür ya. Bu senin ilk denemenmiydi kuzumAyy cnm benim çok saol darısı tez zamanda başına inşallah benim çok umudum yoktu biliyorsun bende çok şaşırdım şok oldum resmen hiç beklemiyordum aslında kısmet nasip işte allahım tez vakitte size de nasip etsin inşallah yaaaa bütün kalbimle dua ediyorum size de rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Dedim sana belki bu ay gecikmemistir diye :)) ayy çok şükür ya. Bu senin ilk denemenmiydi kuzum
Şansa bak ya maşallah:)Evet cAnım öleydi 3 yıl korunduk bu ay başlamıştık işte denemeye... her ay gecikince insanın aklı kalıyo işte erken gebelik testi yaptım kesin sonuç olmam gereken zamandan 2 gün geçti
Canim benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAyy cnm benim çok saol darısı tez zamanda başına inşallah benim çok umudum yoktu biliyorsun bende çok şaşırdım şok oldum resmen hiç beklemiyordum aslında kısmet nasip işte allahım tez vakitte size de nasip etsin inşallah yaaaa bütün kalbimle dua ediyorum size de rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy gercektenmi bak ne guzel bir haber allahim en kisa zamanda banada ver rabbim hayirli olsun canim cok sevindimKızlarrrr hamileyimmmmmmmm darısı başınıza inşallah çift çizgiyi gördüm allahım sana şükürler olsun... çok şükür bin şükür
Aminnnn canim allah razi olsunAyy cnm benim çok saol darısı tez zamanda başına inşallah benim çok umudum yoktu biliyorsun bende çok şaşırdım şok oldum resmen hiç beklemiyordum aslında kısmet nasip işte allahım tez vakitte size de nasip etsin inşallah yaaaa bütün kalbimle dua ediyorum size de rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet artık yaşayan birisi olarak daha güzel bilgi verirsin :) gerçekten adet sancısı gibimi oldu hep merak ederdik yaHyr cnm kasıklarım ağrıdı çok adet sancısı gibi oldu hep yaklaşık 10-15 gündür var ağrı başka bi belirtim olmadı cnm
Kızlarrrr hamileyimmmmmmmm darısı başınıza inşallah çift çizgiyi gördüm allahım sana şükürler olsun... çok şükür bin şükür
Ewet ya burda epeyidir konusuyoruz bak sen hep bir kac gun adetim gecer derdin bak ne guzel bir haberle geldinevet artık yaşayan birisi olarak daha güzel bilgi verirsin :) gerçekten adet sancısı gibimi oldu hep merak ederdik ya
Ewet ya burda epeyidir konusuyoruz bak sen hep bir kac gun adetim gecer derdin bak ne guzel bir haberle geldin
Ayyy gercektenmi bak ne guzel bir haber allahim en kisa zamanda banada ver rabbim hayirli olsun canim cok sevindim
evet artık yaşayan birisi olarak daha güzel bilgi verirsin :) gerçekten adet sancısı gibimi oldu hep merak ederdik ya
çokkk sevindimmm inşallah sağlıklı sıhhatli olur ya ne güzel allah bizede nasip etsin
Uzulme canim benimde hep duzensiz bende bekliyorum sabredicez dua edicez kafamiza cok takmiycazof of biz napıcaz bakalım adet düzensizliği hep var bende oldum olası tirodim çalışmıyormuş ama 3 yıldır ilaç alıyorum şuanda iyi doktorum dedi hamile kalmana engel değil bu sefer pko çıktı . pko lu olup kendiliğinden hamile kalan varmı aranızda ne olur bana teselli verin çok üzülüyorum
Dedigini yapiyorum ama nafile iste bana denk gelmedi ya bu ay incir kuru esimede keci boynuzu kürü yapicam pesinden gelirim insallah :) sende durumlar nasil heycan warmiamin inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin yarabbim... yaptığım tek sey adet bittikten sonra gün aşırı ilişki elbet bi yumurtaya denk geliyo kızlar... kabul ediyorum sıkılıyo insan gün aşırı ilişkiden ama yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşey..
amin inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin yarabbim... yaptığım tek sey adet bittikten sonra gün aşırı ilişki elbet bi yumurtaya denk geliyo kızlar... kabul ediyorum sıkılıyo insan gün aşırı ilişkiden ama yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşey..
Uzulme canim benimde hep duzensiz bende bekliyorum sabredicez dua edicez kafamiza cok takmiycaz
Aynen oyle canim yani sen bu durumdasin diye kimse ayni dertte diye sanma herkes seninle ayni seyleri paylasiyo emin ol kndini uzmeaminn cnm inşallah gerçekten tüm samimiyetimle dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin diye beklicez haklısın yapıcak bişey yok
Amiiinmm insallahmerhaba kızlarr;
bende geldim ekim başında kimyasal gebelik yaşadım umarım bu yıla güzel bi giriş yaparak hamile olurum.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?