Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dedim sana belki bu ay gecikmemistir diye :)) ayy çok şükür ya. Bu senin ilk denemenmiydi kuzum

Dedim sana belki bu ay gecikmemistir diye :)) ayy çok şükür ya. Bu senin ilk denemenmiydi kuzum

Evet cAnım öleydi 3 yıl korunduk bu ay başlamıştık işte denemeye... her ay gecikince insanın aklı kalıyo işte erken gebelik testi yaptım kesin sonuç olmam gereken zamandan 2 gün geçti

Canim benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aminnnn canim allah razi olsun

Ewet ya burda epeyidir konusuyoruz bak sen hep bir kac gun adetim gecer derdin bak ne guzel bir haberle geldin

of of biz napıcaz bakalım adet düzensizliği hep var bende oldum olası tirodim çalışmıyormuş ama 3 yıldır ilaç alıyorum şuanda iyi doktorum dedi hamile kalmana engel değil bu sefer pko çıktı . pko lu olup kendiliğinden hamile kalan varmı aranızda ne olur bana teselli verin çok üzülüyorum

Ayyy gercektenmi bak ne guzel bir haber allahim en kisa zamanda banada ver rabbim hayirli olsun canim cok sevindim

amin inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin yarabbim... yaptığım tek sey adet bittikten sonra gün aşırı ilişki elbet bi yumurtaya denk geliyo kızlar... kabul ediyorum sıkılıyo insan gün aşırı ilişkiden ama yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşey..

evet artık yaşayan birisi olarak daha güzel bilgi verirsin :) gerçekten adet sancısı gibimi oldu hep merak ederdik ya

evet cnm adet olcam zannettim gerçekten milletten duyardım da inanamazdım.. öleymiş adet olacakmış gibi hissediyo insan sürekli lavaboya gidiyordum oldum zannediyordum.. kasık ağrısından başka bi belirtim yoktu yanii..

Uzulme canim benimde hep duzensiz bende bekliyorum sabredicez dua edicez kafamiza cok takmiycaz

Dedigini yapiyorum ama nafile iste bana denk gelmedi ya bu ay incir kuru esimede keci boynuzu kürü yapicam pesinden gelirim insallah :) sende durumlar nasil heycan warmi

Uzulme canim benimde hep duzensiz bende bekliyorum sabredicez dua edicez kafamiza cok takmiycaz

aminn cnm inşallah gerçekten tüm samimiyetimle dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin diye beklicez haklısın yapıcak bişey yok

merhaba kızlarr;

bende geldim ekim başında kimyasal gebelik yaşadım umarım bu yıla güzel bi giriş yaparak hamile olurum.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…