Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben aranıza yeni katıldım.11 aydır istiyoruz ama bizim de bebeğimiz olmuyor. 5 defa doktora gittim hiç bir sorun yok çok şükür hormon testi yaptılar onda da sıkıntı yok. Ben yine de soğan kürü yaptım o da ise yaramadı gibi. Eşimde doktora gitti onun sonucları da normal görünüyor az bir sperm hareketliliginde de düşüş vardı doktor olur ama dedi biz yine de ilac takviyesi istedik promotil diye ilac verdi 3 ay kullandı sonucları kullanmadan öncekine göre 3 kat daha nerdeyse düşük çıktı. Ne yapacağımızı şaşırdık eşim de sonuçlar yanlış diyor bu kadar düşmesi imkansız diyor.

çok fazla stres yapma cnm stresten olucağı varsa da olmuyo sonra.. çok fazla düşünme.. Eşin için doktor ne dedi peki bu duruma tam tersi artması gerekrken daha da düşmüş çünkü sonuçlar..

çok fazla düşünme cnm stres yapma stres yapınca olucağı varsa da olmuyo sonra... eşin için doktor ne dedi peki ?? artması gerekirken daha çok düşmüş çünkü ??

çok fazla düşünme cnm stres yapma stres yapınca olucağı varsa da olmuyo sonra... eşin için doktor ne dedi peki ?? artması gerekirken daha çok düşmüş çünkü ??
Işte sonucları dün aldık pazartesi gösterecek ben de merakla bekliyorum ne diyecek şimdi yumurtlama dönemim geçsin eşime tekrar et testi dedim gerçekten belki yanlışlık oldu. Stres elimde değil işten geliyorum eve sürekli aklıma geliyor dışarı çıkıyoruz çocuklar var tv de insanın aklına gelmemesi imkansiz

yani yanlışlık olabilir cnm.. neler oluyo hayatta farklı bir hastanede aynı testi yaptırabilirsiniz tekrardan.. bende daha bu ay başladım denemeye bende çalışıyorum.. bakalım allahım aratmasın inşalah

hayırlısı olsun ınsallah olur canım

yani yanlışlık olabilir cnm.. neler oluyo hayatta farklı bir hastanede aynı testi yaptırabilirsiniz tekrardan.. bende daha bu ay başladım denemeye bende çalışıyorum.. bakalım allahım aratmasın inşalah
Inşallah canım Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Inşallah canım hiç kimseye de söyleyemiyorum derdimi eşim ile ikimiz arasında artık bunalmaya başladım herkes sorup duruyor burda destek olalım birbirimize

aynen sormaa banada hep soruyolar milletin soruları bitmez cnm o yüzden çok takmamız gerekiyo ama elimizde olmadığından takıyoruz maleseffff... çocuk olur bu sefer 2. cisi ne zaman derler..
bende herşeyi herkese anlatamıyorum burda en azından birbirimize destek olur bilmediğimiz şeyleri birbirimize sorarız birlikte öğrenirzzz

Kaç yıllık evlisin?

Kaç yıllık evlisin?

3 yıllık evliyim.. ilk zamanlar hap kullandım sonradan eşim kendi korunmaya başladı..çalıştığım içinde biraz bekleme durumunda kaldım.. iş durumum rayına otursun diye artık bu ay istiyoruz bakalım allahım aratmasın inş. herkese nasip eğlesin.. sen ne kadarlık evlisin??

Merhaba kızlar bemde artık 2018de bebiş istyorum .ben 1sefer hamile kaldım cok yakın zamanda 9+4günlük bebegimin kalbi durdu 21kasımda kürtaj oldum 30kasımda korunmadan çalişmaya devam ettim Allahım bize isteyen herkeze evlat nasıp etsin bzen diyorum duamız mı eksik ben bebiş ver die dua ettim verdi aldı acaba diyorum sag saglim kucagıma almayı onu büyütmeyi nasıp et mi demek gerekiyor inşallah hepimize o güzen yılları nasip eder

Herşey raabimden... verende oo alanda ooo...
kürtaj olduktan sonra biraz beklemek gerektiğini duymuştum cnm ben ama emin deilim..

Insa

Herşey raabimden... verende oo alanda ooo...
kürtaj olduktan sonra biraz beklemek gerektiğini duymuştum cnm ben ama emin deilim..
Benim doktorum 1adet gör dedi ama az çok bu ğskolojıyı anlarsınız ben bebegime kavusacaktım olmadımkucagıma evlat almak için vakit kaybettim dedim olsun tekrar gerekirse hep yatarim 9ay ama olsun istyrm onyuzden beklemedim beklemeyipte sorun olmayan çok insanla konustum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…